shopify stats

Het Klaarkomen Uitstellen? De Oorzaak + Krachtige Tips

man en vrouw

Volgens een onderzoek uit 2006, komen mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie, al binnen 1.8 minuten klaar.

In dat geval wil je het klaarkomen waarschijnlijk liever al vandaag uitstellen in plaats van morgen… want zeg nou zelf, een paar keer stoten is toch niet de moeite?

Door het uitstellen van klaarkomen, geniet jij en natuurlijk je bedpartner ook veel meer van de seks!

Het duurt niet alleen langer, maar je kunt ook veel meer beleven.

Wanneer moet je klaarkomen uitstellen?

Elke man zou af en toe wel eens willen dat hij het klaarkomen kon uitstellen. Maar stel dat je een tijdje geen seks hebt gehad, dan kan het zo maar zijn dat het binnen enkele minuten voorbij is.

Ook uitgebreid voorspel kan er voor zorgen dat klaarkomen uitstellen niet eens meer mogelijk is. Wanneer een vrouw je van te voren zo geil heeft gemaakt, probeer dan maar eens je mannetje te staan…

Klaarkomen uitstellen moet je doen als je er last van hebt. Wanneer je bijvoorbeeld op keer al bijna bent klaargekomen voordat je boxershort nog maar net uit is.

Mocht je er last van hebben, praat er dan gewoon eens met je partner over. Natuurlijk wordt dit wat lastig als je vaak one night stands hebt.

Door alleen maar aan klaarkomen uitstellen te denken, gaat het vaak de verkeerde kant op. Je hebt op dat moment te veel focus op het klaarkomen uitstellen en geniet dan ook niet meer van de seks.

En niet meer genieten van de seks is natuurlijk helemaal not done. Seks is fijn en heerlijk, dat moet niet over kopzorgen gaan!

Vind de oorzaak en werk hieraan

Er kunnen verschillende oorzaken zijn van jouw vroegtijdig klaarkomen. Het is een stuk makkelijker te werken aan het uitstellen van je orgasme als je weet wat de oorzaak is van het te vroeg klaarkomen.

Zodra je de oorzaak van jezelf weet kun je beginnen te werken aan jezelf.

Eén van de meest voorkomende redenen van een vroegtijdige ejaculatie is een zwakke pc spier.

“Wat is een pc spier?” vraag je je dan af. De pc spier is de pc spier die loopt tussen je balzak en je anus. Als deze zwak is kom je sneller klaar.

Als je meer wilt weten over het trainen van je pc spier kun je meer informatie vinden in het eBoek “Complete Ejaculatie Controle” van Chris Coster.

Een ander veel voorkomende reden is dat je je te veel inspant tijdens de seks.

Je te veel inspannen zorgt er in de meeste gevallen dat je sneller klaarkomt. Dus ontspan, haal rustig adem en geniet van de seks.

Je teveel zorgen maken tijdens de seks kan er ook voor zorgen dat je te snel klaarkomt. Dit is een extra reden om je te ontspannen en te genieten tijdens de seks.

Als laatst is het hebben van te veel stress in je leven één van de grootste redenen van vroegtijdige ejaculatie.

Stressvolle baan?

Stressvolle relatie?

Stress kan je gezondheid maar ook je seksleven verpesten.

Let dus op of je tekenen van stress vertoont en werk hieraan.

Hoe moet je klaarkomen uitstellen?

Het klaarkomen uitstellen is eigenlijk simpeler dan je zult verwachten. Alleen al met je ademhaling is het mogelijk om langer seks te hebben dan je ooit verwacht had.

Dat klinkt misschien raar, maar dat is het echt niet! Denk vooral ook niet aan je schoonmoeder of oma om klaarkomen uit te stellen, dat werkt juist averechts!

Met de juiste tips gaat klaarkomen uitstellen ook zeker voor jou werken. Je zult merken dat je met klaarkomen uitstellen een nieuw hoofdstuk, of eigenlijk een heel nieuw boekwerk begint met jouw seksleven!

Probeer deze geniale technieken

Chris Coster heeft er vele jaren over gedaan om tot een methode te komen die werkt voor iedere man om controle te krijgen over hun ejaculatie.

Hij heeft liever niet dat ik zijn grootste geheimen verklap dus gaf hij me deze tips om jou alsnog te kunnen helpen :-).

De tips die hij gaf waren rustig ademhalen en de juiste positie uitkiezen. Voor veel mannen die last hebben van te snel klaarkomen is het moeilijk om te ontspannen tijdens de seks.

Als je let op dat je rustig in en uit ademt gaat het allemaal al een stuk makkelijker. Dus niet oppervlakkig en snel maar langzaam en beheerst.

Het juiste standje kiezen kan al een groot verschil uitmaken.

Test zoveel mogelijk verschillende standjes uit om te ontdekken wat voor jou het beste werkt om controle te hebben over je ejaculatie. Bij veel mannen werkt het het beste als ze weinig energie moeten geven zoals bij het standje waarbij de vrouw hen berijdt.

Ejaculatie expert onthult grootste geheimen

Chris Coster heeft een methode ontwikkeld hoe iedere man het klaarkomen kan uitstellen zodat je voorgoed de pijn en schaamte kunt verbannen van vroegtijdig klaarkomen.

In zijn eBoek leer je de volgende punten:

  • Een wetenschappelijk methode voor het klaarkomen uitstellen.
  • De allergrootste fouten die mannen maken met het controleren van hun ejaculatie.
  • Hoe je een sterkere en grotere erectie krijgt.
  • Een techniek om vrouwen meer genot te geven en het zelf langer vol te houden.
  • Hoe je je ejaculatie reflexen kunt herprogrammeren
  • En veel, en veel meer…

Ontdek nu het eBoek en ontvang tevens GRATIS bonusboeken erbij.

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Succes met het klaarkomen uitstellen!

Geef een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>