shopify stats
Te snel klaarkomen

Orgasme Uitstellen? Met deze Tips Gaat het Lukken!

Het uitstellen van het orgasme is niet gemakkelijk. Er zijn verschillende tips en technieken die je hier gelukkig bij kunnen helpen.

Met deze tips en technieken wordt het gemakkelijker om het orgasme uit te stellen en kun je een gelukkiger seksleven beleven.

Momenteel is er overigens al een effectieve manier om het klaarkomen te kunnen uitstellen, genaamd Complete Ejaculatie Controle.

Maar graag bespreek ik de volgende onderwerpen over het uitstellen van het orgasme met je:

Angst en spanning

Angst en spanning zijn de belangrijkste redenen voor een te vroeg orgasme. Wanneer de angst en spanning te groot wordt is een orgasme nog moeilijk uit te stellen. Een man lijkt op dit moment geen controle meer te hebben over het eigen lichaam en kan het orgasme niet langer uitstellen.

Het is niet altijd even gemakkelijk om de spanning weg te nemen. Wanneer je seks hebt met een vrouw zal hier automatisch veel spanning bij komen kijken of kun je angsten hebben om te falen.

Het is op dit moment noodzakelijk om rustig en ontspannen te blijven.

Probeer de seks te zien als een fijn tijdverdrijf en zie er niet teveel tegenop. Denk zo min mogelijk aan het ontwikkelen van een orgasme, maar probeer een fijne tijd te hebben.

Steeds meer stelletjes denken alleen aan het orgasme en komen hierdoor te snel tot het toetje van de seks. Probeer de opbouw langer uit te stellen en elkaar eerst te masseren om angsten en spanning gemakkelijker weg te nemen.

Het gebruik van de condoom

Een condoom wordt vaak als heel onprettig ervaren. Gelukkig heeft de condoom ook een aantal positieve kanten. Zo kun je de ejaculatie bijvoorbeeld gemakkelijker uitstellen wanneer je gebruik maakt van een condoom en wordt de eikel minder geprikkeld.

Het is verstandig om een condoom te gebruiken voor het verminderen van de prikkels in de eikel. Je kunt op deze manier langer genieten van de seks en hebt minder last van een overmaat aan prikkels op de eikel.

Vaak ontstaat een vroegtijdige ejaculatie door correcte stimulatie. Je bent de zenuwen op de eikel eigenlijk te goed aan het stimuleren. Het wordt op deze manier niet meer mogelijk om het orgasme te onderdrukken.

Natuurlijk kan dit soms voor problemen zorgen en maakt dit de seks wel erg kortdurend. Maak gebruik van een condoom om de eikel niet te snel overgevoelig voor prikkels te maken.

Gebruik van crème

De laatste jaren wordt er steeds meer gebruik gemaakt van verdovende crèmes. Met dergelijke crèmes kan een orgasme gemakkelijk langer worden uitgesteld omdat de eikel minder geprikkeld wordt.

Helaas zijn de crèmes vaak erg duur en vormt het geen langdurige oplossing voor het probleem van een vroegtijdig orgasme.

Maak dan ook liever geen gebruik van crèmes, maar kies voor een methode waar je langer plezier van hebt.

Ontdek de uitzonderlijke methode om het vanavond al langer uit te houden

Als je meer wilt weten over een manier waarop je je orgasme op een natuurlijke en voordeligere manier kunt uitstellen moet je bij Chris Coster zijn.

Chris Coster heeft al honderden mannen geholpen en vele jaren besteed om tot deze methode te komen die werkt voor iedere man om zijn ejaculatie onder controle te krijgen.

Hij heeft een eBoek geschreven met zijn beste methode. In zijn eBoek onthult hij zijn grootste geheimen om compleet de controle over je ejaculatie te krijgen.

  • Je zal je (seksuele) zelfvertrouwen herwinnen.
  • Je zal nooit bang hoeven te zijn over of ze wel bij je blijft en niet vreemdgaat
  • Je zal nooit onzeker hoeven te zijn over of je het wel lang genoeg volhoudt.
  • Je zal seks kunnen hebben als een echte pornoster.
  • Je zult je orgasme met 20 tot 40 minuten kunnen uitstellen.
  • En nog veel en veel meer.

Klik direct op de link hieronder voor meer info:

Unieke Aanpak om het Vanavond al 30 Minuten Langer uit te Houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>