shopify visitor statistics

Tip: Eerst Masturberen Tegen Snel Klaarkomen

Het is een probleem waar maar weinig mannen graag over praten, maar waar meer mannen dan je denkt last van hebben: een vroegtijdige ejaculatie.

Ongeveer 25 – 60% van alle mannen wereldwijd heeft last van dit probleem, tegenover maar 9% die er echt wat aan doen. Aangezien het in feite een aandoening is waar je niet vanzelf weer vanaf komt, is het belangrijk om te erkennen dat je er last van hebt.

Want dan kun jij maatregelen nemen om dit probleem te verhelpen. Voor je het weet geniet jij weer van een leuk en gezond seksleven! Je leest alles over natuurlijke oplossingen en andere tips in dit artikel.

Een gemiddelde penetratie duurt ongeveer 7 tot 13 minuten. Er is sprake van een te snelle zaadlozing als je binnen 0 tot 2 minuten klaarkomt. Soms komt het zelfs voor dat mannen voor de penetratie al ejaculeren. Voor hen is geringe stimulatie van het geslachtsdeel al voldoende om klaar te komen.

Dit kan vervelende gevolgen hebben, en in het ergste geval ervaar je seks niet meer als iets leuks en ontspannends. Terwijl seks natuurlijk draait om genot voor beide partijen. Je wilt graag de ander tot een hoogtepunt brengen, maar dat gaat lastig wanneer je (te) snel klaarkomt. Dit voelt dan ook vaak als falen en daardoor raak je je zelfvertrouwen in bed of misschien wel daarbuiten kwijt.

Gelukkig is dit probleem op te lossen! Je kunt verschillende manieren toepassen waardoor jij het langer kunt volhouden in bed. Er bestaan verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mannen te snel tot een zaadlozing komen. Hieronder kun je meer lezen over de oorzaken van dit vervelende probleem, om vervolgens bij de tips te komen die je kunnen helpen bij het uitstellen van een orgasme.

Mogelijke oorzaken

Het hebben van een ejaculatieprobleem zorgt op zichzelf al voor stress en angst wanneer het om prestatiedruk gaat. Als je van jezelf weet dat je vaak te snel komt waardoor de seks voor jou en je partner eigenlijk niet meer leuk is, kun je gestrest raken bij elke volgende keer dat je op het punt staat om seks te hebben.

Zenuwen en angst zorgen er dan voor dat je je eigen orgasme niet meer kunt controleren, waardoor de kans groot is dat je opnieuw te snel het hoogtepunt bereikt. Als dit probleem zich telkens opnieuw voordoet ontstaat er een soort neerwaartse spiraal die lastig is om te doorbreken.

Sommige mannen hebben van nature een gevoelig geslachtsdeel. Lichte aanrakingen kunnen er dan al voor zorgen dat een man een stijve penis krijgt of zelfs al klaarkomt. Dit kan in bepaalde situaties nogal vervelend zijn, maar er zijn oefeningen die ervoor zorgen dat je jezelf aanleert om de drang om het hoogtepunt te beleven tegen kunt gaan. Je traint dan eigenlijk om gevoeligheid van de penis te verminderen, zodat je bij aanrakingen niet meer gelijk het gevoel hebt dat je op springen staat.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oefeningen die je kunt doen om minder snel klaar te komen

Wat je bijvoorbeeld kunt doen is eerst masturberen tegen snel klaarkomen. Dit kun je dan doen voordat je seks gaat hebben. Als je al een keer bent klaargekomen is de neiging om snel daarna nog een keer te ejaculeren kleiner en duurt het langer voordat het tweede orgasme komt.

Je kunt er ook voor kiezen om proberen te masturberen zonder klaar te komen. Je begint dan te masturberen en als je voelt dat je op het punt staat om klaar te komen, stop je en neem je even een momentje rust. Daarna ga je weer verder en op die manier kun je het orgasme uitstellen. Deze oefening kun je ook doen tijdens de seks met je partner. Als je hem of haar op de hoogte stelt van jouw bedoeling kan je partner rekening houden met jouw behoefte.

Wanneer je lekker samen bezig bent en je voelt dat je op het punt staat om te komen, laat dit dan weten aan je partner. Jullie kunnen dan van standje of positie wisselen, of de rollen even omdraaien waarbij jij hem of haar pleziert. Op die manier duurt het vrijen langer en kun je het langer volhouden. Het is ook nog eens leuker omdat je er samen aan werkt, zodat je jullie seksleven samen kunt verbeteren.

Een andere oefening die je alleen kunt doen is het toepassen van de knijptechniek. Bij deze techniek begin je ook met masturberen. Op het moment dat je het hoogtepunt aan voelt komen knijp of druk je met de handpalm hard op de penis. Het gevoel en het bloed dat naar de penis trekt in stijve toestand, trekken dan weg waardoor je niet meer zo opgewonden bent als daarvoor.

Na een kleine pauze pak je de draad weer op en kun je deze oefening eventueel herhalen tot het moment waarop jij vindt dat je het lang genoeg hebt uitgesteld. Met deze oefeningen train je jezelf om de controle over het eigen orgasme weer terug te krijgen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Heb vertrouwen

Een van de belangrijkste dingen die je moet onthouden als je last hebt van te vroeg klaarkomen is dat je niet de enige man bent. Je hoort je vrienden er misschien niet over, maar dat heeft ermee te maken dat alle mannen het vervelend vinden om over te praten. Ze voelen zich er onzeker over en zijn bang om uitgelachen te worden.

Het punt is dat je het heft in eigen handen moet nemen, als je zeker wilt zijn van een beter seksleven waarbij je kunt genieten van langdurige orgasmes. Seks is voor iedereen een bijzondere en speciale ervaring. Het is pas het fijnst als je het met iemand doet die je vertrouwt en waar jij je goed bij voelt.

Ook voor mensen die er misschien minder problemen bij ervaren dan jij, is het niet zomaar een proces. Of je nu een partner hebt of niet, met deze oefeningen kun je er in ieder geval voor zorgen dat je je er de volgende keer goed en zelfverzekerd bij voelt. Vergeet niet om ervan te genieten!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *