shopify visitor statistics

Condooms Gebruiken bij Snel Ejaculerende Man?

Veel mannen hebben problemen met het klaarkomen. Het is niet zozeer het geval dat het klaarkomen niet lukt, maar de zaadlozing komt juist vaak te snel. In hoeverre iemand vindt dat hij te snel klaarkomt, is natuurlijk voor iedereen verschillend. Toch schijnt 23% van de mannen structureel te vroeg klaar te komen naar eigen mening. Daar komt bij dat ruim 70% van de mannen aangeeft wel eens ooit naar eigen zeggen sneller klaargekomen te zijn dan men gehoopt had.

Dit zijn harde cijfers in een wereld die op seksueel gebied dus vooral lijkt te bestaan uit grootspraak. Daarom is het sinds enkele jaren normaal als man zijnde om de penis en de belangrijkste spieren die met seksueel contact te maken hebben te trainen. Andere mannen kiezen liever voor medicijnen. Een vrijpartij is niet alleen fysiek contact, maar vooral ook een mentale kwestie, waarbij in veel gevallen het gevoel een belangrijke rol speelt.

Wanneer je als man onzeker bent, zal je snel overgevoelige spieren hebben, wat kan leiden tot een vervroegde zaadlozing. Een condoom is eveneens een oplossing om de zaadlozing uit te stellen. Het condoom kan je immers ook tactisch gebruiken.

Condoom is niet alleen een voorbehoedsmiddel

Bovenstaande tekst geeft al aan dat het condoom tegenwoordig niet alleen meer wordt gebruikt als voorbehoedsmiddel, maar dat het ook andere doeleinden dient. Wanneer je een condoom om doet, wordt de penis voor een deel afgeknepen. Dit zorgt ervoor dat het bloed minder snel door de penis stroomt, waardoor deze tijdens de penetratie niet snel meer overgevoelig raakt.

Het condoom zorgt er dus voor dat de penis een stukje gevoel verliest. Doordat de penis minder gevoelig is, ben je als man in staat om het langer vol te houden in bed. Wanneer je het condoom tactisch in wil zetten, moet je zorgen dat je al voordat het condoom wordt om gedaan enkele keren in de vagina hebt gezeten. Je penis is hierdoor een strakke en gevoeligere situatie gewend.

Bovendien heb je dan even pauze. Een tussenstop helpt ook altijd bij het uitstellen van de zaadlozing. Kortom, een condoom om doen tijdens de seks heeft meerdere voordelen voor hen die de zaadlozing willen uitstellen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Verschillende soorten condooms: voor- en nadelen

De uitspraak van de Nederlandse volkslegende en tevens legendarische oud-voetballer Johan Cruijff is bij elke Nederlander inmiddels wel bekend: ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’. De uitspraak wordt vaak ook andersom gebruikt en dat geldt dan ook zeker voor het condoom. Er zijn inmiddels verschillende condooms in de omloop. Het ene condoom is bedoeld om de vrouw te prikkelen, het andere is bedoeld om steviger te zijn.

Durex is het meest bekende merk voor condooms en heeft inmiddels ook een condoom uitgebracht die bedoeld is om langer te presteren (Durex Performance). Het voordeel van dit condoom is dat je het zeker langer vol kan houden in bed. Het grote nadeel dat door velen echter wordt genoemd is het feit dat de gevoeligheid van de penis tot op een minimum wordt verlaagd. Daardoor ben je minder in staat om de intensiteit van de seks te voelen. Het is dus maar net welke prioriteit je stelt.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *