shopify visitor statistics

Ejaculatie Uitstellen? Het is Makkelijker dan je Denkt

De ejaculatie uitstellen is gemakkelijker dan veel mannen de denken. De ejaculatie uitstellen voelt in het begin echter heel onnatuurlijk en daardoor zijn er veel mannen er niet gek op. Wanneer je de ejaculatie wilt uitstellen raad ik je aan hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan.

Wanneer je de ejaculatie te vroeg vindt komen en de ejaculatie langer wilt uitstellen is actie namelijk vereist om tot het juiste resultaat te gaan komen.

Voorspel

De oplossing die ik in dit artikel wil geven gaat om het voorspel. Veel mannen begrijpen niet hoe gemakkelijk het kan zijn om meer te gaan genieten van de seks. Door meer behoefte aan het voorspel te besteden kan er namelijk meer van de seks worden genoten.

Begrijp je dat het voorspel een belangrijk onderdeel van de seks is? Dan ga je hier meer tijd aan besteden en merk je dat je op deze manier meer gaat genieten van de seks.

Om het voorspel uit te breiden kun je op verschillende manier actie nemen. Massage is vaak een hele mooie manier om te ontspannen. Voeg je massage aan het voorspel toe? Dan merk je dat je meer gaat ontspannen en het onder de penetratie gemakkelijker zal zijn om het langer vol te houden. Probeer hier rekening mee te houden en op deze manier op een prettigere manier seks te gaan hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tijdens de seks

Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar veel mannen zijn teveel bezig met de penetratie en doe het eigenlijk te goed. Wanneer je te snel klaarkomt ben je vaak teveel gefocust op de penetratie en kom je daardoor snel klaar.

Besteed je meer tijd aan de andere onderdelen van de seks? Dan wordt het gemakkelijker om te genieten en ben je niet continue gefocust op het klaarkomen. Denk dus in eerst instantie aan het naspel en geniet dan wanneer je bezig bent met de penetratie.

Probeer meer controle te krijgen over je lichaam en op deze manier tot een diepere ontspanning te komen. Je merkt dat je door diepere ontspanning meer beheersing krijg over je lichaam en het daardoor gemakkelijker kunt volhouden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Na de seks

Ben je toch snel klaargekomen? Wacht aan kwartier en probeer nog een keer seks met je vriendin of sekspartner te hebben. Het is echt niet erg om even rust te houden en in het vervolg nog een keer te starten met penetratie.

Wanneer je al bent klaargekomen is de eikel een stuk minder gevoelig en wordt het gemakkelijk om niet zo snel meer klaar te komen. Maak hier gebruik van, door er gewoon nog een keer voor te gaan.

Uiteraard kun je dit ook op een andere manier interpreteren. Je kunt ervoor kiezen om van tevoren te masturberen en dan pas te starten met het hebben van seks en de penetratie.

Mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie vinden dit vaak een ideale manier om langer te genieten van de seks.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *