shopify visitor statistics

2 Effectieve Adviezen om Ejaculatieproblemen op te Lossen

Het probleem is niet de oplossing, maar voor elk probleem kan wel een oplossing gevonden worden.

Dat geldt zeker dus ook voor mannen die last hebben van ejaculatieproblemen.

Bij mannen komt het vaak voor dat ze klaarkomen op een moment dat niet gewenst is voor hen. Dit kan zijn dat men klaarkomt op het moment dat de seks nog maar net echt begonnen is.

Er is een oplossing!

Het kan ook zo zijn dat de ejaculatie plaatsvindt op het moment dat de seks nog niet begonnen is. De penis is ten gevolge van bepaalde spanningen namelijk erg gevoelig. Op het moment dat zenuwen in het voorspel toeslaan kan het dus tijdens het voorspel ook al gedaan zijn met de pret. Ejaculeren terwijl de broek nog aan is, kan daarbij zelfs voor komen, wanneer de vrouw de zone van het geslachtsdeel nadrukkelijk betast. Kortom, te vroeg klaarkomen kent verschillende fases en kan gezien worden als een normaal verschijnsel.

Toch wil je dit als man niet, waardoor je op zoek gaat naar oplossingen. Online zijn vele oplossingen te vinden. Velen hiervan richten zich echter niet op de seks, maar vooral op het bevredigen van de vrouw, verzetten van gedachten en in sommige gevallen zelfs het nemen van medicijnen. In dit artikel willen we een tweetal oplossingen aandragen, die het mogelijk maken om gewoon van de seks te genieten en die tegelijkertijd de mogelijkheid tot uitstel van een orgasme toch vergroten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Advies 1: Verdeel de seks mentaal globaal in een aantal fases

Seks is voor het grootste gedeelte natuurlijk een fysieke bezigheid. Velen zien het zelfs als sport. Toch is het zeker ook een mentale wedstrijd. Als je seks vergelijkt met een voetbalwedstrijd, dan is de fase van het voorspel de warming-up. Vervolgens begint de daadwerkelijke wedstrijd. Op het moment dat je deze mentale vergelijking maakt, kan je de seks in ongeveer een tiental fases verdelen.

Het is de bedoeling dat het zo lang mogelijk probeert om in fase 7 te blijven hangen. Dit houdt in dat de seks erg gevoelig en intens is, maar dat je nog niet het gevoel krijg dat je klaar gaat komen. Zodra je dat gevoel wel krijgt ben je in fase 8 of 9 beland. Het beste is dan om even te stoppen, zodat je weer terug naar fase 6 of 7 kan.

Door dit een aantal keer te doen kan je je penis trainen en kan je mentaal een gevoel ontwikkelen voor wanneer je ongeveer klaar gaat komen. Wanneer jij het gevoel hebt door te kunnen, kan je letterlijk doorstoten naar de laatste fases. Deze methode werkt erg goed voor mensen die redelijk wat ervaring hebben op seksueel gebied.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Advies 2: Laat de vrouw bovenop en geniet vooral van het uitzicht

Door de vrouw tijdens de seks bovenop te laten zitten kan je voorkomen dat je binnen enkele tientallen seconden zou klaarkomen. Wanneer de vrouw bovenop zit wordt de penis namelijk minder gestimuleerd. Je kan je partner bovendien af en toe vragen rustig aan te doen, zodat je er meer van kan genieten.

Waar het op neer komt is dat je in principe dan gewoon langer kan genieten. Als je van het uitzicht probeert te genieten ben je bovendien minder bezig met je probleem.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *