Hoe Kies Je de Juiste Ejaculatio Praecox behandeling?

Ejaculatio praecox is een mooie benaming voor een vroegtijdig orgasme. Dit is een fenomeen waar veel mannen last van hebben, maar er zijn maar weinig mannen die er voor uit durven te komen.

Slechts één op de tien mannen durft daadwerkelijk hulp te zoeken om van dit probleem af te komen. Dit is erg zonde, want wat veel mannen niet weten, is dat er vaak erg goede oplossingen voor zijn.

Dit seksueel probleem kan een bevredigend seksleven enorm in de weg staan. Niet alleen voor je partner, maar ook voor jou. Het is tijd om dit probleem te verhelpen!

Lees verder en kies de ejaculatio praecox behandeling die bij jou past.

Het is zonde dat zoveel mannen rond blijven lopen met dit probleem, dit is simpelweg niet nodig. Vaak is het gevoel van schaamte te groot om het bespreekbaar te maken met je partner of zelfs je huisarts.

Vroegtijdige zaadlozing tast je mannelijkheid aan en daardoor zul je blokkeren wanneer intimiteit ter sprake komt. Eigenlijk is er voor alle oorzaken van dit probleem wel een oplossing en die is eenvoudiger dan je misschien denkt.

Voor iedere oorzaak is een passende behandeling; het is daarom belangrijk om de oorzaak te achterhalen.

Wat is ejaculatio praecox?

Wanneer je last hebt van een vroegtijdig orgasme, betekent dit dat je geen controle hebt over het moment van je zaadlozing. Vaak heeft de penis dan maar heel weinig stimulatie nodig en soms gebeurt het al voordat er penetratie plaatsgevonden heeft. Dit heeft een grote invloed op de kwaliteit van je seksleven.

Over het algemeen lijd je officieel aan ejaculatio praecox wanneer je vaak of altijd tijdens de penetratie al binnen twee minuten klaarkomt, zonder dat dit de bedoeling is. Je wilt op dit moment nog geen orgasme krijgen, maar je kunt het simpelweg niet tegenhouden. Dit kan keer op keer zorgen voor een gevoel van falen of gevoelens van onzekerheid en schaamte.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Oorzaken

De oorzaak is vaak lastig aan te geven, omdat het meestal om psychologische redenen gaat. Deze zijn niet altijd bewust, waardoor je er waarschijnlijk zelf geen weet van hebt. Het kan een combinatie zijn van psychologische en fysiologische factoren.

Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar externe invloeden. Heb je bijvoorbeeld net een nieuwe partner of zijn er spanningen tussen jullie? Of heb je jezelf in je jeugd aangeleerd om zo snel mogelijk klaar te komen tijdens het masturberen? Dit zijn allemaal externe factoren die invloed hebben op jouw zaadlozing.

Het kan ook zo zijn dat je geslachtsdeel overgevoelig is, waardoor het weinig prikkels nodig heeft om een hoogtepunt te bereiken. In dit geval staat het los van je zelfvertrouwen, eventuele relatie of jouw persoonlijke situatie. Natuurlijk tast dit probleem wel jouw zelfvertrouwen aan, ongeacht of het psychologisch is of niet.

Het is een wisselwerking die zich uit als vicieuze cirkel en daar is over het algemeen maar moeilijk afstand van te nemen. Gelukkig bestaat er overal een juiste behandeling voor!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Behandeling

Een behandeling als sensate focus therapie is een goede manier om controle te krijgen over je zaadlozing. Deze therapie bevat technieken die je zelf gemakkelijk toe kunt passen zonder dat daar geneesmiddelen bij komen kijken.

Denk hierbij aan technieken zoals bijvoorbeeld de start-stop techniek of de knijptechniek. Het voordeel is, dat je beide technieken zelf kunt oefenen tijdens het masturberen. Doe dit dan ook zo vaak mogelijk om het probleem zo snel en effectief mogelijk aan te pakken.

Start-stop techniek

De start-stop techniek is ook toe te passen tijdens seks met je partner. Het is zaak om goed op je eigen lichaam te letten. Op deze manier leer je jouw orgasmereflex herkennen en daardoor kun je er meer controle op uitoefenen. Vlak voor je hoogtepunt stop je alle stimulaties.

Dit is normaal gesproken jouw ‘point of no return’ moment, maar daar kun jij verandering in brengen. Pas op het moment dat de opwinding verdwenen is, kun je verdergaan waar je gebleven was.

Oefen dit wel eerst tijdens het masturberen. Het is tijdens penetratie namelijk lastiger om ineens te stoppen. Misschien ben je bang dat je partner het niet prettig vindt, of is de spanning te hoog en kun je je alsnog niet meer inhouden.

Knijptechniek

De knijptechniek is een mooie opvolger van de start-stop techniek. Het principe is namelijk hetzelfde; je stopt met alle prikkels vlak voor het hoogtepunt. Het verschil is, dat je bij deze techniek er iets aan toevoegt.

Op het juiste moment dien je in je geslachtsdeel te knijpen met je duim en wijsvinger op de rand van je eikel, op de hoogte van het toompje. Wanneer je dit goed doet, zul je het orgasmereflex onderbreken en zal de zaadlozing uitgesteld worden.

Farmacotherapie

Naast sensate focus therapie, kun je ook denken aan farmacotherapie. Hierbij ligt de nadruk op het fysiologische aspect. Deze therapie is onder te verdelen in drie soorten: het verminderen van de prikkels op je geslachtsdeel, het voorkomen van het verslappen van je geslachtsdeel na de zaadlozing en het remmen van het orgasme.

In alle drie de gevallen moet je denken aan bepaalde geneesmiddelen die je helpen het gewenste resultaat te behalen. Een geneesmiddel als een verdovende crème kan je helpen bij het verminderen van prikkels en er zijn antidepressiva op de markt die de adrenaline in je hersenen beperkt, waardoor je orgasme uitgesteld wordt. Viagra is een bekend voorbeeld van een geneesmiddel dat voorkomt dat je geslachtsdeel verslapt na een ejaculatie.

Op korte termijn kunnen deze geneesmiddelen invloed hebben op je vroegtijdige zaadlozing, maar houd er rekening mee dat je hiermee slechts de symptomen bestrijdt en niet de kern aanpakt.

Kies voor een blijvend resultaat

Daarnaast kunnen geneesmiddelen erg vervelende bijwerkingen met zich meebrengen, waardoor je seksleven minder aantrekkelijk gemaakt wordt. Je kunt ook last krijgen van irritaties en jeuk als je een verdovende crème gebruikt. Antidepressiva kunnen een heftig effect hebben op je gemoedstoestand en kunnen de kwaliteit van jouw leven negatief beïnvloeden.

Bovendien hebben deze middelen alleen tijdelijk effect. Dus wanneer je ze gebruikt, kunnen ze je helpen, maar zodra je stopt met het gebruik, zijn de voordelen ervan net zo snel weer verdwenen.

Probeer daarom eerst natuurlijke manieren om je orgasme uit te stellen, voordat je onnatuurlijke middelen gaat gebruiken!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *