shopify visitor statistics

De Gevolgen van Ejaculatio Praecox voor Je Relatie

Ejaculatio Praecox is een andere benaming voor te snel klaarkomen. Om precies te zijn, betekent het in onze taal ook wel ejaculatie die voortijdig plaatsvindt. Er bestaat natuurlijk een verschil tussen voortijdig en vroegtijdig. Bij voortijdig klaarkomen gaat het om een zaadlozing die plaatsvindt voordat er daadwerkelijke seksuele handelingen hebben plaatsgevonden. Je zou kunnen stellen dat hierbij dus sprake is van ejaculatie tijdens het voorspel.

Bij vroegtijdig klaarkomen gaat het om klaarkomen binnen enkele minuten nadat de penetratie is begonnen. Ook dit kan erg vervelend zijn, omdat je er vanuit gaat dat de seks op een spannende manier kan worden voortgezet. Wanneer dit binnen enkele minuten klaar is, zijn er dan ook wellicht gevolgen voor jezelf en voor je partner.

Wat zijn de gevolgen van Ejaculatio praecox?

Vervroegd klaarkomen kan zeker gevolgen hebben voor je relatie. Maar laten we beginnen bij de gevolgen die het kan hebben voor eenieder die er zelf last van heeft. Dit zijn met name psychologische gevolgen. Ook al wordt om je heen verteld dat het erg vaak voor komt en dat het zelfs als normaal beschouwd wordt in sommige gevallen, zal je dat waarschijnlijk zelf niet beamen. Het beschadigt voornamelijk je zelfvertrouwen als het om seksuele handelingen gaat. In veel gevallen heeft dit indirect dan ook effect op je hele functioneren, omdat je met minder enthousiasme in het leven zal staan. Toch zijn hier zeker oplossingen voor te vinden.

Het belangrijkste is om je te beseffen dat je niet in een vicieuze cirkel terecht wilt komen. Deze cirkel kan je doorbreken door positief te blijven en er vooral niet te veel mee bezig te zijn. In vele artikelen en zelfs ook wetenschappelijke artikelen is te vinden dat het denken aan klaarkomen zorgt voor sneller klaarkomen. Wanneer je constant bezig bent om voor jezelf te voorkomen dat het gebeurt, zal het effect dus hetzelfde blijven.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe tast het je relatie aan?

Omdat deze mentale kwestie er voor zorgt dat je niet altijd meer even vrolijk bent, zou het zo kunnen zijn dat je ook in je relatie soms tegen dingen op ziet. Het kan zelfs zo zijn dat je zin in seks afneemt. Geldt het niet voor jou, dan kan het ook nog eens voor je partner gelden. Vroeg klaarkomen kan dus redelijk ernstige gevolgen hebben, omdat seks toch een belangrijk onderdeel van je relatie vormt. Je wil er op allerlei manieren voor zorgen dat je relatie spannend blijft. Het is dan ook zaak om deze gevolgen te voorkomen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Hoe kan je er aan werken?

Er zijn verschillende oplossingen voor je probleem. De eerste stap die je als verstandige man zou kunnen nemen, is je partner bekend maken met je probleem. Eerlijkheid duurt uiteindelijk toch het langst, en dit zal zeker voor begrip zorgen. Op die manier kan je elkaar helpen om sterker te worden. Op het moment dat je van je probleem af bent zal de seks dan ook een nieuwe dimensie gaan hebben. Ga er dan ook zo snel mogelijk mee aan de slag en wacht niet.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *