shopify visitor statistics

3 Tips om Te Snel Klaarkomen Snel op te Lossen

Om het snel klaarkomen op te lossen geef ik je graag een aantal oplossingen die je direct verder helpen om van het te snel klaarkomen af te komen.

In dit artikel lees je 3 simpele maar effectieve tips. Wanneer je nog meer tips wilt, raad ik je het ebook aan van Chris Coster.

De oplossingen die in dit artikel besproken worden zijn:

Tip #1: Het dragen van een condoom

Het dragen van een condoom kan een grote bijdrage leveren wanneer je last hebt van te snel klaarkomen. Het dragen van de condoom is een oplossing de veel gebruikt wordt om het te snel klaarkomen te voorkomen.

Wil je aan de slag met deze methode? Koop dan een aantal dikkere condooms. De dikkere condooms maken de eikel minder gevoelens en zorgen dat je minder snel zal klaarkomen.

In het begin is het waarschijnlijk best even wennen om een condoom te dragen. Je hebt de laatste tijd misschien geen condoom meer gedragen en dan is het logisch dat het even wennen zal zijn. Begrijp echter dat het dragen van een condoom helemaal geen probleem hoeft te zijn. Wanneer je weer went aan het idee van een condoom zal het je waarschijnlijk alles meevallen en voelt het dragen van een condoom al heel snel weer natuurlijk.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip #2: De ademhaling veranderen

Het veranderen van de ademhaling is iets dat niet gemakkelijk is. Wanneer je de ademhaling weet te veranderen zal het echter mogelijk zijn om je beter te ontspannen en op deze manier minder snel klaar te komen.

Om aan de slag te gaan met het veranderen van de ademhaling, laat ik je graag een manier zien om de ademhaling te veranderen. Je kunt de ademhaling veranderen door langzamer en dieper adem te halen. Het is natuurlijk niet zo dat dit direct de oplossing betekent, je moet goed weten wat je doet.

Het langzamer laten gaan van ademhaling is iets dat je moet oefenen. Ga een rustig op de bank zitten en probeer langer te doen over het in- en uitademen. Het gaat je opvallen dat het heel gemakkelijk zal zijn om te ontspannen. Wanneer je de smaak te pakken krijg wordt het veel gemakkelijker te ontspannen en kun je het ook nog eens langer volhouden. Pas je dit toe tijdens de seks? Dan zul je minder snel klaarkomen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Tip #3: Masturberen

Onder het masturberen kun je de verschillende oefeningen die ik je geef gemakkelijk oefenen. Het is echter ook mogelijk om door het masturberen minder snel klaar te komen.

Masturbeer je voor de seks? Dan lukt het je om de spanning al eerder los te laten en zal het langer duren om klaar te komen wanneer je seks gaat hebben. Lukt het je niet meer om opgewonden te raken na het masturberen? Probeer dan iets langer pauze te houden.

Je gaat op deze manier zorgen dat je minder snel klaarkomt en het mogelijk wordt om de ejaculatie uit te stellen. Je merkt in veel gevallen niet dat je iets later of vroeger klaarkomt. Om de vooruitgang bij te houden is het verstandig dit op te meten met bijvoorbeeld een stopwatch, het is natuurlijk een beetje vreemd, maar wanneer je dit af en toe doet kun je in ieder geval de vooruitgang meten.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *