shopify visitor statistics

Klaarkomen Uitstellen: Diverse Effectieve Methodes

Klaarkomen uitstellen, dat is wat veel mannen graag willen. Er zijn verschillende methodes om de zaadlozing in ieder geval enigszins uit te stellen. Verschillende deskundigen geven aan dat het belangrijkste is dat je als man je lichaam zo goed mogelijk leert kennen.

Daarvoor zijn er verschillende methodes uitgevonden of ontdekt. Deze methodes hebben natuurlijk allemaal hetzelfde doel: het uitstellen van het orgasme. In dit artikel bespreken we de twee meest populaire methodes waarvan blijkt dat ze echt werken!

Het mooie aan deze methodes is dat ze eigenlijk alleen voor dat moment werken. Toch zal het uitstellen van het orgasme en het in staat zijn om langer seksuele gemeenschap te hebben ervoor zorgen dat je ook in de toekomst beter zal presteren. Hoe? Ontdek deze methodes en lees dit artikel.

Als het je namelijk enkele keren is gelukt om het langer vol te houden dan geeft dat vertrouwen. Je partner zal er niet meer mee bezig zijn en belangrijker nog: jij bent er zelf ook minder mee bezig. Seks draait namelijk voor een groot deel ook om zelfvertrouwen.

Dit zelfvertrouwen zal je krijgen, waardoor je prestaties automatisch al iets beter zullen zijn. Kortom, je mag gerust tevreden zijn met je lichaam en geest en door middel van de hieronder aangereikte methodes zal je dus zeker in staat kunnen zijn om je seksuele prestaties tot op zekere hoogte te verbeteren.

Zelfs je levensgenot zal hierdoor toenemen, omdat je simpelweg minder zorgen aan je hoofd hebt en geen stress hebt tijdens je seksuele activiteiten. Je kan je dan ook een stuk vrijer voelen als het er eenmaal op aan komt.

De meest simpele methode die helpt is het masturberen voor de gemeenschap

Bij seks draait alles om het creëren van een zekere spanning en aantrekking. Deze spanning is enorm belangrijk voor het succes van goede seks. Toch hoort er bij de spanning ook een zekere mate van ontspanning aanwezig te zijn. Als dit niet het geval is dan is het gewoon erg lastig om je orgasme te controleren.

Vooral beginners hebben last van overspanning tijdens hun seksleven. Een aanraking zou daarbij genoeg kunnen zijn voor het lichaam om een ejaculatie onhoudbaar te maken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De manier waarop dit al dan niet tijdelijk verholpen kan worden is het vooraf masturberen.

Als je verwacht dat je seks gaat hebben, zou je een tijdje vooraf kunnen masturberen om de eerste spanningen weg te nemen. Het lichaam heeft na de eerste zaadlozing een bepaalde ontspanning, die er aan kan bijdragen dat je het de tweede keer langer vol kan houden.

De tijd die er tussen de seks en de eerste zaadlozing zit kan natuurlijk per man verschillen. Ieders lichaam heeft namelijk een andere periode van tijd nodig om te herstellen. Hier kan je in principe geen peil op trekken. Het is wel zo dat de leeftijd een rol zou kunnen spelen in dit proces. Ouderen hebben hiervoor vaak langer de tijd nodig.

Als je jong bent maakt je lichaam redelijk snel nieuw zaad aan. Je zou deze methode dan eerder kunnen toepassen. Als je lichaam op dit herstelvlak redelijk snel is zou je natuurlijk ook na je zaadlozing door kunnen gaan met vrijen. Je last dan als het ware qua penetratie wel een pauze in maar het seksuele contact kan zeker blijven. Door dit te verzorgen kan je er tevens voor zorgen dat je een lange onafgebroken periode van seksueel contact kan hebben.

Als je lichaam namelijk herstelt is kan je opnieuw beginnen.De tweede keer duurt bijna altijd langer dan de eerste keer. Op deze manier kan je de vrouw dus een mooi plezier doen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De stop-start methode blijkt bij velen positief resultaat op te leveren

De stop-start methode is al door vele mannen in het verleden uitgeprobeerd, en met groot succes. Men geeft aan tussen de 2 en 10 weken een ruime controle te hebben verkregen over hun lichaam en met name over de ejaculatie. Voor de eerste stappen van de methode is geen partner vereist. Dit houdt in dat je de stappen makkelijk thuis zou kunnen volgen. Op deze manier kan je de climax onder controle krijgen, zodat je de partner een groter plezier zou kunnen doen.

De eerste stap van de methode is gebaseerd op het weerstand bieden bij seksueel contact. Je streelt je penis rustig, waardoor deze in gespannen staat terecht zal komen. De fantasieën die met masturberen gepaard gaan kunnen nog buiten beschouwing worden gelaten. Wanneer het orgasme nadert stop je en wacht je tot de ontspanning is teruggekeerd. Je leert zo de signalen van het lichaam kennen, waardoor je in staat zal zijn pauzes in te lassen.

Bij de tweede stap wordt de eerste procedure herhaald, maar zullen de prikkels intensiever worden door het gebruik van glijmiddel. Hierdoor kan je je zaadlozing moeilijker uitstellen maar wordt het pauzeren al realistischer. Bij de derde stap zal je voor jezelf aan moeten tonen dat je in staat bent om het een kwartier onafgebroken vol te houden. Dat betekent dus dat je niet zozeer stopt met de spanning en met het contact, maar dat je het minder hevig doet of minder snel.

Op die manier leert je lichaam al beter omgaan met de spanning. De laatste stappen van de procedure vereisen wel een partner. Je zal dus je partner in moeten lichten over de stappen die je al genomen hebt. Tijdens de seks zal je partner je moeten helpen door ook tijdens de seks te pauzeren en in een later stadium ook te vertragen. Alleen als je goed samenwerkt kan je hier in slagen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

De methodes hebben tot nu toe grote successen geboekt

De hierboven beschreven methodes werken echt, zo blijkt uit verschillende opiniepeilingen op seksueel gebied. Vooral de stop-start methode is een techniek die veel beoefend is en op structurele basis uitkomsten biedt voor hen die problemen hebben met de seksuele contacten en het snelle klaarkomen.

Bij ruim 70% van de mensen die deze methode toepast is het seksueel genot enorm vooruit gegaan.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *