shopify visitor statistics

Klaarkomen Uitstellen? Gebruik de “Verleg de focus” Methode

Veel mannen hebben last van het probleem dat ze te snel klaarkomen. Nu is ‘te snel’ natuurlijk een relatief begrip. We zouden het namelijk waarschijnlijk allemaal wel eens wat langer willen uithouden voor ons eigen genot en dat van de partner. Toch kan je er vanuit gaan dat, wanneer je in staat bent om langer dan 10 minuten onafgebroken te kunnen penetreren, je aan de bovenkant van het gemiddelde zit.

Wanneer dit niet zo is, is er geen man overboord. Er zijn namelijk genoeg oplossingen om de bedscène langer te laten duren. Bovendien is er natuurlijk ook nog eens een groot aantal mannen met een zelfde probleem. Het klinkt misschien heel simpel, maar klaarkomen uitstellen kant echt!

Toch ligt bij veel mannen die hier last van hebben de focus op het probleem. Omdat vroegtijdig klaarkomen voornamelijk een mentale kwestie is, is het zaak om dit probleem te verleggen of te verdringen. Kortom, de focus van het probleem moet niet liggen op het probleem zelf, maar op een mooie oplossing.

De focus verleggen naar de partner kan erg simpel zijn

Ook dit klinkt erg simpel, en dat is het in feite ook. De focus verleggen kan je namelijk doen door er alles aan te doen om het je partner naar de zin te maken. Een van de belangrijkste zaken hierbij is het zorgen dat de partner ook regelmatig aan haar hoogtepunt komt. Als je in staat bent om een vrouw op seksuele wijze te bevredigen, dan zal ze dit zeer zeker waarderen.

Dit is dan ook de belangrijkste tip van dit artikel. Op die manier onderbreek je het contact met het eigen geslachtsdeel voor een poosje en zal je de vrouw zeker niet teleurstellen. De totale tijd dat je bezig bent in bed zal dan ook zeker langer zijn. Dit zal vertrouwen opleveren aan beide zijden. De vrouw heeft dan namelijk meer vertrouwen in je kwaliteiten in bed en zelf ben je er van overtuigd dat de tijd die je aan seksueel contact besteedt in bed langer kan zijn dan tien minuten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Het wetenschappelijke bewijs

Bovenstaande methode werd door seksuologen met verschillende patiënten uitgetest. Bij het grootste deel van de patiënten bleek het daadwerkelijk te helpen. Het probleem werd hierbij niet tijdelijk opgelost, maar bijna alle cliënten vonden een duurzame oplossing in deze methode.

Dat is erg simpel te verklaren. De concentratie ligt namelijk op een ander gebied, waardoor je eigenlijk niet meer met je probleem bezig bent. En dat is nu net waar het allemaal om draait. Als je last hebt van vroegtijdige zaadlozing komt dit namelijk door overgevoeligheid en spanning.

De spanning is er af op het moment dat de vrouw bevredigd is, zodat je rustig je gang kan gaan. Bovendien weet je dat je enkele keren in staat bent geweest om de vrijpartij langer te laten duren, waardoor het probleem langzaam uit je hoofd verdwijnt. Deze oplossing voor klaarkomen uitstellen is dan ook zeker aan te raden, met name wanneer je van plan bent om structureel met dezelfde partner het bed te delen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *