Helpt Klaarkomen Zonder Aftrekken bij Vroegtijdige Ejaculatie? + Tips

Vergeet even de standaardoplossingen zoals die eeuwige blauwe pil of het zoveelste bezoek aan een therapeut die meer geïnteresseerd lijkt in je geld dan in je geluk. Proberen klaar te komen zonder aftrekken opent wellicht een nieuwe horizon voor je! Dit klinkt misschien als iets uit een alternatief universum, maar er zijn werkenlijkwaar een aantal interessante dingen te leren over je lichaam, om veel meer van seks te kunnen genieten.

We gaan hier de diepte in, om de krachten van lichaam en geest te synchroniseren; hoe je van snelle frustratie naar langdurige extase kunt gaan. Ik leg je uit wat klaarkomen zonder aftrekken precies is en hoe de weg ernaartoe je kan helpen om voortijdige ejaculatie als verleden tijd te beschouwen.

Wat is klaarkomen zonder aftrekken precies?

Klaarkomen zonder aftrekken staat ook wel bekend als een niet-ejaculatoire orgasme, ofwel het vermogen om een seksueel hoogtepunt te bereiken zonder de fysieke stimulatie van de geslachtsdelen tot het punt van ejaculatie. Is dit dan klaarkomen zonder jezelf aan te raken?

Ja, door een combinatie van diepe ademhalingstechnieken, mentale concentratie, en het bewust manipuleren van seksuele energie door het lichaam.

De waarheid is dat het aantal mannen dat consequent kan klaarkomen zonder zich af te trekken of aanraking relatief klein is in vergelijking met de algemene bevolking. Maar dat betekent niet dat deze vorm van seksuele expressie en de weg ernaartoe niet waardevol kan zijn voor het verrijken van je seksuele ervaringen en het aanpakken van te snel klaarkomen!

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Een oude seksuele kunst

Het klinkt je wellicht niet bekend in de oren, maar deze seksuele vaardigheid is een eeuwenoude praktijk in verschillende culturen en oude seksuele kunsten, zoals de Taoïstische seksuele kung fu en Tantra. Het draait hier allemaal om de beheersing van seksuele energie, voor zowel spirituele groei als verbetering van je lichamelijke gezondheid en seksuele plezier.

De roots van deze fascinerende seksuele praktijk liggen in oude teksten en de leer van spirituele wijsgeren, in klassieke werken zoals de “Dao De Jing“, geschreven ergens tussen de 6e en 4e eeuw v.Chr.

Ook zijn er specifiekere, meer moderne geschriften zoals Taoistische Geheimen Der Liefde van de auteur Mantak Chia. Dit is een toegankelijker geschreven stuk die de brug legt tussen de oude praktijken en moderne wijsheden. Ook hier wordt uitgebreid ingegaan op technieken en voordelen van de beheersing van seksuele energie.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al een stevige erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Oplossing voor voortijdige ejaculatie?

Klaarkomen zonder aftrekken is bovendien een potentiële methode om seksuele gezondheidsproblemen aan te pakken, zoals vroegtijdige ejaculatie. Het gaat hier niet alleen om het fysieke aspect van seks, maar ook om het helen van mentale en emotionele componenten.

Deze techniek kan een oplossing zijn voor vroegtijdige ejaculatie door de fundamentele benadering van seksualiteit te veranderen. In plaats van seks te zien als een voornamelijk fysiek proces dat leidt tot een snelle climax, moedigt klaarkomen zonder aftrekken aan tot een diepere, meer mindful benadering.

Door deze benadering leren mannen hun seksuele reactie beter te begrijpen en te controleren. Ze worden zich bewust van het punt van geen terugkeer en leren technieken om dit punt uit te stellen of zelfs helemaal te vermijden, zonder de behoefte aan fysieke ontlading.

3 Tips om te leren klaarkomen zonder aftrekken

Hier is je stappenplan om te leren klaarkomen zonder aftrekken, en tegelijkertijd problemen met vroegtijdige ejaculatie op te lossen:

Tip 1: Begin met ademhalingswerk

Voor het bereiken van een orgasme zonder fysieke stimulatie begin je bij het begin: het beheersen van je ademhaling. De adem is de brug die de levenskracht verbindt met het bewustzijn, die het lichaam verbindt met de gedachten.

Leg de focus op diepe, gecontroleerde ademhalingen, en leer de opbouw van seksuele energie te managen zonder overhaast tot een climax te komen.

Tijdens seksuele opwinding kan gerichte ademhaling helpen om de opbouw van seksuele energie te reguleren, waardoor je meer controle krijgt over het moment van climax.

Met name ademhaling door de buik is een krachtige methode om dit te bereiken. Buikademhaling stimuleert het parasympathische zenuwstelsel, voor het toe-eigenen van een staat van diepe ontspanning. Zo kun je je seksuele energie bewuster sturen en leren beheersen.

Hier zijn een aantal praktische punten om je ademhalingswerk mee te verbeteren:

 • Begin de dag met bewuste ademhaling: Zet elke ochtend enkele minuten apart om in stilte diepe buikademhalingen te oefenen. Dit zet de toon voor hoe je door de dag heen ademt en verhoogt je bewustzijn van je ademhalingspatronen.

Hoe: Ga comfortabel zitten of liggen, plaats een hand op je buik, adem diep in door je neus zodat je buik uitzet, en adem langzaam uit door je mond terwijl je buik weer naar binnen valt. Doe dit voor 5 tot 10 minuten, waarbij je je volledige aandacht richt op het ritme van je ademhaling en het gevoel van je hand die op en neer gaat met je buik.

 • Pas het ritme van je ademhaling aan aan je opwinding: Experimenteer met het versnellen of vertragen van je ademhaling. Een snellere ademhaling kan de opwinding opbouwen, terwijl langzamer en dieper ademen de climax kan vertragen en te intensiveren, waardoor je gemakkelijker een orgasme kunt ervaren zonder de directe stimulatie.
 • Integreer ademhaling in voorspel: Maak ademhalingsoefeningen een onderdeel van je seksuele routine, bijvoorbeeld tijdens het voorspel. Dit werkt goed voor zowel jou als je partner in een diep ontspannen staat te brengen, waardoor de seksuele ervaring intenser wordt.

Hoe: Zit of lig dicht bij elkaar, synchroniseer jullie ademhalingen door samen diep in te ademen en langzaam uit te ademen. Doe dit enkele minuten om een diepe verbondenheid te creëren voordat jullie verdergaan met het voorspel.

 • Visualiseer de stroom van energie: Terwijl je ademt, visualiseer hoe je adem als een golf van energie door je lichaam stroomt. Beeld je in dat elke inademing seksuele energie opbouwt en elke uitademing deze energie door je lichaam verspreidt, wat helpt om de intensiteit van het orgasme te vergroten zonder te ejaculeren.

Door te focussen op ademhalingstechnieken en het ontwikkelen van een diepere connectie met het eigen lichaam en dat van de partner, openbaart zich een pad naar meer bevredigende seksuele ervaringen.

Tip 2: Je levensenergie verhogen

Het tweede geheim? Door levensenergie, of ‘Qi‘ in het Taoïsme en ‘Prana‘ in Tantra, te behouden en te circuleren binnen het lichaam. Dit is de energie die cruciaal is voor het behoud van een goede gezondheid en zelfs verlenging van je levensduur.

Eén manier om dit te doen draait om het bewust beheren van seksuele energie door het vermijden van ejaculatie. Dit concept is gebaseerd op de overtuiging dat het vrijkomen van Qi via ejaculatie leidt tot verlies van vitale energie.

Om ejaculatieonthouding te praktiseren: Leer je lichaam kennen!

Word bewust van je seksuele reacties en herken het moment net voor het ‘point of no return‘. Dit vereist zelfobservatie en kan worden geoefend tijdens masturbatie en edging.

Oefen edging door jezelf te stimuleren tot vlak voor het orgasme en stop dan; herhaal dit en gebruik diepe ademhaling om controle te houden.

Hier zijn nog wat andere manieren om je prana te bewaken en verhogen:

 • Eet kleurrijk en vers: Boost je energie door een regenboog aan vers fruit, knapperige groenten, voedzame noten, en kwalitatief vlees in je maaltijden op te nemen. Beschouw elk gerecht als een energiepakket voor je seksuele vitaliteit.
 • Maak beweging speels: Wissel je fitnessroutine af met yoga, dansen of zelfs een stevige wandeling in het park. Het idee is om plezier te hebben terwijl je beweegt, wat je energie verhoogt.
 • Lach en omarm liefde: Zoek naar momenten van vreugde en warmte in je dagelijkse interacties; geluk versterkt je levensenergie als geen ander.
 • Verbind met de natuur: Al is het maar een paar minuten, sta jezelf toe om de frisse lucht in te ademen en de zon op je gezicht te voelen. Deze eenvoudige connectie kan wonderen doen voor je energieniveau.

Tip 3: Je seksuele sensitiviteit en focus verhogen

Het bewust worden van elke sensatie, hoe subtiel die ook mag zijn, en het leren om deze sensaties te versterken is fundamenteel voor het bereiken van directe fysieke stimulatie. We sluiten dit artikel af met nog enkele concrete stappen die je dichter brengen bij een handsfree orgasme.

 • Intens plezier visualiseren: Probeer je klaar te ‘denken‘, door je volledige aandacht en concentratie te richten op de sensaties en fantasieën die seksuele opwinding opwekken, gebruikmakend van je verbeeldingskracht om een intens gevoel van plezier te creëren zonder enige aanraking.
 • Oefen progressieve spierspanning en -ontspanning: Begin met het aanspannen en dan langzaam ontspannen van verschillende spiergroepen tijdens seksuele opwinding. Zo kun je bewuster worden van lichamelijke spanningen en hoe deze de seksuele ervaring beïnvloeden.
 • Versterk je bekkenbodemspieren: Sterke bekkenbodemspieren verbeteren niet alleen je controle over het ejaculatieproces, maar verhoogt ook de intensiteit van seksuele sensaties; ze bieden meer feedback tijdens seksuele stimulatie. Dit kun je oefenen door dagelijks enkele minuten aan Kegeloefeningen te besteden, waarbij je de spieren aanspant, enkele seconden vasthoudt en dan ontspant.
 • Luister naar binaurale beats: Wist je dat je je geest in een staat van seksuele opwinding kunt brengen met muziek? Binaurale beats helpen je hersenen af te stemmen op golflengtes die bevorderlijk zijn voor seksuele stimulatie zonder fysieke aanraking. Zoek op Spotify bijvoorbeeld eens op: Binaural Beats for Sex.
 • Doe aan yoga: Met yoga kom je contact met je lichaam, vergroot je je bewustzijn van subtiele sensaties en verbeter je de doorstroming van seksuele energie. Focus op houdingen die de bekkenregio openen en activeren, zoals de Cobra Pose (Bhujangasana), de Brugpose (Setu Bandhasana), en de Kindpose (Balasana).

Tot slot: Ontvangen komt met overgave en toelating. Wanneer onze harten oprecht open zijn, staan we automatisch toe dat de sluizen zich openen binnen de lagere chakra’s, en kunnen we de golf van plezier berijden!

Klaar om het te proberen?

Nu we al het voorwerk achter de rug hebben, is het tijd om deze technieken in de praktijk te brengen.

 • Begin met diep ademhalen: Adem langzaam in door je neus, voel hoe je buik uitzet, en adem dan langzaam uit door je mond. Herhaal dit een paar minuten om je lichaam en geest te ontspannen.
 • Visualiseer seksuele energie: Stel je voor dat met elke inademing een golf van energie vanuit je tenen door je lichaam stroomt, omhoog naar je bekkengebied. Voel hoe deze energie zich met elke ademtocht opbouwt.
 • Verhoog je bewustzijn: Richt je aandacht op de sensaties in je lichaam, met name rond je bekken en geslachtsdelen, zonder ze aan te raken. Voel elke tinteling, warmte, of pulsatie.
 • Gebruik je fantasie: Laat je fantasie de vrije loop en beeld je een seksuele ervaring in die je erg opwindend vindt. Blijf diep ademhalen en focus op de opbouw van plezier in je lichaam.
 • Laat het orgasme komen: Terwijl je de seksuele energie voelt opbouwen, blijf je concentreren op je ademhaling en de beelden in je hoofd. Voel je dat je een hoogtepunt aankomen? Haal dan diep adem en laat het orgasme toe. Focus op het gevoel van vrijlating en genot.

Nogmaals, oefening baart kunst. Dit is niet iets dat je zomaar doet! De sleutel ligt in de verdieping van je bewustzijn van seksuele energie door je hele lichaam en het gebruiken van ademhalings- en visualisatietechnieken om deze energie te sturen. Tegelijkertijd zal het verleggen van je focus en het exploreren van nieuwe paden van genot een uitstekende manier zijn om vroegtijdige ejaculatie te beheersen en uiteindelijk te overwinnen.

Verschuif je aandacht van het einddoel en geniet van het moment. Leer je lichaam op een dieper niveau kennen en vergroot je je capaciteit voor seksueel plezier!

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *