De Ultieme Gids voor Klaarkomen zonder Zaadlozing / Ejaculatie

Langer van seks genieten is de ultieme (natte) droom. Het ideale scenario, maar helaas gooit een vroegtijdige zaadlozing bij mannen vaak roet in het eten. Zonde, want al het vuur, al de spanning is dan binnen een fractie van een seconde gedaan. Dit zorgt niet alleen voor teleurstelling bij je partner, maar ook bij jezelf. Jij wil het natuurlijk ook zo lang mogelijk volhouden. Het klaarkomen tegenhouden kan de oplossing zijn.

 Gelukkig bestaan er verschillende technieken die een zaadlozing tegenhouden. Deze technieken zijn heel eenvoudig toe te passen en zorgen dat je meer en langer plezier aan seks beleeft. In dit artikel lees je wat jij kunt doen wanneer je te snel klaarkomt.

Wat is een zaadlozing precies?

Een zaadlozing is dus – hoe gek het ook klinkt – vaak een spelbreker bij de seks. Gek, want eigenlijk is een zaadlozing juist de climax van de seks. Het hoogtepunt waar je samen naar toewerkt. Maar wat is zo’n zaadlozing nou precies?

De eerste stap in het tegenhouden van een zaadlozing is namelijk begrijpen hoe dit lichamelijke proces werkt. Het is dan makkelijker om de zaadlozing tegen te houden. Je zult meer controle kunnen krijgen over je zaadlozing, waardoor het makkelijker wordt het langer vol te houden in bed.

Een zaadlozing is sperma dat uit de penis vloeit als gevolg van seksuele stimulatie. Dit is de allerlaatste fase van het proces dat hieraan voorafgaat, want een orgasme is meer dan dat. Het zaad wordt namelijk eerst uit de bijballen gestuwd en moet vervolgens langs de zaadleider, prostaat en urinebuis.

Op het moment van zaadlozing worden miljoenen zaadcellen gemengd met vocht uit de zaadblaasjes en de prostaat. Door spiersamentrekkingen wordt dan vervolgens het sperma uit de urinebuis gespoten.

Het is dus een bijzonder natuurlijk proces, waarbij een hoop komt kijken. Is het sperma tegenhouden dan wel mogelijk? Kun je een orgasme tegenhouden?

Het lijkt misschien zo, maar deze vragen zijn absoluut niet hetzelfde. Een zaadlozing hangt doorgaans samen met een orgasme, maar het zijn verschillende dingen. Mannen kunnen een zaadlozing krijgen zonder dat zij een orgasme ervaren, maar mannen kunnen ook een orgasme ervaren zonder dat een zaadlozing plaatsvindt. Een zogenaamd droog orgasme.

the close up

Redenen om een zaadlozing tegen te houden

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een orgasme zonder zaadlozing wenselijk is. Te snel klaarkomen kan een gevaar zijn voor je seksleven. Als dit vaker voorkomt, wordt het heel vervelend, zeker als je partner dit ook echt als te snel ervaart. Seks wordt dan minder plezierig.

Vroegtijdig klaarkomen is een zaadlozing die al binnen één a twee minuten tijdens de penetratie plaatsvindt, of zelfs al voordat de penetratie begint. Een ongewenste zaadlozing, waarbij het lijkt alsof je geen controle hebt over je eigen lichaam. Een zaadlozing tegenhouden is dan de redder in nood, waarmee een vrijpartij kan worden verlengd.

Het klaarkomen tegenhouden kan ook andere doelen hebben. Misschien kom je niet te snel klaar, maar wil je toch langer genieten van de seks. De ene keer is een vluggertje leuk en praktisch, maar de andere keer neem je liever de tijd voor een uitgebreide vrijpartij. Klaarkomen zonder zaadlozing helpt je het langer vol te houden.

Wat je reden ook is, het sperma tegenhouden is mogelijk. Een orgasme tegenhouden is een stuk lastiger, maar klaarkomen zonder ejaculatie biedt uitkomst. Er zijn verschillende technieken die geschikt zijn voor iedereen die een droog orgasme wil. Probeer de volgende technieken eens uit.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Techniek 1: de stop-starttechniek

De stop-starttechniek is samen met de knijptechniek één van de meest gebruikte technieken voor een orgasme zonder ejaculatie. Verschillende variaties zijn mogelijk en ze blijken in de praktijk erg effectief te zijn. Daarnaast zijn beide technieken makkelijk uit te voeren.

Bij de stop-starttechniek wordt de penis gestimuleerd, waarbij de lichamelijke sensaties goed in de gaten gehouden moeten worden. Het doel bij de stop-starttechniek is het leren herkennen van lichamelijke signalen die een orgasme en een zaadlozing veroorzaken. Dit heet het orgasmereflex. Het herkennen van je eigen orgasme helpt je bij het klaarkomen zonder sperma.

Voordat de man tot een orgasme komt – vlak vóór het orgasmereflex – moet de seksuele stimulatie van de penis worden gestopt of gepauzeerd. De seksuele opwinding zakt dan weg. Vervolgens kun je weer verdergaan met de seksuele stimulatie. Dit herhaal je vervolgens een paar keer, zodat je langzaam meer controle krijgt over je ejaculatie.

Het klaarkomen tegenhouden kan dus heel makkelijk, door simpelweg op het juiste moment te stoppen met de seksuele stimulatie. De knijptechniek kan een handige aanvulling zijn om een orgasme zonder ejaculatie te bewerkstelligen.

Techniek 2: de knijptechniek

Net als de stop-starttechniek, is de knijptechniek erg eenvoudig uit te voeren. Het kost weinig moeite en weinig tijd. Een ideale methode om jouw zaadlozing dus uit te stellen en te genieten van een beter seksleven.

De knijptechniek is in feite een aanvulling op de stop-starttechniek. Wanneer een man voelt dat een zaadlozing elk moment kan plaatsvinden, knijpt hij of zijn partner met de duim en wijsvinger stevig in de penis. Doe dit direct aan de onderkant van de eikel.

Deze techniek leidt in de meeste gevallen – zeker als de timing perfect is – tot een onderbreking van de ejaculatiereflex. De seksuele opwinding neemt af en je kunt weer opnieuw beginnen met penetreren. Een orgasme zonder zaadlozing. Ook deze techniek kun je meerdere keren herhalen, zodat je het gevoel krijgt dat je steeds meer controle krijgt over je zaadlozing.

Techniek 3: de mate van opwinding sturen

Een andere techniek voor het klaarkomen zonder zaadlozing geeft je ultieme controle. Je kunt namelijk de mate van opwinding sturen, om je eigen moment van ejaculatie beter te kunnen plannen.

Bij deze techniek staat het sturen van de seksuele opwinding centraal. Een zaadlozing tegenhouden kan bij deze methode door de mate van opwinding te sturen en op het juiste moment te verminderen.

Dit doe je door langzame bewegingen te maken en tegelijkertijd diep en langzaam adem te halen. Probeer echt op je ademhaling te focussen, zodat je goed geconcentreerd bent. Het doel is hierbij om onder de ejaculatiedrempel te blijven, zodat een zaadlozing uitgesteld kan worden terwijl de erectie behouden blijft. .

De ademhalingstechnieken geven een kalmerend effect, zodat de spanning afneemt. Het is dan makkelijker om controle te krijgen over een orgasme. Zonder zaadlozing dus.

Techniek 4: masturbatie

Masturbatie is een heel simpele techniek die veel jonge mannen toepassen om het langer vol te kunnen houden. Sperma tegenhouden is makkelijker als de seksuele stimulans van de penis minder is.

Zelfbevrediging voor de geslachtsgemeenschap verlaagt de gevoeligheid van de penis, wat een positief effect heeft op de duur van de seks.

Maar let op: het is ook een mogelijke reden voor het snel klaarkomen van veel mannen. Dit heeft te maken met aangeleerd gedrag, omdat mannen bij de masturbatie vaak gewendraken aan het zo snel mogelijk klaarkomen. Een orgasme tegenhouden tijdens de masturbatie is dus belangrijk om je dit aan te leren voor de geslachtsgemeenschap.

Probeer dus wat te oefenen en leg daarbij niet per se de nadruk op het klaarkomen. Kijk hoe je zelf manieren kunt vinden om je zaadlozing uit te stellen. Weet je wat je zelf moet doen? Dan wordt het tijdens een vrijpartij ook een stuk makkelijker.

Techniek 5: het dragen van een condoom

Misschien wat voor de hand liggend, maar ook een condoom kan de duur van seks verlengen. Een condoom verlaagt de seksuele stimulans en biedt daarmee een uitkomst voor een langere vrijpartij. Een condoom zorgt ervoor dat je penis minder gevoelig is, waardoor je ook minder snel opgewonden wordt.

Voor klaarkomen zonder ejaculatie is de condoom alleen niet genoeg. Daarvoor kun je de condoom beter combineren met bovenstaande technieken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Techniek 6: het voorspel verlengen

Daarnaast kun je ook het voorspel verlengen. Dit leidt niet direct tot klaarkomen zonder sperma, maar zorgt er wel voor dat de vrijpartij langer duurt.

Het voorspel verlengen heeft veel voordelen voor de vrouw. Focus je meer op haar behoeftes en breng haar voor de penetratie al een flink stuk richting haar hoogtepunt. Zo is het voor je partner minder erg als jij tijdens de penetratie sneller klaarkomt. Je partner komt immers ook al sneller klaar.

Techniek 7: afleiding tijdens de seks

Een andere handige techniek om je vrijpartij te verlengen, is je gedachtes afleiden tijdens de seks. Denk aan minder erotische gedachtes en zorg er mentaal voor dat de seksuele opwinding afneemt.

Bij het uitstellen van een zaadlozing is het ook van belang dat je je niet bezighoudt met de prestatie. De gedachte dat je het per se lang moet volhouden geeft namelijk flink wat druk en spanning. En laat spanning nou juist zorgen voor een snelle ejaculatie.

Probeer die gedachtes dus los te laten en geniet gewoon van de seks. Een droog orgasme – klaarkomen zonder zaadlozing – bereik je alleen met pure ontspanning.

Techniek 8: oefening baart kunst

Een orgasme zonder ejaculatie bereik je met de juiste oefening. Niet alleen word je steeds beter in seks en leer je zodoende om het langer vol te houden, maar er zijn ook oefeningen die je helpen bij het klaarkomen zonder ejaculatie.

Je PC-spier speelt hierbij een grote rol. Het trainen van deze spier leert je om meer controle over je orgasme te krijgen. Op die manier wordt klaarkomen zonder sperma mogelijk: stel die ejaculatie uit! Leer hier hoe je je PC-spier kunt trainen en maak jouw seksleven onvergetelijk voor jou en je partner.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *