De Knijpmethode Gebruiken Voor Je Orgasme Uitstellen: 4 Tips

Vroegtijdig klaarkomen, het is een probleem waar een heleboel mannen last van hebben, en het lijken er alleen maar meer te worden. Mannen die niet in staat zijn om hun orgasme uit te stellen, komen al na enkele minuten klaar. Hierdoor blijven zowel zij als hun partners onbevredigd achter, en dus gaat hun seksleven er flink op achteruit.

Gelukkig kan ik jou helpen met je ejaculatieprobleem, door je een methode aan te leren om je orgasme uit te stellen: de knijpmethode. Met deze techniek kun jij jezelf op een natuurlijke wijze aanleren om het langer vol te houden in bed, zodat je seksleven de boost krijgt die het zo hard nodig had!

Wat is de knijpmethode precies?

Voordat ik je allemaal tips ga lopen geven over hoe je de knijpmethode het best kan gebruiken, is het wel handig om te weten wat de knijpmethode precies is. Daarom zal ik je eerst even uitleggen wat deze techniek precies inhoudt, en hoe deze in de basis in zijn werk gaat.

De knijpmethode is een natuurlijke techniek om je orgasme uit te stellen. Als ik zeg “natuurlijk”, dan bedoel ik daarmee dat je er niet allerlei medische middeltjes of andere hulmiddelen bij nodig hebt: je hebt genoeg aan je penis en je hand. Zoals de naam wel een beetje doet vermoeden, ben je bij deze techniek eigenlijk je orgasme “uit je penis aan het knijpen”.

In de tijd voor de medische wetenschap wisten mensen ook al gewoon hun orgasme uit te stellen.

Dat knijpen klinkt misschien niet al te prettig, maar maak je daar alsjeblieft geen zorgen over. De knijpmethode is niet alleen erg eenvoudig, maar hij is ook nog eens volledig pijnloos. Je moet het eigenlijk zien als masturberen met wat extra stappen. Als jij jezelf pijn doet tijdens het masturberen, dan ben ik bang dat je toch echt iets verkeerd doet.

In de basis werkt de knijpmethode als volgt: op het moment dat je bijna klaarkomt, “knijp” je een soort van in je penis om ervoor te zorgen dat het orgasme weer wegtrekt. Dit klinkt misschien alsof het iets ingewikkelder is; daar zal ik je later in dit artikel meer over uit gaan leggen.

Voor nu weet je dus in elk geval dat de knijpmethode een makkelijke, pijnloze manier is om je orgasme uit te stellen.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Werkt de knijpmethode wel echt?

Ik heb je zojuist uitgelegd hoe de knijpmethode ongeveer in zijn werk gaat, en hopelijk ben je daar een klein beetje enthousiast van geworden: er bestaat immers een makkelijke manier om van je orgasmeprobleem af te komen. Ik snap het echter ook wel als je hier een beetje argwanend van wordt, en jezelf afvraagt: kan het zo makkelijk zijn? Werkt de knijpmethode wel echt?

“Meestal zijn makkelijke oplossingen te mooi om waar te zijn, maar in dit geval niet!”

Het is heel gezond om vraagtekens te zetten bij een makkelijke oplossing als deze. Maar in dit geval kan ik je twijfels echt wel wegnemen: ja, de knijpmethode werkt echt. Mannen die deze methode proberen, zien zowel op de korte als lange termijn echt een verschil in hun vermogen tot het uitstellen van hun orgasme. Uit de praktijk blijkt dus dat deze methode erg effectief is.

Niet alleen dat, maar het is ook nog eens wetenschappelijk erg logisch makkelijk te onderbouwen. We weten natuurlijk allemaal dat hoe meer je een penis stimuleert, hoe sneller hij klaar zal komen. Door de stimulering even stop te zetten, zorg je ervoor dat je minder snel klaarkomt, en met knijpen doe je dit al helemaal.

Hoe je deze vraag ook benadert, het antwoord blijft dus hetzelfde. De knijpmethode is daadwerkelijk een effectieve methode, en een techniek die jou ongetwijfeld zal gaan helpen met het oplossen van je seksuele problemen. Als je dus last hebt van vroegtijdig klaarkomen, aarzel dan niet om de rest van dit artikel te lezen, en de knijpmethode zelf eens uit te proberen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Hoe stel ik mijn orgasme uit met de knijpmethode? 4 tips

Nu ik je er hopelijk van heb overtuigd dat de knijpmethode niet alleen erg eenvoudig, maar ook erg effectief is, sta je waarschijnlijk te popelen om het zelf eens uit te proberen. Voordat je dat kan doen, heb je natuurlijk nog wel wat meer informatie nodig.

Wat moet je nou precies doen als je met de knijpmethode wilt zorgen dat je later klaarkomt?

Aan die informatie zal ik jou in de rest van dit artikel gaan helpen. Ik zal gaan uitleggen hoe je de knijpmethode ideaal kan uitvoeren, en waar je hierbij allemaal op moet letten. Dit zal ik doen aan de hand van enkele onmisbare tips, waarmee het jou zeker moet gaan lukken om je orgasme uit te stellen. De volgende tips zal ik even kort gaan uitleggen en bespreken:

 • Leer je “point of no return” herkennen
 • Bouw de stimulatie langzaam op
 • Voer de knijpmethode op de juiste manier uit
 • Pas de knijpmethode toe tijdens de seks

Tip 1: Leer je “point of no return” herkennen’

Zoals ik eerder al heb uitgelegd, moet je bij de knijpmethode je orgasme als het ware “wegknijpen”, vlak voordat je klaarkomt. Om dit te kunnen doen, moet je wel eerst goed herkennen en kunnen voelen aankomen wanneer je klaar gaat komen. Hierbij is het vooral belangrijk dat je je zogeheten “point of no return” leert herkennen, en ik zal je uitleggen waarom.

Je point of no return is eigenlijk niets anders dan het moment waarop je je orgasme niet meer kan tegenhouden. Dit punt moet je leren herkennen voordat het zich aandient, want daarna is het te laat. Je moet jezelf daarom aanleren dat je dit punt voelt aankomen, zodat je op het juiste moment de knijpmethode kan gaan toepassen, en niet te laat bent om je orgasme te stoppen.

De gemiddelde man masturbeert bijna dagelijks, dus voor dit oefeningetje heb je ook nog wel tijd.

Dit klinkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe herken je dit nou precies? Sommige mannen zullen nu al precies weten wat ik bedoel, maar andere snappen me waarschijnlijk totaal niet. Ik kan je helaas niet vertellen wanneer dat punt zich aandient; je moet zelf ontdekken hoe dat voelt. De makkelijkste (en prettigste) manier om dit te doen is door masturbatie. Volg hierin de volgende stappen:

 • Begin met aftrekken, zoals je dat normaal ook zou doen
 • Bouw de snelheid en druk langzaam op, zodat je steeds opgewondener raakt
 • Als je denkt dat je bijna klaarkomt, stop dan even
 • Als je weer wat rustiger bent, begin dan opnieuw met masturberen
 • Stop weer als je denkt dat je bijna klaarkomt, maar doe het nét iets later
 • Herhaal dit proces tot je steeds iets dichter bij je orgasme komt
 • Laat jezelf pas klaarkomen als je denkt dat je echt niet dichter bij je orgasme kan stoppen

Op deze manier ervaar je zelf wanneer je je orgasme niet meer kan tegenhouden, en wat dus je point of no return is. Gewapend met die informatie kun jij op tijd de knijpmethode toepassen om je orgasme tegen te houden.

Tip 2: Bouw de stimulatie langzaam op

Als je tip 1 eenmaal een beetje onder de knie hebt, dan moet je dit proberen te gaan doen met meer stimulatie, ofwel door sneller en harder af te trekken. Hoe meer stimulatie er namelijk is, hoe moeilijker het wordt om je orgasme tegen te houden.

Tijdens de seks zal je ook te maken hebben met momenten van hevige stimulatie waar je zelf geen controle over hebt. Dit moet je jezelf ook aanleren door heviger te masturberen. Dit kun je beginnen door glijmiddel te gebruiken. Hierdoor gaat het aftrekken soepeler en voelt het waarschijnlijk fijner; het lijkt meer op seks.

Het aftrekken moet steeds meer op seks gaan lijken.

Als je het gevoel hebt dat je dit bij jezelf onder de knie hebt, kun je ook vragen of je partner je wil aftrekken. Als iemand anders de controle heeft, kom je vaak makkelijker klaar, dus ook hiermee moet je oefenen. Vraag je partner gewoon om te stoppen als jij bijna bij het point of no return bent, zoals je dat eerder ook bij jezelf deed. Via deze stapjes voer je de stimulatie steeds iets meer op, waardoor het meer op seks lijkt.

Tip 3: Voer de knijpmethode op de juiste manier uit

Als het goed is, ben je nu een expert geworden in het herkennen van je point of no return. Het is nu tijd om de knijpmethode toe te passen. Tot nu toe ben je gewoon gestopt als de opwinding te veel werd, maar de knijpmethode voegt daar nog iets aan toe: hij zorgt ervoor dat de opwinding sneller verdwijnt, zodat je sneller weer door kan gaan.

Eigenlijk is de knijpmethode heel simpel. Vlak vóór je point of no return, ofwel op het moment dat je eerder stopte met masturberen, pak je je penis vast, met je duim net onder de eikel, aan de bovenkant van je penis (de kant waar jij tegenaan kijkt). Je andere vingers zitten aan de andere kant, met je wijsvinger op je toompje. Het toompje bevindt zich onder de eikel en verbindt de eikel aan de rest van de penis.

Vervolgens knijp je met je duim en wijsvinger net onder de eikel. Je mag best aardig wat kracht zetten, maar het moet geen pijn doen. Deze greep moet je zo’n 10 seconden aanhouden. Vervolgens moet je 20 tot 30 seconden wachten. Als het goed is, kun je dan alweer door, omdat je orgasme voldoende is weggeëbd. Zo simpel is het dus!

Met de knijpmethode ben je in een halve minuut alweer klaar om verder te gaan.

Tip 4: Pas de knijpmethode toe tijdens de seks

Uiteindelijk wil je de knijpmethode natuurlijk toepassen tijdens de seks, zodat je het daadwerkelijk langer volhoudt in bed. Dit is dan ook de laatste stap. Als je al het voorgaande onder de knie hebt, kun je dus gaan proberen om de knijpmethode in bed toe te passen. Hoe je dat doet, zal ik je nu uitleggen.

Eigenlijk is het niet heel anders dan bij masturberen: als je voelt dat je point of no return eraan komt, moet je gewoon stoppen met penetreren. Vervolgens moet je de knijpmethode toepassen zoals ik dat bij de vorige tip heb uitgelegd. Daarna kun je als het goed is meteen weer door met de seks, omdat de gevoelens vrij snel weer zijn weggezakt.

Merk je dat je je erectie verliest door de knijpmethode? Dan is dat waarschijnlijk niet zo erg, als je vervolgens weer snel een nieuwe erectie kan krijgen. Als dit minder makkelijk gaat, kun je proberen om de periode tussen het knijpen en de seks te verkorten. Op die manier geef je je penis niet eens de kans om weer slap te worden.

Als je deze tips goed doorloopt, dan zal het je binnen no time moeten lukken om weer gewoon seks te hebben, en om niet binnen enkele minuten alweer klaar te zijn. Ik heb er vertrouwen in dat het je lukt, en ik wens je heel veel succes!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *