shopify visitor statistics

Tips voor Langer Plezier Tijdens de sex!

Een uitgebreide sessie in bed, waarbij zowel de man als de vrouw intens genot ervaart. Dat klinkt natuurlijk heel verleidelijk. Helaas, is dit niet voor iedereen haalbaar.

Althans nog niet! Want veel mannen hebben last van (te) snel klaarkomen en daardoor duurt de seks vaak korter dan jij of je partner zou willen. Geen nood! In dit artikel vind jij tips om het langer vol te houden in bed.

Lees gauw verder en ga aan de slag met de tips voor langer plezier tijdens de sex!

In menig top 10 ergernissen van vrouwen, staat het te snel klaarkomen van hun partner hoog in de ranglijst. Dit is niet heel gek, want sex is fijn en je geniet er dan ook het liefst zo lang mogelijk van. Te vroeg klaarkomen, oftewel pre-ejaculeren, gooit roet in het eten van dit plan.

Dit is dus niet alleen voor hem, maar ook voor haar een minpunt. De spanning opbouwen is een kunst op zich, maar in sommige gevallen spat deze luchtbel wel erg snel uit elkaar. In dit artikel gaan we daarom niet alleen in op dit probleem, maar ook op de oplossingen!

Er is altijd wel iemand die zegt dat haar vriend, scharrel of man het niet lang volhoudt. Of er is een ex in beeld (niet zonder reden) met hetzelfde probleem. Natuurlijk wil jij niet het onderwerp van gesprek zijn, maar je kunt nu eenmaal niet ontkennen dat ook jij af en toe het strijdveld te vroeg moet verlaten.

Misschien denk je dat het iedereen van tijd tot tijd overkomt, maar vergis je hier niet in! Sommige gevallen zijn zo extreem dat er niets anders op zit dan het probleem onder ogen te komen. Wanneer vroegtijdig klaarkomen het hebben van sex ernstig beperkt of misschien echte penetratie in de weg staat, dan is het toch echt tijd om hier iets aan te doen!

Leer je lichaam kennen

Om de oorzaken te ontdekken , zullen we dieper ingaan op de lichamelijke processen die de man doormaakt. De eerste fase in de aanloop naar het klaarkomen is de verdikking van de testikels. De huid van het scrotum trekt strakker om de testikels heen, dus deze komen ook strakker tegen het lichaam te zitten.

Het volgende wat de man merkt, is een tinteling in de eikel, die op dat moment zeer gevoelig wordt. Op dit moment wordt het bijna onmogelijk om niet klaar te komen, maar het kan nog wel! Bij de laatste stap, de schokkende en golvende samentrekking van de bekkenbodemspier, is het vaak raak. Dan is er geen weg meer terug.

Als je als man deze signalen leert herkennen, kun je premature ejaculatie tegengaan en zo langer genieten van sex. Verwacht hier wel wat tijd en moeite aan kwijt te raken, maar met de juiste oefeningen krijg jij de touwtjes weer volledig in handen!

Stel je eens voor hoe positief je sexleven verandert als jij wel de controle krijgt over jouw orgasme!

 

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Water en vuur

Mannen hebben nu eenmaal iets in zich dat snel opwarmt, net als vuur. Helaas zijn ze ook snel weer uitgedoofd. Vrouwen zijn meer als water. Het duurt even voordat we écht warm zijn, maar als dit punt eenmaal bereikt is, dan blijven we koken!

Door vroegtijdig klaarkomen botsen deze twee elementen. Een vrouw is nog niet aan haar trekken gekomen, maar de man wel. Zorg daarom als man zijnde dat je de vrouw naar het kookpunt brengt alvorens jij warm wordt.

Voorspel is het toverwoord! Op deze manier blijf je samen op één niveau en je doet er jouw partner een groot plezier mee.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Oefenen en communiceren!

Er zijn verschillende manieren om jouw vuurtje langer te laten branden. Het aller belangrijkste is erover praten met je partner! Op het moment dat zij (of hij) weet dat jij ermee zit, is de druk van de ketel.

Nu kun je het aangeven als je voelt dat je te vroeg gaat klaarkomen en kan ook je partner hier rekening mee houden. Verwissel bijvoorbeeld van standje, doe het wat rustiger aan of knijp af. De allerbeste manier om je orgasme onder controle te houden, is door het trainen van je bekkenbodemspier!

Zo hou je die niet te ontwijken fase straks misschien wel geheel onder de duim!

Tantra

Heb jij ooit van tantrische sex gehoord? Dit houdt in dat je geen ontlading hebt van spanning, maar je laat deze spanning circuleren in je lichaam. Houd je je seksuele energie en je zaad vast, dan maakt dit je ongekend krachtig!

Er is geen eindpunt, geen doel, want je komt niet klaar. Op deze manier kun je pas écht contact maken met elkaar, op een manier zoals jij die nooit eerder hebt beleefd. Langer van sex genieten, bereik je door kennis te maken met tantrische sex! Het geheim van aantrekkingskracht lag nog nooit zo voor het oprapen..

De essentie van tantrische sex is enerzijds het verbeteren van de kwaliteit van de sex, en anderzijds om de controle op zo’n manier te gebruiken dat het haast magische kracht geeft. Het allermooiste aan tantrische sex is dat geen van de twee overmacht heeft, maar dat het draait om wederzijds respect en begrip tussen twee mensen.

Het is daarom geen slecht idee om tantrische sex eens te proberen met iemand die je lief is. Aan de andere kant: indien beide partners controle over zichzelf en hun eigen lichaam hebben, dan zullen ook jullie geesten elkander kunnen ontmoeten. Ben jij klaar om het te proberen?

Complexer probleem

Kom je er onderling niet uit en lijkt er maar geen einde te komen aan het probleem? Schaam je niet. Dit kan komen door vastlopende communicatie, doordat het probleem te diep zit, of misschien zit je relatie gewoonweg niet goed.

Het gaat er dan om dat je toch leert het probleem bij de wortel aan te pakken. Professionele begeleiding kan hierbij helpen. Zo krijg jij de juiste handvatten aangereikt waarmee je elke keer een stapje dichter naar de oplossing zet. Ook kun je oefeningen mee naar huis krijgen, waarmee je allerlei handige maniertjes leert om langer te genieten van je bedpartner.

Is je lichaam niet het probleem, maar zit het allemaal in je hoofd? In dit geval is gedragstherapie ook een optie, waarbij de psychische oorzaken van het probleem worden belicht én aangepakt. Pas aan de hand hiervan je denkpatronen aan, zodat jij je orgasme onder controle kunt krijgen.

Er zal een wereld voor je open gaan en je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan. Op die manier kun je uiteindelijk samen je partner genieten van lange sex! Keer, op keer, op keer, op keer, op keer..

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 reactie op "Tips voor Langer Plezier Tijdens de sex!"

  1. Ik heb genoeg info meegekregen over het probleem. Het waarom en waardoor. Misschien ligt het aan mij. Ik heb betaald om het probleem op te lossen maar kan nog geen echte plan van aanpak lezen. Dat vindt ik wel jammer

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *