shopify visitor statistics

Langer Seks Zonder Klaarkomen? 5 Belangrijke Tips

Langer seks zonder klaarkomen? Om direct aan de slag te gaan met het vinden van een oplossing zit je bij dit artikel op de juiste plaats. Graag help ik je zo snel mogelijk om langer seks te zonder klaar te komen.

Veel mannen weten niet hoe het mogelijk is om langer seks te hebben en niet klaar te komen. In dit artikel geef ik je een aantal tips die je (seks)leven kunnen veranderen. Sla de tips goed in je op, ga aan de slag en ervaar dat de seks nooit meer hetzelfde hoeft te zijn.

Veel mannen zijn tevreden met het de manier waarop ze seks hebben, maar toch weten ze at het beter zou kunnen. Ben je een man die hetzelfde gevoel heeft? Dan zit je bij dit artikel op de juiste plaats. Graag bespreek ik de volgende manieren om seks te hebben zonder snel klaar te komen:

  1. Seks met condoom
  2. Andere standjes
  3. Start en stop methode
  4. Emla zalf en Orgalang?
  5. Rustige ademhaling

Seks met een condoom en andere standjes

Seks met een condoom en andere standjes zijn vaak hetgeen waarmee je begint wanneer je de seks langer wilt volhouden en het liefst iets minder snel gaat klaarkomen.

Wanneer je seks met een condoom hebt zal de eikel minder snel geprikkeld zijn. Je merkt dat het daardoor makkelijker wordt om de seks langer vol te houden. Ervaar je dat een condoom niet genoeg is om de ejaculatie verder uit te stellen? Combineer een condoom dan met speciale verdovende pasta om de seks iets makkelijker te maken en de eikel een beetje te verdoven.

Het zal op deze manier een stuk makkelijker zijn om het langer vol te houden. Lukt het nog niet? Combineer deze methode dan met nieuwe standjes en ervaar met welk standje je minder snel gaat klaarkomen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Start en stop methode

De start en stop methode is een methode die veel mannen bewust of onbewust toepassen om minder snel klaar te komen. Wanneer je last hebt van te vroeg klaarkomen is het verstandig om van de start en stop methode gebruik te maken. Wanneer je de ejaculatie voelt komen stop je met de seks, wanneer je de spanning voelt afnemen ga je weer verder met de seks.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Emla zalf en Orgalang

Emla zalf is een zalf en Orgalang is een capsule. Beide methodes kosten veel geld en lossen uiteindelijk niet echt je probleem op. Het is verstandig om gebruik van deze methodes te maken wanneer je in iets anders eigenlijk geen uitkomst meer ziet. Het is namelijk een stuk verstandiger om een te vroeg ejaculatie op een andere manier op te lossen.

Rustige ademhaling

Waarschijnlijk kun je hier het beste direct al me starten. Wanneer je tijdens masturbatie en seks rustiger gaat ademhalen wordt het gemakkelijker om je te beheersen. Een rustige ademhaling is een verstandige manier om de ejaculatie onder controle te krijgen en een slimme manier om het te vroeg klaarkomen bij de wortel aan te pakken.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *