shopify visitor statistics

Minder Snel klaarkomen: Meer Genot voor Man en Vrouw

Je hebt een geweldige avond voorbereid met romantisch dineren, een leuke film, kaarslicht en een spannende outfit.

Eigenlijk zou dat genoeg moeten zijn voor een fantastisch einde. Het tegendeel is echter waar. Nadat je manlief dat prachtig lingeriesetje laat zien, begint de voorstelling. En die is helaas maar van korte duur.

De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat je binnen 10 minuten klaar bent in de slaapkamer. En dat werkt nogal frustrerend. Zeker als jij ook aan je trekken wilt komen.

Herkenbaar? Lees dan verder en ontdekt de manieren voor meer genot voor man en vrouw

Voor vrouwen is het vaak toch al moeilijker om klaar te komen, maar als een man ook nog eens voortijdig een ejaculatie heeft, wordt het voor de vrouw steeds minder aantrekkelijk om lange tijd in de slaapkamer te vertoeven.

Niet voor niets komt de ‘zogenaamde hoofdpijn’ opzetten wanneer manlief weer eens voorstelt om het samen gezellig te maken. Toch kan het ook voor de man enorm vervelend zijn om steeds maar de vrouw te moeten teleurstellen.

Je wilt er immers allebei een leuke avond van maken. Hoe zorg je daarvoor en wat kun je doen tegen te snel klaarkomen?

Geen pillen en andere middeltjes

Als eerste is het heel belangrijk om te weten dat de oplossing niet ligt bij allerlei pillen en middeltjes. Natuurlijk werken deze producten in het begin hartstikke goed en beloven ze je gouden bergen. Maar na verloop van tijd raakt het product uitgewerkt of kan je partner niet meer zonder deze middeltjes.

En dat is zonde. Zeker wanneer je een weekendje met zijn tweeën weggaat en een spannende nacht wilt beleven. Als jullie allebei gewend zijn geraakt aan bepaalde middelen en je vergeet ze mee te nemen, kan het zijn dat je van een koude kermis thuiskomt en de slaap niet kunt vatten.

Naast het feit dat het lichaam van je partner gewend raakt aan de pillen of andere wondermiddeltjes, is het ook zo dat je eigenlijk allerlei troep in je lichaam opneemt. Niet alle pillen zijn op een natuurlijke manier gemaakt en het kan voorkomen dat het lichaam daar niet tegen opgewassen is.

Dit kan je op den duur alleen maar verder afleiden van de oplossing. Je weet immers nooit precies wat je in huis haalt (of in je lichaam!) als je overstapt op dramatische beslissingen met betrekking tot dergelijke middeltjes. Maar wat is dan wel de oplossing?

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waarom te snel klaarkomen?

Te snel klaarkomen kan allerlei oorzaken hebben. Het kan handig zijn om samen op zoek te gaan naar die oorzaak. Toch kun je soms geen specifieke oorzaak vinden en zal je samen op zoek moeten naar een andere oplossing.

Mannen kunnen op een gezonde en natuurlijke manier proberen om hun ejaculatie uit te stellen. Dat hoeft echt niet per se met behulp van allerlei capsules en pillen.

Te snel klaarkomen kun je voor eens en altijd uit de slaapkamer verwijderen door gebruik te maken van voor- en naspel.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Voorspel

Natuurlijk denken velen bij zichzelf: dat doen we toch al?! Niets is minder waar. Voorspel wordt bij de meeste mannen flink onderschat. Als ze het over seks hebben, dan gaat het eindelijk altijd om de echte daad van penetratie.

En dat terwijl een goed voorspel voor zowel vrouwen als mannen kan bijdragen aan een heerlijke nacht. Voor de meeste vrouwen is voorspel ontzettend belangrijk om toch klaar te kunnen komen. Er zijn maar weinig vrouwen die echt alleen door middel van penetratie een hoogtepunt bereiken.

Veel mannen proberen wel iets tijdens het voorspel, maar houden het vaak na een paar minuten al voor gezien. En dat terwijl voorspel juist voor vrouwen zo belangrijk is. Wanneer het goed gebeurt, kan ook de man intens genieten van sensuele strelingen voor de daadwerkelijke penetratie. Op deze manier geniet niet alleen de vrouw intenser, maar kan het voor mannen ook bijdragen aan de uitstel van hun zaadlozing.

Voor de man is penetratie echt het moment waarop overduidelijk heftige stimulatie plaatsvindt. Toch kunnen ook bepaalde handelingen voor dit ultieme moment bepaalde prikkelingen teweeg brengen. En nog belangrijker: de meest intense prikkelingen vinden bij vrouwen plaats tijdens het voorspel.

Wanneer een man de tijd neemt om de vrouw vooraf te verwennen, is de kans groot dat een vrouw dichter bij haar hoogtepunt gebracht wordt. Dan maakt het niet veel meer uit als de daadwerkelijke penetratie van korte duur is.

Met voorspel zorg je samen voor een intense beleving, waarbij je de tijd en aandacht voor elkaar neemt. En dat maakt seks een stuk leuker voor beide partijen.

Naspel

Als jullie dan eindelijk samen zijn klaargekomen, is het niet een kwestie van neerploffen op bed en snurken. Veel vrouwen houden ervan om nog even in elkaars armen te liggen en wellicht wat dingen te bespreken over de seks.

Niet alleen kan dit enorm stimulerend werken, maar op deze manier kunnen partners de beleving van de seks met elkaar delen. Dit versterkt de band tussen beide partners en zorgt ervoor dat behoeftes beter vervult kunnen worden. Hierdoor zal zowel de man als vrouw de volgende keer (nog) meer genot ervaren. Zo wordt elke vrijpartij een tijd om nooit te vergeten.

Dit betekent heus niet dat je nog uren moet blijven liggen in elkaars armen, maar vaak kan een knuffel na het vrijen en aangeven hoeveel je van elkaar genoten hebt al voldoende zijn. Dat helpt niet alleen op relationeel gebied, maar ook op seksueel gebied. Je bevestigt immers dat je van elkaar houdt en dat je het de moeite waard vond.

Verschillende manieren voor een beter seksleven

Je ziet dus dat je met verschillende maniertjes vroegtijdig klaarkomen kunt  voorkomen. Je kunt er samen voor zorgen dat de ander ook voldoende geniet van de seks.

Het is logisch dat mannen vaak sneller klaarkomen dan vrouwen, maar een echte romantische nacht verkrijg je niet door binnen een paar minuten te ejaculeren. Door de juiste technieken toe te passen, voorkom je dat beide partijen teleurgesteld in bed liggen.

In plaats daarvan zorg je er juist voor dat iedere vrijpartij uniek wordt. Dan zul je het smoesje van hoofdpijn niet meer voorbij horen komen. Voortaan verlang je naar een intiem moment in de slaapkamer of misschien wel een vrijpartij op een andere plek.

Het moge duidelijk zijn, meer genot voor man en vrouw bereik je door meer tijd voor elkaar te nemen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *