Meerdere Keren Klaarkomen – Zo Doe Je Dat Als Man! – 6 Tips

Meerdere orgasmes – de heilige graal van seksueel genot, wordt vaak geassocieerd met vrouwen. Maar wist je dat je als man ook meerdere keren kan klaarkomen in één sessie? Het vergt wat oefening en geduld, maar de beloning is seks als nooit tevoren, zonder dat je een time-out hoeft aan te vragen!

Misschien heb je geruchten gehoord dat het mogelijk is, of wellicht ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe je de seksuele pret kunt verbeteren. Wat de reden ook mag zijn, je bent op de juiste plek. Dus, bereid je voor op een spannende ontdekkingsreis naar de mogelijkheden van meerdere orgasmes als man! Laten we dieper duiken in dit intrigerende onderwerp en enkele effectieve strategieën ontdekken.

Wat houdt meerdere orgasmes bij een man eigenlijk in?

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Meerdere keren klaarkomen als man betekent dat je orgasmes kunt ervaren binnen een enkele seksuele sessie, zonder significant verlies van erectie of seksuele opwinding. De meeste mannen hebben vaak te maken met een refractaire periode, wat verwijst naar het tijdsbestek na een orgasme waarin hij ongevoelig is voor verdere seksuele stimulatie en geen nieuw orgasme kan bereiken.

Deze periode varieert sterk van persoon tot persoon en kan onder meer worden beïnvloed door factoren als leeftijd, uithoudingsvermogen en algehele gezondheid.

Voor mannen houdt de refractaire periode vaak een verlies van erectie in na ejaculatie. Het is een fysiologisch proces waarbij het lichaam herstelt van het orgasme. De duur van deze periode kan variëren van enkele minuten tot uren of zelfs langer, vooral bij oudere mannen.

Mannen zijn echter in staat om de refractaire periode te omzeilen of te verkorten. Dit wordt meestal bereikt door de ejaculatie te beheersen, waardoor ze een reeks van orgasmes kunnen hebben, vaak omschreven als ‘golven’ van genot, zonder daadwerkelijk te ejaculeren.  Verschillende gepubliceerde onderzoeken geven aan dat ongeveer 10% van de mannen meldde dat ze meerdere orgasmes kunnen ervaren op deze manier.

Hoe kun jij ook meerdere keren klaarkomen? In feite is een sleutelbegrip hier het verschil tussen een orgasme (het piekmoment van seksuele opwinding) en ejaculatie (de fysieke uitstoting van sperma). Hoewel deze ervaringen vaak samen voorkomen, zijn het in feite twee verschillende processen.

Dus, in wezen, een man die meerdere orgasmes ervaart, kan een orgasmes zonder zaadlozing beleven zonder volledige ejaculatie tot het gewenste eindpunt. Dit vereist meestal bepaalde technieken en oefeningen om te beheersen, maar het is mogelijk met een gezonde dosis aan geduld en discipline.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Wat zijn de voordelen van meerdere keren klaarkomen zonder ejaculatie?

Het hebben van meerdere keren klaarkomen als man zonder ejaculatie is alsof je op een achtbaan van plezier zit, maar met elke piek die nog spannender is dan de vorige!

 • Spannende marathon: Seks wordt niet langer een sprint naar de finish. Zonder de noodzaak van de cool-down periode na de zaadlozing, kun je blijven genieten van de rit, met een uithoudingsvermogen dat indruk zal maken.
 • Connectie deluxe: Door je lichaam beter te leren kennen op intiem niveau, ontwikkel je een diepere band met je eigen seksualiteit en een verbazingwekkende gedeelde ervaring met je partner.
 • Energieboost: Wie heeft koffie nodig als je in plaats daarvan kunt viben op je eigen energie? Door je zaad te behouden, kun je je vitaliteit verhogen, waardoor je je fris en energiek voelt!
 • Controlemeester: Wanneer je je orgasme beter kunt beheersen, kun je het ‘vuurwerk’ laten knallen wanneer jij dat wilt. Perfect voor diegenen die wat extra controle willen over hun seksleven.

6 Tips voor Meerdere Keren Klaarkomen als Man

Er zijn verschillende technieken die kunnen helpen bij het klaarkomen zonder ejaculatie. Hieronder hebben we de beste strategieën verder voor je uitgelicht die je stapsgewijs zullen helpen om meerdere orgasmes als man te ervaren.

1. Open je geest voor de mogelijkheden

De geest is het krachtigste seksuele orgaan, wat betekent dat het essentieel is om je bewust te worden van eventuele beperkende overtuigingen – en deze vervolgens los te laten. Hoewel het zeker geen absoluut doel zou moeten zijn om meerdere orgasmes te hebben (seks is immers genieten in het moment, in plaats van “moeten”), erken dat het mogelijk is.

2. Edging

Edging, ook wel bekend als een van de beste technieken voor orgasmecontrole, is een techniek waarbij de seksuele stimulatie wordt vertraagd of gestopt net voor het bereiken van het zogenaamde point of no return, oftewel het moment waarop een orgasme onvermijdelijk wordt. De stimulatie wordt dan hervat nadat de intensiteit van de seksuele opwinding iets is afgenomen. Dit proces kan meerdere keren worden herhaald, hetgeen kan helpen tot het beleven van meer intense orgasmes.

Edging kan ook werken voor als je meerdere keren wilt klaarkomen:

 • Verhoogde controle: Door te oefenen met edging, kun je beter leren herkennen hoe je seksuele opwinding zich opbouwt en hoe dicht je bij het punt van ejaculatie bent. Deze verhoogde controle zal helpen om de ejaculatie beter te beheersen, waardoor de kans groter wordt om een orgasme te ervaren zonder ejaculatie.
 • Vergrootte gevoeligheid: Door de climax uit te stellen, kan de seksuele opwinding en spanning zich opbouwen, wat zal inslaan als een bom als je uiteindelijk een orgasme bereikt!
 • Het trainen van meervoudige orgasmes: Bij edging kun je jezelf aanleren om op een naderend orgasme te ‘surfen’, waarbij je op het randje van een orgasme blijft zonder er volledig overheen te gaan. Dit kan je helpen om meerdere pieken van plezier te ervaren zonder te ejaculeren, wat kan aanvoelen als meervoudige orgasmes.

  “Als je meerdere orgasmes wilt ervaren, is edging een van de beste strategieën. Leer surfen op de golven van plezier, dat geduld, aandacht en beheersing vereist. Door te balanceren op het randje van extase, leer je om de intensiteit van het orgasme te scheiden van de ejaculatie en de deuren te openen naar een wereld van meervoudige hoogtepunten.”

Wat moet je nog meer weten over edging? Ik raad je aan om deze techniek eerst solo te oefenen voordat je het probeert tijdens de seks. Wees ook vooral geduldig, want het kan tijd kosten om te leren hoe je het orgasme en de ejaculatie kunt scheiden en kunt klaarkomen zonder zaadlozing. Net zoals bij andere vaardigheden, oefen regelmatig en maak gebruik van pauzes. En als je voelt dat je dicht bij een orgasme komt, stop dan met alle seksuele stimulatie of vertraag het.

3. Verdiep je in Tantra

In de wereld van de eeuwenoude Indiase tantrische tradities is de beheersing je seksuele energie een vitaal concept. Mannen worden aangemoedigd om hun orgasme te beheersen, wat vaak resulteert in intensere en langer durende seksuele ervaringen. Bovendien is het idee van seksuele sublimatie, waarbij seksuele energie wordt getransformeerd en gebruikt voor hogere spirituele doeleinden, ook een centraal thema.

In tegenstelling tot de westerse opvattingen over mannelijke orgasmes, waarbij een orgasme bijna altijd gepaard gaat met ejaculatie, maken tantrische seksuele praktijken een duidelijk onderscheid tussen orgasme en ejaculatie. Hier draait het om technieken om een orgasme te bereiken zonder ejaculatie, waardoor ze in staat zijn om meerdere orgasmes te hebben zonder de refractaire periode.

Hier zijn enkele specifieke tantrische praktijken die kunnen helpen:

 • Ademhalingstechnieken: In tantrische seksualiteit ligt de nadruk op diepe en bewuste ademhaling, wat kan helpen om seksuele energie door het lichaam te kanaliseren en kan ook helpen om het orgasme te beheersen.
 • Energiecirculatie: Tantra leert dat seksuele energie door het lichaam kan worden gecirculeerd. Door middel van meditatie en visualisatie kun je als man leren deze energie te sturen en te gebruiken voor meerdere keren klaarkomen.
 • Bewuste masturbatie: In plaats van te focussen op het bereiken van een snel hoogtepunt, moedigt tantra mannen aan om te masturberen met een focus op het genieten van het proces en het leren beheersen van hun orgasme. Dit betekent langer masturberen en je seksuele verlangen leren te beheersen.
 • Visualisatietechnieken: Stel je voor dat je een full-body orgasme Precies op het moment dat je op het punt staat om een orgasme te krijgen, visualiseer dan dat de energieke sensatie overspoelt naar de rest van je lichaam in plaats van naar een ejaculatie. Dit zal je trainen om vertrouwd te raken met het intense gevoel van een orgasme zonder zaadlozing.

4. Kegeloefeningen

Je zou er wellicht niet direct aan denken, maar de pubococcygeus-spier, beter bekend als de PC-spier, is de ster van de show. Deze spier controleert de stroom van zowel urine als sperma en speelt een sleutelrol bij het regelen van je orgasme. Het versterken van deze spier door middel van Kegel-oefeningen kan je helpen om de ejaculatie te beheersen, waardoor je mogelijk meerdere orgasmes kunt bereiken zonder ejaculatie. Zo kun je daarmee beginnen:

 1. Vind je PC-spier: De eerste stap is het lokaliseren van je PC-spier. Hoe doe je dat? Probeer de volgende keer dat je plast je stroom te onderbreken – de spier die je daarvoor gebruikt, is je PC-spier.
 2. Oefen dagelijks: Zoals bij elke oefening, is consistentie de sleutel. Maak dagelijks tijd vrij te voor je Kegel-oefeningen. Je kunt ze immers overal doen – terwijl je aan het werk bent, tv kijkt, of zelfs tijdens het wachten op de bus!
 3. Gebruik de juiste techniek: Vlak voordat je de ejaculatie voelt opkomen, knijp je PC-spier samen, houd vervolgens een paar seconden vast en laat dan los. Begin met kortere intervallen (2-3 seconden) en werk jezelf op naar langere (tot 10 seconden).
 4. Vermijd overtraining: Net zoals andere spieren, moet je niet vergeten dat ook je PC-spier overbelast kan raken. Begin daarom langzaam en verhoog geleidelijk de intensiteit van de oefeningen.
 5. Wees geduldig: Het kan even duren voordat je resultaten ziet. Geef niet op en blijf conseuent oefenen.
 6. Integreer in je seksuele activiteit: Probeer je PC-spier te gebruiken tijdens seksuele activiteiten. Knijp bijvoorbeeld samen als je dichtbij het punt van orgasme komt om de ejaculatie te vertragen.

5. De Squeeze Techniek

De bekende squeeze techniek is een eenvoudige maar effectieve methode om meerdere orgasmes te bereiken als man, wanneer je voelt dat je dichtbij een orgasme komt, stop dan stimulatie en knijp met je duim en wijsvinger in het stuk van de penis dat onder de eikel zit. Dit zal de drang tot ejaculeren verminderen.

Het idee hier is dat je jezelf traint om het punt van geen terugkeer te herkennen en te beheersen – het moment vlak voor het orgasme waarbij ejaculatie onvermijdelijk wordt. Door deze techniek regelmatig te oefenen, kun je leren om je orgasme uit te stellen en potentieel meerdere orgasmes te ervaren zonder te ejaculeren!

6. Ken het belang van je gezondheid

Misschien wel een van de belangrijkste stappen voor meerdere keren klaarkomen als man, is een goede algemene gezondheid. Regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet staan centraal bij een verbeterd uithoudingsvermogen, een betere doorbloeding en een verhoogd libido – allemaal essentiële factoren voor een bevredigend seksleven.

Bovendien kan het beheersen van stress en het handhaven van een positieve mentale gezondheid je helpen om meer gefocust en ontspannen te zijn tijdens seksuele activiteit, wat kan bijdragen aan betere seksuele prestaties!

Conclusie

Het bereiken van meerdere orgasmes als man is een spannende mogelijkheid die een geheel nieuwe dimensie kan toevoegen aan je seksleven. Hoewel het enige tijd, misschien wel maanden of jaren (!), en oefening kan vergen om deze technieken onder de knie te krijgen, kunnen de resultaten zeer bevredigend zijn en een geheel nieuwe jij verwezenlijken. Dus, blijf experimenteren en bovenal, geniet van het proces!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *