shopify visitor statistics

Minder Snel Ejaculeren? 4 Praktische Effectieve Tips

Om minder snel te ejaculeren geef ik je graag een aantal tips. Je kunt deze tips direct gebruiken en aan de slag om het ejaculeren uit te stellen.

Sommige zijn, zoals je zult zien, verrassend simpel. Toch zijn ze vaak al een gedeelte van de oplossing. Helemaal onderaan het artikel zal ik je een ebook aanbieden die de ultieme oplossing geeft.

De tips die in dit artikel worden besproken:

Gebruik een condoom

Een condoom vinden de meeste mensen niet prettig om te gebruiken. Wanneer je al iets langer een vriendin hebt, heb je waarschijnlijk helemaal geen zin om een condoom te gebruiken.

Echter kan een condoom toch van pas komen wanneer je minder snel wilt ejaculeren. Door een condoom te gebruiken kun je het ejaculeren langer uitstellen en ga je het penetreren iets langer volhouden.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Verdovende zalf?

Dit is niet zo’n denderende oplossing omdat je je eikel dan met een zalfje gaat verdoven. Een methode waar ik al akelig van wordt als ik erover nadenk.

Een spontane sekspartij zit er dan ook niet meer in, plus dat deze zalfjes vaak erg duur zijn… en wat eigenlijk nog wel het meest nadelige is, is dat de oorzaak van vroegtijdige ejaculatie op deze manier nooit wordt aangepakt.

Vrij waardeloos dus, maar zeker goed een marketingmodel voor de fabrikant. Mannen die maar zalfjes blijven kopen en kopen zonder dat de oorzaak ooit wordt opgelost.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Verander je manier van ademhalen

Ademhalen is een heel belangrijk wanneer je seks hebt. De ademhaling beïnvloedt de mate waarin je opgewonden bent en hoe snel je gaat klaarkomen. Wanneer je jouw manier van ademhalen gaat veranderen, lukt het om langer te genieten van de seks.

Haal dieper en langzamer in en uit. Je merkt dat je lichaam hierdoor gemakkelijker tot rust komt en het simpeler wordt om niet te snel klaar te komen.

Het veranderen van je manier van ademhalen is niet gemakkelijk. Het is belangrijk veel doorzettingsvermogen te hebben en er echt voor te gaan. De gemakkelijkste ademhalingsoefening om mee te beginnen is de driehoeksademhaling. Adem onder de seks steeds drie seconden in, houd de adem drie seconden vast en adem drie seconden uit. Je merkt dat het met deze oefening veel gemakkelijker wordt om te ontspannen en daadwerkelijk minder snel te ejaculeren.

Seks anders

Wanneer je de ejaculatie wilt uitstellen is het zoals je begrijpt van belang om op een andere manier seks te gaan hebben. Dit kan door middel van de ademhaling zoals ik hiervoor beschreef, maar dit kan ook door gebruik te maken van andere standjes of door standjes op een andere manier toe te passen.

Je kunt bijvoorbeeld de manier van penetreren veranderen. Veel mannen zijn continue bezig met penetreren, maar dit absoluut niet nodig. Zoek hierin meer rust en stel de ejaculatie uit door niet continue te penetreren, maar ook af en toe rust te nemen.

Wanneer je op een andere manier seks zal gaan hebben, zal dit in het begin misschien even wennen zijn. Nieuwe standjes en op een andere manier seks hebben gaan je echter heel veel brengen. Je zult hierdoor niet alleen langer kunnen penetreren, maar gaat ook op een andere manieren extra genieten van de seks.

Zie het veranderen van de manier van seks dus niet direct als iets negatiefs. Je kunt heel veel baat hebben bij een nieuwe kijk op seks. Lukt het je om jezelf meer open te stellen? Dan wordt het mogelijk om snel resultaten te zien en direct te genieten van de nieuwe manier van seks.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *