shopify visitor statistics

Minder Snel Klaarkomen door Je Mindset te Veranderen

Minder snel klaarkomen zorgt ervoor dat de seks in de toekomst langer kan duren. Bij mannen is het klaarkomen vaak heel belangrijk, wanneer je weet hoe je dit moet uitstellen is het mogelijk om langer van de seks te genieten.

Wil je minder snel klaarkomen? Lees dan snel verder. Graag geef ik je een aantal tips die je direct helpen en je dus minder snel laten klaarkomen. Het is belangrijk om op een open manier met deze tips aan de slag te gaan zodat je er op een effectieve manier mee aan de slag gaat.

Het gaat niet om klaarkomen

Wanneer het onder de seks continue gaat over het klaarkomen, zal het moeilijk worden om hier niet langer naartoe te werken. Het is belangrijk je focus te verleggen en niet langer te denken aan het klaarkomen.

Je gaat op deze manier gemakkelijk op een andere manier denken en begrijpt hoe het mogelijk wordt om het klaarkomen uit te stellen. Denk niet teveel om het klaarkomen, maar probeer je voor toe te leggen op de seks zelf.

Ga je proberen om de seks langer vol te houden? Dan ga pas je jezelf als vanzelf aan en wordt het op deze manier al snel duidelijk hoe je langer kunt volhouden. Veel mannen komen te snel klaar, maar beseffen zich niet dat ze zich hier vaak dan ook continue mee bezighouden.

Probeer je veel verschillende dingen uit en verleg je de focus is een beetje? Dan merk je dat seks veel leuker en gemakkelijker wordt. Je krijt in de gaten hoe het spelletje precies werkt en waar je op moet letten. Soms kan het even wennen zijn wanneer je seks hebt met een nieuwe vriendin of wanneer je anders in je vel zit.

Laat dit niet je seksleven leiden! Vaak is de oplossing heel simpel. Sommige mannen komen sneller klaar dan andere mannen, dit is eigenlijk genetisch bepaald.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Jouw lichaam

Je bent geboren met het lichaam zoals je dat nu hebt. Heb je te last van het te snel klaarkomen? Dan is het moeilijk om je lichaam genetisch te veranderen, het is dus belangrijk dat je leert omgaan met het lichaam zoals je dat nu hebt.

Lukt het je om meer te genieten van de seks en het iets anders aan te pakken? Dan ga je veel meer genieten en wordt het gemakkelijker om ook met een gevoeligere eikel minder snel te komen.

Het gaat erom hoe creatief je met jouw lichaam kunt omgaan. Wees eerlijk tegen je vriendin en vertel wat jou het lekkerst lijkt om te doen. Stel voor dat het je leuk lijkt om het klaarkomen eens wat langer uit te stellen.

Je vriendin gaat op deze manier meer haar best doen en zo kan je samen meer gaan genieten van de seks. Wanneer je eerlijker tegen elkaar bent wordt het voor jou en je vriendin veel gemakkelijker om te genieten. Maak het te snel klaarkomen bespreekbaar!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *