shopify visitor statistics

Aantal Oefeningen Tegen Pre-ejaculatie

Een probleem waar gemiddeld 3 op de 10 mannen (wel eens) last van heeft: premature ejaculatie. Vanwege spanning of stress kunnen zij hun orgasme niet in bedwang houden en komen ze tijdens de seks te vroeg klaar. Niet leuk voor het ego, en niet voor het plezier van de bedpartner.

Gelukkig is er over dit probleem tegenwoordig meer bekend dan vroeger, en zijn er een aantal oefeningen die je kunt doen om de ejaculatie uit te stellen.

Waarom kom je te vroeg klaar?

Als eerste is het misschien handig om te weten hoe het komt dat je te vroeg ejaculeert. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met spanning of stress. Als je gespannen bent vanwege het feit dat je op het punt staat seks te hebben met dat ene leuke meisje, kun je de controle over het orgasme verliezen.

Een andere reden voor het te vroeg klaarkomen kan zijn vanwege overmatig masturberen. Als je niet rustig de tijd neemt om te masturberen en dit vaak doet, kom je na gedurende tijd steeds sneller klaar. Hierdoor raak je tijdens seks misschien overgestimuleerd waardoor je het orgasme niet meer uit kunt stellen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Welke oefeningen kan ik ertegen uitproberen?

Naast dat er een aantal medische oplossingen zijn die pre-ejaculatie tegengaan zoals anti-depressiva en pillen en sprays die het orgasme uitstellen, zijn er oefeningen tegen pre-ejaculatie die je kunt doen. Met deze oefeningen kun je jezelf aanleren om je eigen orgasme uit te stellen.

Net zoals het voor vrouwen belangrijk is dat zij hun bekkenbodemspier trainen, hebben mannen eenzelfde spier waarmee zij controle over het orgasme kunnen uitoefenen. Deze spier is dezelfde als waarmee je urine afknijpt wanneer je nodig moet plassen. Als je de bekkenbodemspier traint door die telkens een paar seconden aan te spannen en weer los te laten, krijg je er zelf controle over. Op die manier kun je een orgasme, wanneer je die voelt aankomen, uitstellen door de spier een tijdje aan te spannen.

Een andere bekende oefening is de start-stop methode. Deze methode houdt in dat je wanneer je aan het masturberen bent, je hiermee stopt wanneer je voelt dat je klaar wil komen. Als dit gevoel weg trekt kun je weer verder gaan. Op die manier word je getraind in het uitstellen van het orgasme.  De start-stop methode hoef je niet per se in je eentje te oefenen. Als je seks hebt met je partner kun je ook aangeven wanneer je voelt dat je klaarkomt, vragen om even te stoppen en daarna weer verder gaan.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Communiceren

Het belangrijkste van een relatie is dat je goed met elkaar communiceert. Zo ook over jullie seksleven en de problemen die je hierbij misschien ondervindt. Wanneer jouw partner er van op de hoogte is dat jij moeite hebt met het uitstellen van een orgasme, praat hier dan over met elkaar. Je hoeft je er dan niet meer voor te schamen, omdat je partner er vanaf weet. Zo kunnen jullie samen werken aan een beter seksleven en sta je er niet alleen voor.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *