shopify visitor statistics

De oorzaak van vroegtijdig klaarkomen

Seks is fijn, lekker, spannend, geil en zou voor iedereen elke keer weer een fantastische ervaring moeten zijn. Helaas zijn er mannen die (soms) kampen met een probleem. Als je keer op keer te snel klaarkomt, of sneller dan eigenlijk zou moeten, kan dit vervelende gevolgen hebben in bed. Gelukkig zijn er veel leuke dingen te bedenken die ervoor zorgen dat je langer plezier hebt tijdens de seks!

Lokaliseer het probleem

Als je het gevoel hebt dat je seksleven wel een opkikker kan gebruiken, is het belangrijk om eerst te onderzoeken hoe het komt dat je nu niet optimaal van de seks geniet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je heel zenuwachtig wordt van het idee dat je op het punt staat seks te hebben. Wat is de oorzaak van vroegtijdig klaarkomen bij jou? Probeer je in te leven in de situatie en stel je voor hoe je graag zou willen dat het gaat zonder dat je te snel klaarkomt. Op die manier kun je er achter komen welk punt ervoor zorgt dat je te vroeg ejaculeert.

Een laag zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen kunnen oorzaken zijn van pre-ejaculatie. Vanwege het feit dat je in eerdere situaties te snel bent klaargekomen, verlies je zelfvertrouwen en gebeurt dit sneller nog een keer. Je hebt geen controle meer over het krijgen van een orgasme. De eerste stap die je kunt nemen om hier aan te werken is door er over te praten met je partner. De ander weet dan in ieder geval wat er aan de hand is en dan kunnen jullie er samen aan gaan werken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Meer en langer plezier

Met slechts een paar simpele en leuke tips kun je al langer genieten van seks. Het wordt soms vergeten, overhaast of zelfs overgeslagen: voorspel. Er is echter niks belangrijker dan in de stemming komen en elkaar geil en opgewonden maken. Een leuke manier om echt goed in ‘the mood’ te raken is door elkaar ’s ochtends als jullie allebei naar je werk gaan of de dag beginnen al stiekeme sms’jes te sturen. Door de ander te laten weten dat je echt zin hebt in hem of haar kun je al de hele dag voorbereiden op een spannende avond. Door voor de daad zelf veel aandacht aan elkaar te besteden met zoenen, aanraken, strelen en masseren vergroot je het algehele genot en duurt het plezier langer.

Naast dat je het voorspel lekker lang kunt uitbreiden zijn er ook speciale hulpmiddelen die het seksplezier verlengen en verhogen. Er zijn bijvoorbeeld condooms waarin aan de binnenkant van de top een speciaal glijmiddel zit. Dit glijmiddel heeft een licht verdovende werking op de eikel van de penis, waardoor zaadlozing wordt uitgesteld. Heb je liever seks zonder condoom, dan zijn er sprays te verkrijgen die dezelfde werking hebben.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Houd rekening met elkaar en met jezelf

Het belangrijkste bij het hebben van geweldige, fantastische seks is natuurlijk dat je rekening met elkaar en met jezelf houdt. Beslis wat voor jullie samen het fijnste is en het beste werkt. Werk samen aan een beter seksleven zodat jullie straks het bed helemaal niet meer uit willen!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *