shopify visitor statistics

Te Snelle Zaadlozing: Fysieke & Psychische Oorzaken

Heel veel mannen hebben er last van, maar ze durven er niet altijd voor uit te komen: een te snelle ejaculatie. Het is natuurlijk ook geen onderwerp dat je onder het avondeten wilt bespreken, maar toch is het belangrijk om aandacht te schenken aan dit probleem.

Seks doet er immers toe! En wanneer er sprake is van een voortijdige ejaculatie, dan is de pret tussen de lakens vaak snel over. In veel gevallen zijn er namelijk wel onderliggende oorzaken te vinden voor het te snel klaarkomen. En wanneer de oorzaak eenmaal gevonden is, dan is de oplossing ook nabij!

Fysieke oorzaken

Het kan natuurlijk zo zijn dat een te snelle zaadlozing veroorzaakt wordt door fysieke oorzaken of ongemakken. Raadpleeg uw huisarts om de verschillende fysieke oorzaken uit te sluiten of op te lossen. Mogelijk helpt een bepaalde medicatie om het probleem op te lossen. De stap om daadwerkelijk naar de huisarts te gaan, is echter voor veel mannen nog wel groot. Dat is echter nergens voor nodig, want de huisarts zal uw klachten vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen. Over het algemeen zijn fysieke zaken echter niet de oorzaak van een vroegtijdige ejaculatie. Het is desalniettemin verstandig om dit ook daadwerkelijk uit te sluiten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Psychische oorzaken

Het is meer voor de hand liggend dat uw psyche de oorzaak is van het te snel klaarkomen. Dat klinkt nogal ‘soft’, maar dat is het niet. Zelfvertrouwen – of eigenlijk het ontbreken daarvan – is vaak de werkelijke oorzaak. Het begrip zelfvertrouwen is echter een zeer breed begrip, dat vaak verwant is aan opgebouwde spanning. Er kunnen meerdere oorzaken te vinden zijn voor de aanwezigheid van overmatige spanning.

Spanning kan bijvoorbeeld te maken hebben met faalangst. Heeft u eerder een teleurstellende ervaring gehad tussen de lakens, dan heeft u deze ervaring waarschijnlijk in het achterhoofd wanneer u opnieuw het bed in duikt. En dat leidt niet tot een verbetering van de situatie. Het is op zo’n moment aan te raden om de focus te leggen op het hier en nu. Uw partner verdient immers alle aandacht.

Maar het probleem is niet altijd zo simpel op te lossen. Ook spanning op uw werk of in de privésfeer kan leiden tot problemen in bed. Het is daarom aan te raden om regelmatig te gaan sporten, of om op andere wijze pure ontspanning te zoeken. Mogelijk is een regelmatig bezoek aan een stoombad of sauna voor u wel de oplossing. Ontspanning is de sleutel tot succes. Zorg er in ieder geval voor dat u zonder zorgen het bed instapt. Wilt u meer te weten komen over het probleem? Lees dan eens over ejaculatieproblemen, bijvoorbeeld op completeejaculatiecontrole.nl.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Professionele begeleiding

Het zoeken naar ontspanning kan de oplossing zijn om een te snelle zaadlozing te voorkomen. Maar mogelijk heeft het probleem een diepere oorzaak, die u niet één, twee, drie zelf op kunt lossen. Heeft u al langere tijd last van een te vroege ejaculatie, of denkt u dat het probleem opgelost kan worden door middel van professionele ondersteuning? In dat geval kunt u kiezen voor een therapie bij een seksuoloog of andere therapeut. Door over het probleem te praten, komen mogelijke oplossingen vanzelf aan de orde.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *