shopify visitor statistics

Je Orgasme Langer Uitstellen? Zo Doe Je dat!

Orgasme langer uitstellen? Om het orgasme langer uit te stellen zit je hier op de juiste plaats. Graag laat ik je zien wat er mogelijk is om het orgasme uit te stellen en op deze manier langer van de seks te genieten.

Het orgasme uitstellen is een manier om meer te genieten van de seks en er vooral langer van te genieten. Je vriendin of vrouw kan op deze manier gemakkelijker klaarkomen waar jij vervolgens ook meer van zal genieten.

Het is niet makkelijk om op een andere manier seks te hebben en het orgasme langer uitstellen mogelijk te maken. Toch ga ik je helpen om dit mogelijk te maken en geef in dit artikel direct een aantal tips waarmee ik je direct ga verder helpen.

Het gaat niet om klaarkomen

Om minder snel klaar te komen is het belangrijk te begrijpen dat het bij seks niet alleen om klaarkomen gaat. Klaarkomen is natuurlijk een belangrijk deel van de seks, maar na en vooral voor het klaarkomen kan de seks ook nog steeds heel leuk zijn.

Ik raad je aan om vooral aan de slag te gaan met het voorspel. Je kunt veel leuke dingen doen met het voorspel waardoor je minder snel gaat klaarkomen. Het voorspel gaat er meestal vlug en hitsig aan toe. Het is echter beter om meer ontspanning te zoeken bij het voorspel. Wanneer je meer ontspanning zoekt wordt het mogelijk om het lichaam meer tot rust te laten komen en kun je er vervolgens voor zorgen dat het klaarkomen verder uitgesteld kan gaan worden.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Kortere penetratie

Wanneer je snel wilt klaarkomen ligt de focus meestal op penetratie. Om minder snel klaar te komen is het verstandig minder energie in de penetratie te steken. Je merkt dat het vanaf dit moment gemakkelijker wordt om niet zo snel meer klaarkomen en je de ejaculatie dus verder kunt uitstellen.

Bij een korte penetratie is het verstandig om de eerste keer bijvoorbeeld een minuut te penetreren. Je merkt dat de eikel op dit moment niet heel geprikkeld is en het gemakkelijker wordt om het langer vol te houden.

Een korte penetratie zorgt voor een prettigere manier van seks en laat de spanning na verloop van tijd zelfs verder toenemen. Je merkt dat het lukt om de ejaculatie nog verder uit te stellen en het niet langer nodig is om lang en intensief te penetreren.

Je moet in het begin even wennen aan de korte penetratie. Het zal in het begin namelijk slim zijn om in de tussentijd pauzes te houden en op deze manier op een rustigere manier seks te hebben.

Lukt het je om deze nieuwe manier van seks goed uit te voeren? Dan kan het niet anders dat je in de toekomst minder snel gaat klaarkomen. Lees mijn tips en technieken goed door om tot het gewenste resultaat te komen.

Het is belangrijk om zo snel mogelijk actie te nemen. Wacht niet op iets dat toch niet komen gaat. Wanneer je minder snel wilt klaarkomen is het verstandig om nu aan de slag te gaan en merk je in het vervolg welk positief effect dit op je seksleven zal hebben.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *