shopify visitor statistics

Orgasme Onder Controle Houden: Oorzaken & Oplossingen

Een veel voorkomend probleem, maar toch iets waar mannen niet graag over praten: het vroegtijdig klaarkomen tijdens de seks.

Meestal heeft snel klaarkomen niks te maken met of je wel of niet goed bent in bed.

De oorzaak van het voortijdig ejaculeren zit vaak tussen de oren en heeft te maken met factoren van buitenaf.

Oorzaken

Seks blijft altijd een spannend fenomeen, ook voor mannen die al meer ervaring hebben tussen de lakens. Spanning kan het krijgen van een erectie bemoeilijken, maar het kan er ook voor zorgen dat je te snel klaarkomt. Mannen die nog weinig ervaring hebben met seks, of seksueel niet frequent actief zijn en op het punt staan om seks te hebben met hun partner, raken extra enthousiast en opgewonden, wat kan resulteren in faalangst. Dit zorgt ervoor dat ze juist extra snel klaarkomen.

Een andere oorzaak van het vroegtijdig klaarkomen kan zijn dat er gebrek is aan zelfvertrouwen. Mannen die het moeilijk vinden om met iemand te flirten of te zoenen, of het lastig vinden om bijvoorbeeld tijdens het uitgaan een potentiele partner aan te spreken, hebben waarschijnlijk minder ervaring in bed. Dit heeft vaak te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen. Mannen die zich niet goed voelen over zichzelf en hun uiterlijk, zijn bang dat zij in bed ook niet goed zullen presteren. Hierdoor wordt het hebben van seks lastiger en zijn mannen zenuwachtiger, wat kan leiden tot een vroegtijdige ejaculatie. Maar hoe houd je je orgasme onder controle?

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oplossingen

De oorzaken van het voortijdig klaarkomen zijn, zoals je kunt lezen, allemaal met elkaar verbonden. Geen zelfvertrouwen leidt tot overmatige spanning, wat weer tot faalangst leidt, enzovoorts. De enige manier om ervoor te zorgen dat je niet meer zo snel klaarkomt in bed, is voor al deze punten een oplossing te vinden.

Ten eerste is het belangrijk dat je, op het moment dat je weet dat je seks gaat hebben, rustig en kalm blijft. Gestrest raken heeft geen zin. Je moet maar denken: degene die zo meteen van jou mag gaan genieten ligt al bij je in bed, dus dat betekent dat hij of zij jou ook leuk vindt. Dat is al een boost voor het zelfvertrouwen!

Vervolgens kun je er met een paar oefeningen voor zorgen dat het vroegtijdig klaarkomen wordt uitgesteld. Wanneer je bedpartner boven op jou zit, wordt de penis minder gestimuleerd dan andersom. Vraag je partner dus even te wisselen van positie en laat je verwennen. Een andere manier om je eigen orgasme nog even uit te stellen is door je partner als eerste te laten klaarkomen. Richt je op de ander, en zorg ervoor dat hij of zij een geweldig orgasme ervaart. Daarna ben jij aan de beurt en maakt het niet meer uit of je snel klaarkomt, want de ander is al tevreden!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Heb plezier

Het belangrijkste blijft natuurlijk dat je plezier hebt in het hebben van seks, en dat het fijn en lekker is. Maak je vooral niet te druk om buitenstaande factoren, maar focus je op je partner en op jezelf, zodat het voor jullie allebei een geweldige ervaring is.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *