shopify visitor statistics

Orgasme Onder Controle Krijgen? 5 Top Tips op een Rij

De ademhaling is een belangrijk deel wanneer het gaat om vroeg klaarkomen en het niet onder controle krijgen van het orgasme.

Om je orgasme onder controle te krijgen kun je iets in de ademhaling veranderen waardoor het lichaam minder geprikkeld wordt om klaar te komen.

Lees direct verder om met mijn eerste tip aan de slag te gaan.

De driehoeksademhaling

Deze manier van ademhalen begint in de essentie met rustig en beheerst ademhalen. Wanneer je langzamer gaat ademhalen, wordt het mogelijk om verder tot rust te komen en de ademhaling gemakkelijker onder controle te krijgen.

De driehoeksademhaling is een manier van ademhalen die je nu direct kan uitproberen. De driehoeksademhaling is een manier van ademhalen die afkomstig is van yoga, maar je uistekend kunt gebruiken om de ejaculatie beter onder controle te krijgen.

Wil je de driehoeksademhaling uitproberen? Dan kun je dat nu direct doen. Probeer de driehoeksademhaling een aantal minuten vol te houden om te ervaren hoe je met deze manier van ademhalen optimaal gaat ontspannen.

De driehoeksademhaling doe je door eerst drie seconden in te ademen, je adem vervolgens drie seconden vast te houden en door vervolgens drie seconden uit te ademen. Lukt het je om deze techniek onder controle te krijgen? Dan kun je hem eens uitproberen onder het masturberen.

Je krijgt in de gaten dat deze ademhaling zich uitstekend leent om gemakkelijker te ontspannen en zo op een slimme manier het klaarkomen uit te gaan stellen. De driehoeksademhaling is een soort ademhaling waar je best even aan moet wennen. Wanneer je de ademhaling een aantal keer uitgeprobeerd, merk je echter dat dit je op een uitstekende manier kan helpen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Orgasme onder controle met ademhalen

Om het orgasme uiteindelijk onder controle te krijgen met deze ademhaling, is het belangrijk deze ook onder de seks uit te voeren. Het lukt je misschien niet om de regel van drie seconden aan te houden, maar probeer in ieder geval de gegeven structuur aan te houden.

Alleen al door het te proberen merk je dat je meer gaat ontspannen en gemakkelijker gaat afrekenen met een onrustige manier van ademhalen. Bereid je voor op een langere periode waarin je het gevecht aangaat met het onder controle krijgen met orgasme. Het kan best een aantal weken duren voor je echt het gevoel hebt, het orgasme beter onder controle te hebben. Veel mannen merken na verloop van tijd pas dat er iets gaat veranderen en ze zichzelf beter in bedwang kunnen houden wanneer ze seks hebben.

Het kan gebeuren dat het helemaal nooit lukt om het orgasme onder controle te krijgen. Op dit moment kun je het beter loslaten en proberen om te leven met het idee dat je gewoonweg klaarkomt. Wanneer je in een andere levensfase komt zal het orgasme uitstellen steeds gemakkelijker gaan.

Om het orgasme onder controle te krijgen is het van belang hier niet continue aandacht aan te blijven lezen. Laat het idee na het lezen van deze informatie dan ook weer los, maar gebruik het slechts als hulpmiddel om straks meer plezier te hebben bij de seks.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Een condoom dragen

Een condoom dragen is een prettige manier om de ejaculatie te vertragen. Door een condoom te dragen zal de eikel minder geprikkeld zijn en kun je het daardoor langer volhouden.

Je vindt het in het begin misschien niet prettig om een condoom te dragen, maar later zal het voelen alsof je zonder condoom seks hebt. Het gevoel van een condoom is in het begin vervelend, maar zal later als vanzelf verdwijnen.

Masturberen voor de seks

Wil je zorgen dat de eikel minder snel geprikkeld is? Dan kun je met masturberen voor de seks al heel veel oplossen. Wanneer je voor de seks masturbeert, zal de kans kleiner zijn dat je snel klaarkomt. De eikel is dan namelijk al veel gestimuleerd, waardoor de kans kleiner zal zijn dat je snel gaat klaarkomen.

Vind je het moeilijk om na het masturberen nog opgewonden te raken? Dan kan het moeilijk zijn om deze methode op de juiste manier uit te voeren. Veel mannen hebben echter baat bij deze methode en het is dan ook aan te raden om deze methode eens in de praktijk uit te voeren.

Emla zalf

Wanneer er geen oplossing meer lijkt te zijn lijken veel mensen het verstandig te vinden om over te stappen op Emla zalf. Emla zalf is een soort zalf waarmee je de eikel een beetje kunt verdoven. Het is noodzakelijk om de Emla zalf ongeveer een voor de seks op te smeren en pas vanaf dat moment kun je beginnen. Voor deze tijd is de Emla zalf nog niet ingewerkt en is de eikel dan ook nog steeds geprikkeld

Emla zalf is niet heel prettig en het lijkt alsof je er helemaal niet meer door kan klaarkomen. Je hebt het gevoel dat je eikel slaapt. Veel mannen raken gewend aan het gebruik van Emla zalf en zijn al lang blij dat ze het door deze zalf langer kunnen volhouden. Ik raad je af om te starten met Emla zalf en vooral naar een andere oplossing te blijven zoeken.

Gebruik je een andere oplossing dan werk je meer aan de lange termijn en is de kans groot dat je ook zonder Emla zalf kunt afkomen van de vroegtijdige ejaculatie. Veel mensen weten niet welke oplossingen er precies beschikbaar zijn en stoppen om deze reden met zoeken.

Er bestaan verschillende technieken waarmee je de vroegtijdige ejaculatie kunt voorkomen, ga met de tips en technieken aan de slag en zorg ervoor dat je ook op de lange termijn geen last meer hebt van een te snel orgasme. Het orgasme onder controle krijgen is dus echt wel mogelijk en ook nog eens op veel verschillende manieren.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *