shopify visitor statistics

3 Simpele Trucs om je Orgasme Langer uit te Stellen

Een orgasme uitstellen is iets dat tegen je diepste gevoelens ingaat. Mannen zijn gefocust op het klaarkomen en doen dit het liefst zo snel mogelijk.

Aan de andere kant weten mannen echter ook dat de seks veel prettiger kan zijn wanneer ze het orgasme kunnen uitstellen.

Het orgasme uitstellen is moeilijk om te oefenen. Graag laat ik je een methode zien die je helpt bij het uitstellen van het orgasme.

Truc #1: De start en stop methode

De start en stop methode is een van de bekendste methodes om het orgasme uit te stellen. Hoe werkt deze methode precies? Eigenlijk pakt de start en stop methode het probleem direct bij de kern aan.

Het probleem van te vroeg klaarkomen is namelijk de overdadige stimulatie. Bij de start en stop methode kies je ervoor de stimulatie te blijven doseren en probeer je niet zo snel mogelijk klaar te komen. Veel mannen gaan op dit moment de fout in en proberen zo snel mogelijk klaar te komen.

De start en stop methode kun je het best uitproberen bij het masturberen. Onder het masturberen moet je dus stoppen met masturberen wanneer je erg opgewonden raakt en doorgaan wanneer je weer minder opgewonden bent.

Het orgasme is met deze methode gemakkelijk uit te stellen en je kunt er op deze manier voor zorgen dat het orgasme wordt uitgesteld.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Truc #2: De start en stop methode onder de seks

Onder de seks is de start en stop methode niet altijd even gemakkelijk. Het is een mogelijkheid om deze methode met je vriendin te bespreken, maar je kunt dit ook niet doen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de seks gewoon totaal anders aan te pakken. Probeer de touwtjes volledig in handen te nemen en niet direct te starten met het stimuleren van de eikel door penetratie. Veel mannen zijn volledig gefocust op penetratie en lijken niets anders te willen.

Seks kan bestaan uit veel meer verschillende facetten en daardoor een stuk spannender worden. Probeer het voorspel wat langer te laten duren en op deze manier in te zien dat er grote sprongen voorwaarts gemaakt kunnen worden.

Onder de seks is het van belang dat je af en toe de tijd neemt om je vriendin een pleziertje te geven of elkaar te knuffelen en te masseren. De kans wordt op dit moment klein dat je klaarkomt en je bouwt het ontwikkelen van een orgasme langer op.

Wanneer je penetratie langer wilt volhouden is het verstandig om niet continue te penetreren. Om het orgasme uit te stellen kun je het beste rust nemen wanneer je opgewonden raakt. Penetreer bijvoorbeeld een minuut lang en stop hier vervolgens weer mee.

Vervolgens kun je even rust nemen en bijvoorbeeld van standje veranderen. Door van standje te veranderen neem je meer de tijd voor het stimuleren van de penis en wordt het gemakkelijker om het orgasme uit te stellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Truc #3: Een condoom dragen

Er zijn meerdere methodes dan de start en stop methode om het orgasme uit te stellen. Een van deze methodes is het dragen van een condoom. Het dragen van een condoom maakt de seks in het begin waarschijnlijk iets onprettiger, maar zal er na verloop van tijd voor zorgen dat de seks prettiger verloopt. De eikel zal met het dragen van een condoom namelijk minder gestimuleerd worden waardoor een orgasme gemakkelijker is uit te stellen.

Kies voor een condoom waar veel glijmiddel op zit en één met de juiste maat. Een condoom zit niet altijd even lekker, maar door de juiste maat te gebruiken kun je jezelf al snel veel leed besparen.

Met een condoom kunnen veel mannen het orgasme tot twee keer de tijd uitstellen en wordt het dus mogelijk om meer te genieten van de seks. Bespreek eens met je vriendin of ze het prettig vindt wanneer jij een condoom gaat dragen en sla direct een voorraad in huis.

Het dragen van condooms kan mogelijk een tijdelijke oplossing zijn, maar doe je het liefst niet je hele leven. In dit artikel zal ik dan ook nog een andere methode bespreken. Je kunt op deze manier ontspannen het orgasme uitstellen en hebt een veel kleinere kans om vroegtijdig klaar te komen.

Andere methodes om de ejaculatie uit te stellen

Er zijn veel verschillende manieren om de ejaculatie uit te stellen. De bovenstaande methodes gaan allebei in op het fysieke deel van de seks. In veel gevallen is het orgasme uitstellen echter een geestelijke kwestie en kun je op dit gebied grote sprongen voorwaarts maken.

Ontspanningsoefeningen zijn oefeningen waardoor je ontspant en er minder spanning op de seks komt te staan. Ga vlak voor de seks bijvoorbeeld even op de bank liggen en probeer je zinnen te verzetten.

Je merkt dat je hierdoor seksueel iets minder opgewonden bent en rustiger in je vel zit. Het wordt hierdoor gemakkelijker mogelijk om het orgasme uit te stellen.

Vertel je het je vriendin?

Je vriendin of sekspartner is het waarschijnlijk niet gewend om op deze manier seks te hebben. Het is verstandig om de methode langzaam in te voeren wanneer je het liever niet wil bespreken.

Wil je jouw vriendin of sekspartner bij de nieuwe manier van seks betrekken? Maak het dan bespreekbaar. Mogelijk het dit juist een positief op jullie seksleven en wordt de nieuwe manier van seks juist veel gemakkelijker geaccepteerd.

Je moet sterk in je schoenen staan om het aan je vriendin te vertellen. Vind je het spannend en wil je liever gewoon doen? Stap dan langzaam over op deze methode en probeer geleidelijk aan pauzes in te voeren onder de penetratie.

Uiteindelijk gaat je vriendin of sekspartner hier ook veel voordeel aan beleven! Een vrouw heeft vaak de behoefte om langer seks te hebben, terwijl een man gemakkelijk sneller klaar kan komen.

Verschillende tips en technieken

Met verschillende tips en technieken kom je er uiteindelijk achter wat het beste voor je werkt. Probeer veel verschillende methodes uit en kom er uiteindelijk achter wat het best voor je werkt.

Het is niet altijd even prettig om alle methodes uit te proberen, maar je komt op deze manier wel het snelst tot de oplossing. Veel mannen houden het bij de theorie en denken dat hierdoor alles is opgelost. Helaas komen deze mannen vaak bedrogen uit en weten dat het probleem in de praktijk opgelost moet worden.

Om meer te leren over het uitstellen van je orgasme, heb ik een boek geschreven. De complete ejaculatie controle gaat dieper in op de materie en leert je alles over het uitstellen van een orgasme. Ik leer naderhand van praktische tips hoe je het best van de vroegtijdige ejaculatie af kunt komen en hoe je hier nooit meer last van hoeft te hebben.

Klik op deze link en maak kennis met de complete ejaculatie controle waar al vele mannen de voordelen van hebben ontdekt. Bekijk de theorie, neem direct actie en krijg zo snel mogelijk je seksleven weer op de rit!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 reactie op "3 Simpele Trucs om je Orgasme Langer uit te Stellen"

  1. Ik heb het ebook besteld en betaald maar niets ontvangen. Is dit oplichterij?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *