shopify visitor statistics

Komt van Afstel Uitstel? Nee, niet Altijd!

We kennen het spreekwoord allemaal wel: “van uitstel kom afstel“. Om verschillende redenen wordt deze uitspraak erg vaak gebruikt. Zo gaat het bij sommigen bijvoorbeeld over studiegedrag, waarvoor geldt dat als iemand dit zo lang uitstelt het vaak niet meer gedaan wordt omdat het te laat is.

Ook bij ouderen komt uitstelgedrag vaak voor in de zin van afbetalingen, het doen van de afwas, het schrijven van een kaartje wanneer men op vakantie is en in tal van andere situaties. Het komt er uiteindelijk op neer dat iets vaak zo lang wordt uitgesteld, dat het uitvoeren van de desbetreffende taak al geen zin meer heeft.

Toch kan het in dat geval ook voordelen hebben. Als je het doen van de afwas lang uitstelt dan zal waarschijnlijk iemand anders het voor je doen. Kortom, de gevolgen van uitstelgedrag lopen zeer uiteen.

Waarom zo’n uitgebreide introductie?

Bovenstaande introductie luidt het onderwerp uitstellen van het orgasme in. Om verschillende redenen kan het zijn dat je hoogtepunt erg snel bereikt wordt, waardoor het genot van seks voor zowel de partner als voor jezelf tot een minimum beperkt blijft. Daarom kan het soms helpen om te proberen of het mogelijk is om het orgasme op een of andere manier uit te stellen.

Wanneer het orgasme uitgesteld wordt, zal het mogelijk zijn om langer van het intieme moment van de seks te genieten. Dit maakt de beleving tevens intenser voor beide partijen. Om een lang verhaal kort te maken, of in dit geval om een kort verhaal langer te maken, is het dus handig om het orgasme uitstel te geven wanneer vroegtijdige zaadlozing regelmatig plaatsvindt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe stel ik mijn orgasme dan uit?

Er zijn tal van mogelijkheden om het orgasme uit te stellen. Het is dan ook maar net bij welke methode van het orgasme uitstellen dat je je prettig voelt. Veel mannen worden er niet gelukkig van dat het klaarkomen bij hen erg vlug gaat en schamen zich ervoor. Om goede moed in te drinken nemen ze dan ook enkele glazen alcohol voorafgaand aan de veelbelovende vrijpartij.

Het probleem van alcohol is echter dat het je gevoel en emoties versterkt. Het kan dus verslappend werken, maar je kan ook juist door alcohol des te meer opgewonden raken. Dat maakt het uitstellen van het orgasme haast onmogelijk. Het is dan ook erg verstandig om voor een andere oplossing te kiezen.

De start-stop methode wordt door verschillende websites aangeraden als goede methode voor het orgasme uitstellen. Hierbij komt er een moment dat je met je partner zal moeten oefenen. Deze methode gaat dus niet op voor de mensen die voor het eerst met een andere partner seks verwachten te gaan hebben.

Om het uit te stellen kan je ook pillen of andere medicatie aanvragen of anoniem bestellen. Besef je hierbij dan bijna een derde van de mannen in Nederland structureel last heeft van het probleem. Van schaamte hoeft dus geen sprake te zijn. Ook andere methodes zijn online te vinden. Het is dan ook belangrijk om te ondervinden bij welke methode je je prettig voelt en welke methode daadwerkelijk voor je werkt. Het feit dat er een oplossing is zal wellicht al enigszins bevredigend zijn.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *