shopify visitor statistics

Orgasme Uitstellen: Wat Vindt Je Vrouw Er van?

Het orgasme uitstellen is iets wat veel mannen overwegen. De vroegtijdige of snelle zaadlozing is namelijk iets waar men in het algemeen liever niet aan denkt of over praat. Het is een zogeheten taboe. En dat is het helaas nog steeds. Ondanks dat vele mannen het wel eens of vaker hebben meegemaakt, lijkt het verschijnsel maar niet geaccepteerd te kunnen worden.

Het knaagt tussen te oren en het irriteert de gedachten. Uitstellen van het orgasme is een van de meest gebruikte oplossingen bij dit verschijnsel. Er zijn meerdere manieren waarop mannen hun zaadlozing kunnen uitstellen, waardoor hun prestaties beter lijken en voor hen zelf ook blijken. Maar denken de vrouwen er hetzelfde over?

Dat is een kwestie die nog niet eerder aan bod kwam. Het is namelijk natuurlijk wel zo dat bij uitstel van ejaculatie de seksuele activiteiten langer duren, maar kwantiteit gaat niet in alle gevallen gepaard met kwaliteit. Ondanks dat de seks bij mannen vaak om tijd lijkt te draaien, waren wij benieuwd of de vrouw er ook meer plezier van kan hebben. Met de brutale stelling ‘Kwaliteit is kwantiteit, langer seks betekent dus ook betere seks’ besloten wij eens op onderzoek uit te gaan. Brutaal legden we de intieme vragen aan willekeurige vrouwen voor. Opvallend was hierbij ten eerste dat vrouwen erg openhartig praatten over hun seksleven, iets wat van tevoren niet verwacht werd. Als de man er zelf bij was dan viel de situatie nog wel eens anders uit.

Slechts een kleine meerderheid van de vrouwen was het met de stelling eens

Bij het voorleggen van deze stelling bleek er slechts een kleine meerderheid van de vrouwen te zijn die het met overtuiging met de stelling eens was. De twijfelende ondervraagden zijn overigens in deze uitslag sowieso buiten beschouwing gelaten. We wilden enkel en alleen vrouwen hebben die 100% achter hun antwoord stonden. Bij 54% van de vrouwen was dit in positieve zin het geval. Deze vrouwen gaven vooral als reden dat ze bij kort genieten vaak een langere teleurstelling te verwerken kregen. ’’Een man die te snel klaarkomt wordt onzeker. Als je een paar minuten seks hebt gehad en vervolgens een uur met een teleurgestelde en onzekere man zit, dan is het genot inmiddels wel weg. Langer seks is voor mij daarom ook zeker een langer genot. Niet alleen van de seks kan ik namelijk genieten, maar van het gevoel en de emotie die er in zit kan ik ook lang nagenieten’’. Aldus een van de respondenten.

Dit geeft maar aan in hoeverre wij er met zijn allen over nadenken voordat we seksueel contact hebben. Bij de kwaliteit van de seks geven vrouwen duidelijk aan dat het vertrouwen van de man een van de belangrijkste aspecten is om van de seks te kunnen genieten. Een van de respondenten gaf bijvoorbeeld het volgende aan: “Een zelfverzekerde man is altijd beter in bed dan een onzeker persoon. Daarbij maakt het niet eens uit hoe lang het dan uiteindelijk duurt. Toch zal je zien dat de zelfverzekerde mensen het altijd langer volhouden. Dat heeft een beetje te maken met de manier waarop je als vrouw behandeld wordt”. Kortom, de uitstraling en de mate van zelfvertrouwen van de man zijn zeker bepalend in het seksleven. Als het uitstellen van het orgasme de man vertrouwen geeft, dan zou het dus zeker ook positieve gevolgen kunnen hebben voor het seksueel contact dat hij heeft en in de toekomst zal hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De reden waarom vrouwen het niet met onze stelling eens waren

Als slechts een kleine meerderheid positief is over het uitstellen van het orgasme, dan houdt dat natuurlijk ook in dat een groot deel van de vrouwen het totaal niet met onze stelling eens kon zijn. Dit had natuurlijk verschillende redenen. We bespreken er hier slechts twee. Deze twee redenen waren voor vrouwen veruit de belangrijkste redenen waarom dat uitstellen van het orgasme ‘not done’ is. De eerste reden waarom vrouwen er negatief over denken is uit persoonlijk belang.

Wanneer een man duidelijk bezig is met het uitstellen van het orgasme, is hij niet meer volledig op de seks zelf en het genot dat daarmee gepaard zou moeten gaan gefocust. Hierdoor verliest hij controle over de situatie. “Als ik als vrouw seks heb dan geniet ik van dat moment, voor hoe lang het dan ook mag duren. Toch kan je zo zien of een man de seks op een zelfde manier beleeft. Als de man alleen maar bezig is met het niet klaarkomen en dus met het uitstellen van dat moment, dat is dat onpersoonlijk. Je kan je dan afvragen of hij wel echt seks met je heeft. Misschien klinkt het extreem, maar als dit me opvalt dan heb ik er soms al geen zin meer in”.

Vrouwen willen dus persoonlijke aandacht. Als je ze als man dat kan bieden dan hoeft de seks echt geen half uur te duren. Een half uur is namelijk absoluut erg lang als we naar de gemiddelden kijken. De tweede reden dat vrouwen negatief zijn over uitstelgedrag is een reden die meer fysiek van aard is. Bij de meeste methodes om het orgasme uit te stellen stopt de penetratie namelijk tijdelijk of zal de man even minder hard kunnen stoten. “het afwisselen van standjes en van de stoten kan erg opwindend zijn. Bij milde penetratie of bij geen penetratie is het als vrouw natuurlijk lastig om een orgasme te krijgen. Het is erg vervelend als je net tegen dat moment aan zit en je sekspartner stopt ermee omdat hij nog niet klaar wil komen. Het gevoel is dan meteen weg”. Kortom, het uitstellen van het orgasme is negatief als het tot gevolg heeft dat de man opeens stopt met de seks waar de vrouw op dat moment van geniet.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Conclusie

De moraal van het verhaal is dat de duur van de seks echt niet altijd bepalend hoeft te zijn voor de kwaliteit van de seks. Elke vrouw denkt hier weliswaar anders over, maar we kunnen concluderen dat de vrouw vooral ook gewoon persoonlijke aandacht wil. Als je de vrouw in haar behoeftes kan voorzien kan het best wat korter duren.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *