5 Orgasme Vertragende Glijmiddelen bij Te Snel Klaarkomen + Alternatieven

Kom jij te snel klaar? Raakt je seksleven helemaal verstoord doordat jij het elke keer niet lang genoeg volhoudt? Misschien zijn orgasmevertragende glijmiddelen dan wel wat voor jou! In dit artikel lees je alles over 5 orgasmevertragende glijmiddelen bij te snel klaarkomen en krijg je een aantal alternatieven van ons cadeau!

Wat zijn orgasmevertragende glijmiddelen?

Iedereen kent natuurlijk wel de normale glijmiddelen: een lubricatiemiddel om de seks te verbeteren door het allemaal wat vochtiger te maken daarbeneden. Maar wist je ook dat er glijmiddelen zijn die helpen bij te snel klaarkomen?

Kan jij vanavond al je erectieproblemen oplossen… Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw erectieproblemen oplost.

Werkzame stoffen

De meeste orgasmevertragende middelen werken op basis van de stof benzocaïne. Het klinkt misschien als een soort tegenhanger van cocaïne, maar zó eng is het niet. Wel is het een stof die wordt gebruikt voor lokale, snelle en kortdurende verdovingen. Bovendien wordt dit middel gebruikt in medicijnen tegen onder andere:

 • Maagpijn
 • Wratten
 • Keelpijn
 • Aambeien

Benzocaïne is dus niet gemaakt voor het vertragen van orgasmes. Dit betekent dat de werking van dit middel niet getest is voor het gebruik op de penis. Als je niet weet hoe je dit middel moet gebruiken, kan het erg gevaarlijk zijn. Zelfs in kleinere doses kan je allergische reacties krijgen. De bijwerkingen van benzocaïne zijn:

 • Huiduitslag of -irritatie
 • Branderig gevoel dat heel intens kan worden
 • Misselijkheid
 • Zwelling van de penis (niet op de goede manier)
 • Blaren
 • Ademhalingsproblemen bij overdosis
 • Onregelmatige hartslag bij overdosis
 • Epileptische aanvallen bij overdosis
 • Coma of zelfs overlijden bij overmatig gebruik

Andere orgasmevertragende middelen werken op basis van de stof lidocaïne. Deze stof werkt hetzelfde als benzacoïne, maar lijkt nog wat agressiever te zijn. Net als benzacoïne is lidacoïne nooit getest als orgasmevertragend middel. Ook hiervan kun je dus nare bijwerkingen verwachten, zoals:

 • Aanhoudend branderig gevoel op de eikel
 • Roodheid van de huid
 • Zwellingen
 • Gapen
 • Rusteloosheid
 • Duizeligheid
 • Slechter horen
 • Spraakstoornissen
 • Moeilijker bewegen
 • Slechter zien

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al een stevige erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Hoe gebruik je orgasmevertragende glijmiddelen?

Het gebruik van orgasmevertragende glijmiddelen kan op verschillende manieren. Er zijn condooms met orgasmevertragende glijmiddelen, orgasmevertragende sprays, orgasmevertragende gels en orgasmevertragende crèmes.

Orgasmevertragende glijmiddelen in condooms

Orgasmevertragende glijmiddelen in condooms werken heel simpel.

“Je doet het condoom om zoals je dat normaal zou doen en klaar is Kees.”

 

In het topje van het condoom (waar vaak ook normaal glijmiddel zit) zit een glijmiddel op basis van benzocaïne of lidocaïne. Dit verdooft de eikel een beetje, waardoor jij het langer volhoudt. Het voordeel hiervan is dat het orgasmevertragende glijmiddel niet in aanraking komt met de vagina. De vagina kan namelijk ook verdoofd worden door het glijmiddel.

Orgasmevertragende sprays, gels en crèmes

Orgasmevertragende sprays, gels en crèmes werken niet altijd als glijmiddel. Deze middelen breng je aan op de penis en dan laat je ze even intrekken. Vervolgens is het verstandig om een condoom om te doen, zodat je de vagina van je partner niet verdooft. Deze orgasmevertragende glijmiddelen bevatten vaak de stoffen benzocaïne of lidocaïne, maar er zijn ook orgasmevertragende glijmiddelen die werken op basis van andere stoffen.

5 orgasmevertragende glijmiddelen

De markt voor orgasmevertragende glijmiddelen is enorm. Zowel bekende merken als Durex als minder bekende merken zoals Pjur bieden zulke glijmiddelen aan. In dit deel van dit artikel lees je alles over 5 orgasmevertragende glijmiddelen die jij op het internet kunt kopen.

Orgasmevertragend glijmiddel #1: Durex Pasante Delay Infinity

Het bekende condoommerk Durex deinst niet terug voor het gebruik van lidocaïne of benzocaïne. Sterker nog, Durex maakt veelvoudig gebruik van deze middelen. Eén van de producten van Durex met orgasmevertragende glijmiddelen is de Durex Pasante Delay Infinity condoom.

Durex past echter wel op, het glijmiddel in het condoom is niet heel potent. Het orgasmevertragende glijmiddel bevat slechts 1% lidocaïne. Dit is zo weinig dat de kans op bijwerkingen erg klein is. Bovendien blijkt uit een aantal recensies dat het condoom doet wat het moet doen.

Orgasmevertragend glijmiddel #2: Pjur Superhero Gel/Spray

Pjur Superhero werkt als een gel of als een spray. Naar eigen zeggen van de fabrikant bevat dit product geen benzocaïne of lidocaïne. Het orgasmevertragende middel werkt niet goed als glijmiddel, maar is wel orgasmevertragend.

Of deze middelen daadwerkelijk geen gebruikmaken van benzocaïne of lidocaïne is niet te bewijzen. Het interessante is dat er op de ingrediëntenlijst op de website geen enkel orgasmevertragend middel staat. Werkt het dan wel? De reacties zijn positief, maar ook hier is niks over te bewijzen.

Orgasmevertragend glijmiddel #3: Durex Performa

De volgende op de lijst is wederom van Durex. De Durex Performa-condooms werken op basis van benzocaïne. De concentratie benzacoïne is slechts 5% en vormt dus geen groot risico. Net als bij de Durex Pasante Delay Infinity wordt er een beetje van het orgasmevertragende glijmiddel in het topje van het condoom geplaatst.

Werken deze condooms met orgasmevertragende glijmiddelen? Het lijkt er wel op. Recensies op het internet zijn grotendeels positief.

Orgasmevertragend glijmiddel #4: Bull Power

Bull Power is een orgasmevertragende gel die geen gebruik maakt van lidocaïne of benzocaïne. Toch werkt de gel wel verdovend. De bijwerkingen van dit product zijn onbekend en de reacties zijn meestal zeer positief. Het gebruik is makkelijk: breng het aan en laat het intrekken.

We kunnen er echter alleen maar van uitgaan dat ook dit middel niet 100% veilig is. Een verdovende werking is altijd op basis van een chemische stof die bijwerkingen kan veroorzaken. Dit zullen waarschijnlijk soortgelijke bijwerkingen zijn als van lidocaïne of benzocaïne.

Orgasmevertragend glijmiddel #5: INTT orgasmevertragende gel

Het orgasmevertragende glijmiddel van INTT krijgt positieve reacties. Het is mij niet duidelijk waarom, want het middel bevat geen enkele stof die orgasm vertragend zou moeten werken.

Alle ingrediënten die op de website worden genoemd, worden gebruikt voor verfrissing, bescherming van de huid of de houdbaarheid van de gel.

Het gebruik van dit orgasmevertragende glijmiddel is easy: aanbrengen en in laten trekken. Of het nou werkt of niet, het is eenvoudig en lijkt niet gevaarlijk te zijn.

Alternatieven voor orgasmevertragende glijmiddelen

De lijst aan orgasmevertragende glijmiddelen is oneindig, maar helaas is de informatie erover beperkt. Vooralsnog lijkt alleen Durex betrouwbare informatie te geven over de werking van hun producten. Je kunt natuurlijk zelf experimenteren met orgasmevertragende glijmiddelen, maar je kunt ook kijken naar alternatieven.

Waarom alternatieven?

De werking van orgasmevertragende glijmiddelen kan soms heel goed zijn. Zeker de middelen op basis van lidocaïne en benzocaïne schijnen zeer effectief te zijn. Toch zijn er een aantal redenen om deze niet te gebruiken!

Reden #1: bijwerkingen

De bijwerkingen van lidocaïne en benzocaïne heb ik eerder beschreven. Het is het echter wel waard om dit nog een keer te noemen, want niet iedereen wil dit risico nemen! Hoe gevoelig jij bent voor de bijwerkingen, is niet van tevoren te bepalen. Je zult dit zelf moeten uitproberen.

Reden #2: geen oplossing

Hoewel je orgasme wordt vertraagd door orgasmevertragende glijmiddelen, is dit geen oplossing voor je probleem. Je zult merken dat je zonder orgasmevertragende glijmiddelen nog steeds hetzelfde presteert als voordat je begon met het gebruik van deze middelen. Sterker nog, het kan zo zijn dat je minder goed gaat presteren omdat je penis nog minder gewend raakt aan de prikkelingen.

Reden #3: minder gevoel

Omdat orgasmevertragende glijmiddelen de penis verdoven, voel je minder van de seks. Dit zorgt er wel voor dat je minder snel klaarkomt, maar het zorgt er ook voor dat je minder plezier hebt in bed. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat jij zo lang mogelijk goede seks hebt. Minder gevoel in de penis kan er ook voor zorgen dat je erectie verslapt.

Reden #4: nog onverwachter klaarkomen

Veel mannen die te snel klaarkomen voelen hun orgasme niet goed aankomen, waardoor ze het niet kunnen beheersen. Met een orgasmevertragend glijmiddel voel jij je orgasme nog minder goed aankomen waardoor het bijna onmogelijk wordt om het tegen te houden. Je hebt dus zelf geen controle over het uitstellen van je orgasme.

De alternatieven

Gelukkig zijn er heel veel alternatieven voor het gebruik van orgasmevertragende glijmiddelen. Lees deze goed, zodat jij een goed beargumenteerde keuze kan maken over wat voor jou de juiste methode is. Seks is persoonlijk, dus jij moet kiezen wat voor jou het beste werkt!

Alternatief #1: therapie

Premature ejaculatie kan ontstaan door stress of depressieve gevoelens. Een slechte mentale gezondheid heeft namelijk invloed op de hormoonbalans. Als je hormonen uit balans zijn, werkt je lichaam niet optimaal en kan het zijn dat jij te snel klaarkomt.

Om je mentale gesteldheid te verbeteren, is het belangrijk om te praten. Praat over je gevoelens met vrienden en familie. Misschien dat zij je kunnen helpen.

Als gesprekken met bekenden die je vertrouwt niet genoeg helpen, kun je overwegen om een psycholoog of een therapeut te bezoeken.

Alternatief #2: gezondheid

Je lichamelijke gezondheid heeft enorm veel invloed op jouw seksprestaties. Roken, drinken, ongezond eten en te weinig sporten kunnen enorm nadelig zijn voor jouw orgasmes.

De belangrijkste reden hiervoor is dat je bloedsomloop verandert en je hormonen uit balans raken. Hierdoor kan de penis overgevoelig worden.

Voordat jij begint met het gebruik van orgasmevertragende glijmiddelen, kun je daarom overwegen om gezonder te gaan leven. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan, maar de resultaten zullen goed zijn! Verwacht niet dat je na een stuk broccoli, een dag niet roken en een paar wijntjes minder meteen een kwartier langer seks kunt hebben. Je lichamelijke gezondheid verbeteren kost tijd, maar is het wel waard!

Alternatief #3: rinse and repeat

Zeker de jongere mannen onder ons kunnen vaak wel een paar rondes aan in bed. Orgasmevertragende glijmiddelen zijn in dit geval niet meer nodig! Meestal wordt je orgasme namelijk bij de tweede, derde en elke ronde daarna sowieso al vertraagd.

Als je van jezelf weet dat je snel klaarkomt, zeg dit dan tegen je bedpartner. Zeg er meteen bij dat de volgende rondes langer zullen duren. Geloof me, de meeste vrouwen vinden het niet erg om een paar rondjes extra te doen.

Je hoeft ook niet te stoppen als jij bent klaargekomen. Je kunt je even afspoelen en je partner blijven stimuleren tot jij er weer klaar voor bent.

Alternatief #4: oefening baart kunst

Net als al je andere spieren, kan je penis getraind worden. Als jij een beetje sport, weet je ook dat je bepaalde oefeningen langer volhoudt naarmate je ze vaker doet. Ook je penis kun je blootstellen aan endurance training.

Je kunt natuurlijk simpelweg vaker seks hebben. Je zult al snel merken dat jouw penis meer gewend raakt aan de prikkelingen en dat je minder snel klaarkomt. Hoezo orgasmevertragende glijmiddelen? Dit is toch veel leuker?!

Ook kunnen je oefenen door te masturberen met glijmiddel. Dit lijkt meer op echte seks dan masturberen zonder glijmiddel. Ook dit helpt om jou te laten wennen aan de stimulatie.

Daarnaast kun je proberen met een pocket pussy te oefenen. Dit helpt heel goed als jij onzeker bent over hoe snel je klaarkomt. Je kunt goed oefenen zonder bang te zijn wat de ander ervan vindt!

Alternatief #5: de huisarts

Premature ejaculatie is een groot probleem onder mannen. Je bent niet de enige en huisartsen zijn bekend met het fenomeen. De huisarts is dan ook de beste persoon om jou hiermee te helpen. Waarschijnlijk kan de huisarts voor jou bepalen wat de oorzaak is van jouw snelle orgasmes.

Het grote voordeel aan de huisarts ten opzichte van orgasmevertragende glijmiddelen, is dat de huisarts op zoek gaat naar permanente oplossingen die niet schadelijk zijn.

De huisarts kan je voor onzekerheid, stress en depressieve gevoelens doorverwijzen naar een psycholoog. Als de oorzaak bij jou puur lichamelijk is kan de huisarts jou helpen met het oplossen van het probleem en misschien veilige medicatie voorschrijven.

Alternatief #6: dikkere condooms

Hoewel de werking van condooms met orgasmevertragende glijmiddelen discutabel is, zijn dikkere condooms helemaal veilig. Dikkere condooms bestaan in vele soorten en maten en verminderen de prikkels op de penis.

Een goed voorbeeld van een dikker condoom is de Durex Pasante Extra Safe. Deze condooms zijn op geen enkele manier bijzonder of gevaarlijk, ze zijn alleen wat dikker.

Een ander goed voorbeeld zijn de Billy Boy Endurance-condooms. Dit condoom heeft een soort ring vlak voorbij de eikel en is net iets dikker dan gewone condooms. Hierdoor wordt de gevoeligheid van de eikel een beetje verminderd, waardoor je de seks langer volhoudt.

Ontdek de meeste effectieve methode om vanavond al je erectieprobleem op te lossen

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met erectiestoornissen en erectieproblemen. Je leert onder andere het volgende:

 • De 10 belangrijkste oorzaken van erectiestoornissen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time weer volle en harde erectie te krijgen
 • Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om erectieproblemen compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *