shopify visitor statistics

Voortijdig Klaarkomen: Pre Ejaculatie door Stress

Een romantisch avondje met je vriendin of een spannende nacht met een onbekende vrouw. Dit zijn de momenten waarop je als man wilt dat alles vlekkeloos loopt.

Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor de ander. Hoge verwachtingen zorgen vaak voor nogal wat stress en spanning. Helaas kun je op het moment suprême te maken krijgen met een (te) snelle zaadlozing.

Je bent niet de enige! Vrijwel elke man krijgt wel eens te maken met een snelle zaadlozing. Pre ejaculatie door stress is een veel voorkomend probleem.

Lees verder om te lezen hoe je dit probleem kunt bestrijden.

Wat is vroegtijdige zaadlozing?

Van voortijdige zaadlozing is sprake wanneer de ejaculatie sneller komt dan jij of je partner wenst. Meestal volgt de ejaculatie voor of kort nadat de penis in de vagina is gebracht.

Cijfers geven aan dat het een groot onderschat seksueel probleem is. Het komt zeker ook niet alleen in de puberteit voor, wereldwijd hebben enorm veel mannen hier last van. Wanneer je van mening bent dat het vanzelf wel verdwijnt, heb je het mis. Gelukkig kan er wel iets aan gedaan worden!

Er rust nog altijd een groot taboe op het te snel klaarkomen en daardoor zoeken slechts weinig mensen hulp. De meesten geloven dat het vanzelf wel over gaat. Helaas is dat niet zo.

Het kan niet alleen erg vervelend zijn voor jezelf, maar ook voor je partner. Het kan je seksleven en de hele relatie beïnvloeden, wat uiteindelijk kan leiden tot relatieproblemen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Pre ejaculatie door stress

De grootste oorzaken van pre ejaculatie zijn stress en spanning. Door een hoge mate van stress kun je de controle verliezen over de zaadlozing, waardoor je dus sneller klaarkomt.

Stress komt veel voor bij jongeren. Zij zijn vaak minder ervaren in de slaapkamer en hebben nog de drang om zich te bewijzen. Dat kan een hoop stress met zich meebrengen. Maar ook ouderen kunnen last hebben van vroegtijdige zaadlozing.

Het is tegenwoordig immers vanzelfsprekend om goed te presteren in bed. Niet alleen mannen praten er onderling veel met elkaar over, maar ook vrouwen weten precies wat ze willen in de slaapkamer.

Wanneer je te maken hebt met stress en spanning, heb je dus minder controle over je zaadlozing en kom je vaak eerder dan je zou willen. Je bent onvoldoende ontspannen om gewoon te kunnen genieten van het moment. Wanneer je wel ontspannen bent, heb je vaak meer controle over je lichaam en kun je ook de zaadlozing langer uitstellen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Verschillende stofjes in je lichaam spelen een rol

Een hoge mate van adrenaline in het lichaam wordt veroorzaakt door stress en angst, hierdoor verbruik je veel serotonine. Er blijft relatief weinig serotonine over in het lichaam om voldoende positiviteit uit te halen.

Op deze manier hebben vluchtinstincten in het lichaam de overhand in plaats van stemmingsinstincten. Dat is eigenlijk best logisch, omdat het lichaam zichzelf natuurlijk in leven wil houden.

Er ontstaan dan heftige reacties op angst en stress is dan het logische gevolg. Door deze stress zijn er minder neurotransmitters over om op een positieve manier te fungeren in ons lichaam.

De oplossing van te snel klaarkomen

Als je weet wat het probleem is, kun je dat ook aanpakken. Je hoeft immers niet eeuwig rond te blijven lopen met dit probleem. Eén van de eerste stappen is: praat over het probleem.

Het is misschien een lastig onderwerp om aan te snijden bij vrienden of je partner, maar het is belangrijk om het probleem onder ogen te komen. Zoek een goed moment om met je partner te praten over jullie seksleven en bedenk samen manieren om een zaadlozing zo lang mogelijk uit te stellen.

Voorspel en naspel

Eén van de manieren om de penetratie en een zaadlozing uit te stellen is, door aandacht te besteden aan het voor- en naspel. Zoals velen weten, komen vrouwen vaak niet klaar door alleen penetratie. Daarom begint seks bij het voorspel. Leg de nadruk op het verwennen van je partner en speel in op wat zij lekker vindt.

Door een goed voorspel, stel je de daadwerkelijke penetratie uit. Door van tevoren al 20 minuten lang met elkaars lichaam bezig te zijn, zorg je niet alleen dat je partner intens geniet, maar kun je ook dus ook een zaadlozing uitstellen. Of je kunt ervoor kiezen om al tijdens het voorspel klaar te komen, op die manier houd je het langer vol tijdens de daad zelf.

Naast voorspel is naspel ook een goede manier om meer intimiteit te creëren. Door naderhand even met elkaar te knuffelen of zelfs met elkaar te praten over de seks kun je een betere band creëren. Je geeft elkaar zekerheid en laat elkaar weten wat jullie fijn vonden en wellicht ook wat je anders zou kunnen doen. Naspel heeft daardoor een positief effect op jullie relatie en seksleven!

Door een voor- en naspel neem je voor een groot deel de stress en onzekerheden weg, zodat je de volgende keer meer ontspannen bent in de slaapkamer.

Op een natuurlijke manier

Het is vooral belangrijk om het probleem op een natuurlijke manier aan te pakken. Op tv en in verschillende bladen zie je vaak verschillende oplossingen voorbij komen, waarbij pillen, drankjes en capsules worden gebruikt. Dit zeker niet aan te raden!

Veel pillen en capsules bevatten bepaalde stoffen om een zaadlozing uit te stellen en langer door te gaan. Natuurlijk werkt zo’n capsule in het begin heel goed. Maar vraag jezelf eens af wat je eigenlijk in je lichaam stopt. Op den duur went je lichaam hieraan en zal je dan ook steeds meer moeten gaan gebruiken om hetzelfde effect te creëren. Het is dus geen blijvende oplossing!

De lange termijn effecten van natuurlijke oplossingen zijn een stuk beter. Zorg in ieder geval altijd dat je ontspannen bent. Zelfs als je een beetje onzeker bent, kun je dit oplossen door op een speelse manier erachter te komen wat de ander graag wil. Zo voorkom je dat je iets ‘fout’ doet. En het maakt een avondje in de slaapkamer nog leuker.

Je hebt nu dus kunnen lezen wat je kunt doen om je stress-level te verlagen, hierdoor vergroot je kans op een vertraagde zaadlozing. Als je op zoek bent naar meer tips en tricks, dan ben je op deze website aan het goede adres.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *