shopify visitor statistics

3 Fases om Pre Ejaculatie te Voorkomen

Vroegtijdige zaadlozing, ofwel pre ejaculatie, is een probleem waar veel mannen last van hebben. Het brengt een hoop onzekerheden en angsten met zich mee. Vaak zijn mannen radeloos hierover en weten ze niet hoe ze dit het beste kunnen oplossen.

Om zo’n probleem op te kunnen lossen, moet je eerst in kaart brengen wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn. Hoe dan ook, tegenover iedere oorzaak staat een passende oplossing om jou van dit probleem af te helpen.

Het is belangrijk dat je niet alleen de symptomen bestrijdt, maar ook zeker ook het probleem bij de kern aanpakt. Op deze manier kun je het probleem op lange termijn succesvol oplossen en niet alleen tijdelijk. In dit artikel bespreken we mogelijkheden voor het bestrijden van pre ejaculatie.

Het is dus goed om de mogelijke oorzaken voor jezelf na te gaan. Gebeurt het af en toe of is er een duidelijk patroon te herkennen?

Wat zouden nou voor jou de oorzaken kunnen zijn? Misschien zit je net in een nieuwe relatie en heb je nog niet de vertrouwensband opgebouwd die je graag zou willen. Of misschien is het een gevolg van een fysiek probleem of ervaar je de laatste tijd gewoon meer stress en spanning.

Er bestaan verschillende oorzaken, maar gelukkig ook verschillende mogelijkheden om een vroegtijdige ejaculatie te voorkomen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een voor de hand liggende oplossing die vaak genoemd wordt, is dat je tijdens de seks aan iets anders moet denken wat verre van opwindend is. Toch is deze manier niet zeer effectief.

Ten eerste omdat het moeilijk is om jezelf af te leiden in het heetst van de strijd. Je concentratie op een ander onderwerp leggen, is best lastig wanneer je zeer gefocust bent. Daarnaast ligt er in dit geval een dunne lijn tussen het uitstellen van je orgasme en het totaal verliezen van je erectie. Wanneer je nét aan het verkeerde denkt, bestaat de kans dat je opgewondenheid volledig afneemt, waardoor je de penetratie niet kunt voorzetten.

Een manier om jezelf mentaal te trainen, is het leren herkennen van het moment vlak voor je klaarkomt; het zogenaamde ‘point of no return’. Dit vergt wat oefening en concentratie, maar al met al is het geen moeilijke training om te doen.

Het gaat erom dat je je focust op het moment vóór je orgasme. Dit het moment nét voordat je de controle verliest. Door dit te oefenen, zul je in staat zijn om niet langer de controle te verliezen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De drie fasen van een orgasme

Terwijl je naar een orgasme toewerkt, ga je mentaal door drie verschillende fasen. Deze zijn ontwikkeld gedurende de evolutie die enkel gefocust was op voortplanting. Voor deze evolutie maakt het dus ook niets uit hoe snel jij klaarkomt, als je maar ejaculeert.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

De eerste fase

In de eerste fase geef je onbewust antwoord op de vraag of de mogelijkheid tot voortplanten aanwezig is. Meestal kun je dit bevestigen, want deze fase doorloop je wanneer je een erectie krijgt. Je erectie wordt tot stand gebracht door externe prikkels die seksuele opwinding met zich meebrengen.

Ondanks dat iedereen zich bewust is van deze fase, is het toch verstandig dat je jezelf aanleert deze fase te herkennen. Dit heeft niet direct invloed op een orgasme, maar het helpt je wel bij het kunnen herkennen van fase twee en fase drie, welke wel invloed hebben op je zaadlozing.

De tweede fase

Fase twee kan op zich laten wachten en volgt dus niet meteen na de eerste fase. De seksuele opwinding is al aanwezig, met seksuele handelingen als gevolg. In deze fase zijn alle zintuigen ingeschakeld en bepalen onze hersenen, aan de hand van signalen, wanneer het meest gunstige moment daar is zodat voorplanting kan plaatsvinden.

Uiteraard is de penetratie een van de meest krachtige signalen. Dit is een mogelijke reden voor vroegtijdige zaadlozing; het signaal is zo sterk, dat het amper te negeren is. Je hersenen vertellen je lichaam dat het tijd is om te bevruchten, ongeacht of jij dit wel of niet wilt.

Dit is tevens ook het moment dat je jezelf voor een keuze kunt zetten. Jij hebt de mogelijkheid om te beslissen of je klaarkomt, als je leert hoe deze fase aanvoelt. Je kunt bijvoorbeeld zorgen voor afleidende gedachten die je hersenen voor de gek houden, maar het is veel effectiever om mentaal een stap terug te doen.

Dit kun je bereiken door middel van veel oefenen. Je hersenen zijn nu eenmaal een voorgeprogrammeerde computer, waar lastig iets in te herprogrammeren is. Je hersenen moeten denken dat er geen mogelijkheid is om te bevruchten. Alleen op deze manier kun jij pre ejaculatie voorkomen.

De derde fase

De overgang van fase twee naar de derde fase kun je hiermee beter belemmeren. Bij fase drie zijn je hersenen er namelijk al van overtuigd dat je je kunt gaan voortplanten. Er hoeft alleen nog maar een laatste controle plaats te vinden, voordat je daadwerkelijk klaarkomt.

Tijdens deze controle, voel jij je licht in je hoofd en zul je niet in staat zijn het orgasme tegen te houden. Dit is door de evolutie zo bepaald, zodat externe factoren de bevruchting niet kunnen onderbreken. Je zou kunnen zeggen dat fase drie het ‘point of no return’ moment is.

Nu je weet dat, fase twee hier aan vooraf gaat, kun je in die fase controle leren krijgen over je lichaam.

Word baas over je eigen lichaam

We weten allemaal dat de gevolgen van de evolutie lang niet meer altijd van toepassing zijn. Seks heb je tegenwoordig ook voor je plezier en niet alleen om je partner te bevruchten.

Helaas is het biologische en neurologische effect niet helemaal mee gegroeid met onze huidige behoeften. Gelukkig zijn er altijd mogelijkheden om onze hersenen, hoe krachtig ook, om de tuin te leiden.

Focus jezelf op het trainen van de overgang van fase twee naar fase drie. Leer jezelf aan dat je die gewoonte kunt doorbreken en krijg volledige controle over je orgasme. Het herkennen van dit moment is al een heel grote stap. Door middel van verschillende oefeningen en technieken zul je vanzelf grip krijgen op die situatie.

Zo kun jij weer baas worden over je eigen lichaam op een natuurlijke en krachtige manier. Wanneer je jezelf dit eenmaal aangeleerd hebt, heb je er je leven lang plezier van en kun je genieten van een bevredigend seksleven voor zowel jezelf als voor je partner

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *