shopify visitor statistics

Premature Ejaculatie Behandelen: Is dat Wel Nodig?

Premature ejaculatie, een Nederlandse vertaling vanuit het Engels voor het bekende verschijnsel van te vroeg klaarkomen. Hoewel het een relatief begrip is, zijn we het er allen over eens dat seks langer mag duren dan 1 tot 2 minuten.

Seks is namelijk een intiem onderdeel van de relatie en wordt door velen beschouwd als een zeer belangrijk deel van de relatie. Dat is ook logisch, want een broodje eten kan je gerust doen met de buurvrouw, maar seks is iets speciaals dat je alleen met je partner deelt. Omdat het zo bijzonder is, wil je ook dat de seks kwalitatief goed is.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat de behoefte aan seks ver afneemt wanneer mensen zich schamen voor het feit dat ze snel klaarkomen. Ook vanuit de vrouw zou de behoefte aan seks afnemen wanneer de man snel klaarkomt en zij niet in haar behoeftes wordt voorzien. Om zo’n kort verhaal lang te maken en de bedscène de moeite waard te maken zijn er verschillende behandelingen.

Voor wie zijn de behandelingen nodig?

De behandelingen zijn niet voor iedereen noodzakelijk. Zij die sporadisch last hebben van een vlugge zaadlozing zouden er namelijk ook voor kunnen kiezen om een methode toe te passen, waarbij er eerst gemasturbeerd wordt voordat het seksueel contact plaatsvindt.

Wanneer men al eens is klaargekomen, zal de tweede keer binnen een korte tijd (halve dag) al relatief lang duren. Hierdoor zal de schaamte snel verdwijnen, waardoor de seks op den duur al op regelmatige basis langer zal duren. Dit soort simpele oplossingen zijn voor iedereen toepasbaar. Let wel op in combinatie met het gebruik van alcohol. Wanneer er namelijk alcohol wordt gebruikt, zal dit spierverslappend werken.

Omdat je al een keer eerder bent klaargekomen, bestaat er een kans dat de penis niet meer volledig stijf te krijgen is. Dat maakt het erg lastig om nog aan de seks te beginnen. Voor hen die structureel binnen 2 minuten klaarkomen zijn er verschillende behandelingen. Deze behandelingen worden in de volgende alinea kort toegelicht.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Behandelingen in de vorm van een therapie

De sensatie focus therapie is bedoeld om controle te krijgen over het proces dat zich afspeelt in de schaamstreek. Op deze manier probeer je bijvoorbeeld door middel van de start-stop methode controle te krijgen over je zaadlozing.

Bij de start-stop methode probeer je de spanning te laten afnemen wanneer je voelt dat er een zaadlozing zit aan te komen. Je pauzeert dan, waardoor de sensatie weer afneemt naar een lager niveau. De knijptechniek wordt eveneens door vele mensen toegepast. Bij deze techniek is het de bedoeling dat je met je duim en wijsvinger in de penis knijpt (vlak onder de eikel). Hierdoor neemt de snelle bloeddoorstroming af, waardoor een zaadlozing wordt uitgesteld.

Een andere therapie kan gevolgd worden op basis van medicijnen. In overleg met de arts kan hiervoor worden gekozen. De meeste medicijnen zijn echter antidepressiva, waardoor het overleg met de dokter noodzakelijk is. De medicijnen kunnen namelijk bijwerkingen hebben. De overweging is daarom extra belangrijk.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *