shopify visitor statistics

Premature Ejaculatie behandeling: Zo Kom Jij Er Vanaf

Premature ejaculatie staat in de volksmond ook wel beter bekend als ‘vroegtijdige zaadlozing’ of simpelweg gezegd ‘te snel klaarkomen’.

Om de een of andere reden berust hier nog altijd een groot taboe op, maar waarom? Er zijn maar weinig mannen die hier géén last van hebben.

Eerst werd altijd gesteld dat er in het verleden maar weinig succesvolle behandeling waren, maar daar komt verandering in! Lees verder en leer meer over premature ejaculatie behandeling.

Als jij de controle over het tijdstip van je orgasme niet kunt behouden, is de kans groot dat ook jij weleens te maken hebt met vroegtijdig klaarkomen.

Je vroege zaadlozing kan best wat roet in het eten gooien. De kwaliteit van je seksleven neemt hierdoor flink af. Het is goed mogelijk dat je hierdoor geen plezier meer beleeft aan de seks en dat heeft ook een negatief effect op je (seks)partner.

Meetbaar

Alvorens gesproken kan worden over premature ejaculatie, moet er sprake zijn van bepaalde criteria. In het algemeen geldt de 1 tot 2 minuten regel.

Dit betekent dat er binnen deze tijd bij een man een zaadlozing plaatsvindt. Daarnaast gaat dit gepaard met het gevoel van een gebrekkige controle over het orgasme. De oorzaak? Die is vaak te wijten aan een combinatie van zowel psychologische als fysiologische processen.

Gebrek aan een vertrouwensband met de (seks)partner kan ook een psychologische factor zijn. De man kan in dit geval zo zenuwachtig en gespannen zijn, door het gebrek aan vertrouwen, dat voortijdige ejaculatie optreedt.

Een fysiologische factor kan de overgevoeligheid van de man zijn genitaliën zijn. Minimale stimulatie is in dit geval al voldoende om tot een orgasme te komen. Relationele of somatische problemen kunnen er ook aan ten grondslag liggen. Indien deze uitgesloten of juist bevestigd zijn, kan een behandeling worden opgesteld.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hulp is goed!

Ook al komt vroegtijdige zaadlozing bij bijna 100% van de mannen wel een keer voor, toch zijn er maar weinig die daarvoor hulp zoeken (slechts 9%). Waarom?

Omdat het vroeger niet goed te verhelpen was, maar tegenwoordig zijn er veel verschillende methoden om het aan te pakken. We leven maar één keer en het leven is te kort voor slechte seks.

Uit een grootschalig onderzoek onder duizenden stellen, blijkt dat de volgende tijden als te kort, voldoende, ideale en te lange penetratie wordt gezien.

Kort – 0 tot 2 minuten

Voldoende – 3 tot 7 minuten

Ideaal – 7 tot 13 minuten

Te lang – 10 tot 30 minuten

Het valt onmiddellijk op dat dit relatief gezien korte tijden zijn. Mannen hoeven, zoals je kunt zien, de vrouw dus echt niet urenlang te penetreren. Natuurlijk zou iedereen graag in de ideale zone willen zitten.

Zit jij in de sectoren kort tot voldoende en zou je dit graag willen verlengen? Dit kan! De eerste stap is het “probleem” inzien, alvorens je er wat aan kunt doen; jij hebt zojuist de eerste stap gezet!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Verschillende behandelmethoden

Vroegtijdig klaarkomen kan behandeld worden, indien het een bevredigend seksleven permanent in de weg staat. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. Sommige behandelmethoden worden therapieën genoemd.

Wil jij ook de controle over je zaadlozing terugkrijgen? Denk dan eens aan de knijptechniek of aan de start-stop techniek. Tijdens de eerste methode worden de lichaamssensatie nauwlettend in de gaten gehouden, waarbij het de bedoeling is dat je de lichamelijke tekenen in de aanloop tot het orgasme leert kennen.

Komt je hoogtepunt eraan? Dan moet de stimulering van de penis worden gestopt, zodat de opwinding wegzakt. Is de opwinding gezakt, dan ga je verder me de oefening. De handigste positie voor de start-stop techniek is wanneer de vrouw bovenop zit, zodat de man kan aangeven wanneer het teveel wordt.

Knijp je sterk

De knijptechniek kan worden gezien als een techniek op zich, maar is ook een uitstekende aanvulling op de start-stop techniek. Komt het orgasme eraan? Dan knijp jijzelf of je partner met duim en wijsvinger hard in de penis, direct onder de eikel.

De ejaculatiereflex zal zo worden onderbroken, waardoor je niet meer (snel) klaarkomt. Beheersing is één ding, maar het is een feit dat veel dingen tussen je oren zitten. Je kunt daarom ook andere dingen proberen. Het is echter niet aan te raden om sprays, zalfjes of bepaalde pillen te gebruiken. Deze middelen lossen het probleem namelijk niet echt op!

In 1943 is gebleken dat vroegtijdige zaadlozing gedeeltelijk genetisch bepaald is. Ook blijkt dat 26% tot 77% van de mannen met het chronische bekkenpijnsyndroom vaker last van te snel klaarkomen. Heb jij dus prostaatklachten? Dan heb je vanaf nu een wetenschappelijk excuus voor jouw snelle nummertjes.

Denk ook aan een ziekte, zoals nierziekten, diabetes of Parkinson. Dit kan allemaal bijdragen aan een te snelle zaadlozing! Laat je daarom altijd checken bij een dokter, indien jij het gevoel hebt dat de oorzaak van het probleem elders ligt. Voorkomen is namelijk nog altijd veel beter dan genezen.

Je bekkenbodem

Als jij opgewonden wordt, speelt jouw bekkenbodem een hoofdrol bij een orgasme. Het aanspannen van de bekkenbodem zorgt namelijk voor dat de opwinding toeneemt.

Zijn deze te gespannen, door bijvoorbeeld stress? Dan kan tijdens de opwindingsfase extra aanspanning ontstaan, waardoor vroegtijdig klaarkomen het gevolg is. Een onder actieve bekkenbodem kan ook oorzaak zijn van te snel klaarkomen. Je kunt deze met simpele oefeningen snel en gemakkelijk trainen!

Psychisch of biologisch?

De een zegt dat vroegtijdig klaarkomen een psychische oorzaak heeft, terwijl de ander weer beweert dat de oorzaak biologisch van aard is. Het is een discussie die te vergelijken is met die van de kip en het ei.

De oplossingen zijn in ieder geval op beide oorzaken gericht Langer genieten is iets dat we allemaal wel willen. Hoe je dit kunt bereiken, dat ligt aan jou!

In dit artikel hebben we een aantal mogelijkheden en oplossingen besproken. In andere artikelen op onze website, vindt je nog meer handige tips & tricks.

Voor je het weet is vroegtijdig klaarkomen een probleem uit het verleden!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *