shopify visitor statistics

Premature Ejaculatie? Kom er op Mijn Manier van af!

Premature ejaculatie is de ejaculatie wanneer deze eigenlijk nog niet gewenst is. Wanneer je langer wilt genieten van de seks is het niet prettig om te maken te hebben met een premature ejaculatie. In de meeste gevallen wil je namelijk langer genieten van de seks en vind je het vervelend als de seks ineens wordt onderbroken doordat je aan het klaarkomen bent.

Om de premature ejaculatie in de toekomst te voorkomen zijn er een aantal dingen waarmee ik je ga helpen. Graag draag ik een aantal mogelijke oplossing aan voor de premature ejaculatie. Je krijg hierdoor een duidelijk idee van wat er mogelijk is en hoe je me een te vroeger ejaculatie kunt omspringen.

Een voorspel vol ontspanning

Bij het voorspel dreig je vaak al heel opgewonden te raken. Het is moeilijk om dit gevoel kwijt te raken en in de meeste gevallen is het niet mogelijk om bij het voorspel geen erectie te ontwikkelen. Onder het voorspel heb je vaak langdurig een erectie en ben je enorm opgewonden.

Wil je de seks langer volhouden? Dan is het een idee om de erectie iets minder lang vol te gaan houden. Het lukt op deze manier om langer seks te hebben en je bent niet continue bezig met het inhouden van jezelf.

Staat het lichaam onder grote seksuele spanning? Dan kun je dit na een tijdje vaak helemaal niet meer onderdrukken en wordt de situatie ineens helemaal onhoudbaar.

Een voorspel met meer ontspanning kan zorgen voor een prettigere manier van seks. Ontspan je jezelf meer? Dan kun je rustiger seks hebben en lukt het om het meer bij de ontspanning te zoeken en minder bij de seksuele opwinding. Later in de seks kun je hier een groot voordeel aan beleven en kun je de penetratie veel langer volhouden.

Je kunt zelfs eens proberen om het voorspel helemaal weg te laten en direct te beginnen met de penetratie. Je kunt zo langer genieten van de penetratie en ontwikkelt technieken die je helpen om het ook met voorspel langer vol te houden.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Spanning loslaten

Wanneer je seks hebt zit er vaak veel spanning in het lichaam. Het is soms belangrijk om deze spanning af en toe helemaal los te laten. Lukt het je om deze spanning los te laten? Dan wordt het mogelijk om onder een mindere spanning seks te hebben en wordt de kans kleiner dat je te snel klaarkomt.

Voor je met de seks begint is het soms verstandig om al wat spanning weg te geven. Je kunt dit doen door een halfuurtje te hardlopen, maar je kunt dit ook doen door bijvoorbeeld voor de seks te masturberen. Het loslaten van spanning zal je enorm helpen om op een prettigere manier seks te hebben.

Kun je iets met de tips en verwacht je dat deze tips een groot verschil voor je gaan maken? Ga er dan zo snel mogelijk mee aan de slag. Wanneer je aan de slag gaat met de tips wordt er vaak al heel veel duidelijk en heb je al snel minder moeite met het onder controle houden van je lichaam.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *