4 Redenen om Nooit Promescent te Kopen + Beste Oplossing

Na een romantische avond met je partner is samen het bed induiken een fantastische afsluiting. Intimiteit ten top. Elkaar duidelijk maken hoeveel je van elkaar houdt met de ultieme vrijpartij als gesproken taal. Maar dan raak je te snel opgewonden en gooit een vroegtijdige zaadlozing roet in het eten. Over en uit. Zowel je partner als jijzelf hadden een langere vrijpartij wel zien zitten, maar helaas. Uit wanhoop grijp je wellicht naar oplossingen voor vroegtijdig klaarkomen, zoals promescent. Doe het niet!

Vroegtijdig klaarkomen: spelbreker of puur natuur?

Seks is tegenwoordig overal. Dat is ook logisch, want sex sells. Enorme billboards met sexy modellen, seks in Tv-reclames, pornosites of vrienden die erover praten: je kunt seks nauwelijks meer ontlopen.

Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want seks is puur natuur. Een oerdrift die je niet uit de menselijke aard krijgt. Een manier om liefde en verbondenheid met je partner te uiten. Een manier van intimiteit die heerlijk ontspant en – laten we eerlijk zijn – een hartstikke leuk tijdverdrijf is. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zijn plekken waar men seks heeft gehad.

Orgasmes zijn onlosmakelijk verbonden met seks. Seks zorgt voor opwinding; de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen neemt toe en de intimiteit zorgt voor het samentrekken van specifieke spieren die zorgen voor een orgasme. Bij mannen leidt dit tot de zaadlozing: het hoogtepunt van de vrijpartij.

Maar wat als je te vroeg piekt? Wat als het hoogtepunt te vroeg wordt bereikt en je eigenlijk langer van deze prachtige eenwording met je partner had willen genieten?

Geen zorgen. Vroegtijdige ejaculatie is net zo natuurlijk als seks zelf. Je wordt immers opgewonden en dat is een goed teken. Maar seks draait om samen delen, niet om het genot van één iemand. Het is dus van belang dat de vrijpartij lang genoeg duurt om voldoende genot voor iedereen te creëren.

Quality control

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Kort, maar ook krachtig?

Daarom zul je soms verlangen naar de mogelijkheid om je orgasme beter onder controle te hebben. Om de baas te zijn over je eigen ejaculatie. Om die vrijpartij de hele nacht lang te kunnen rekken, totdat je partner niet meer kan. Maar wanneer is er nu écht sprake van vroegtijdig klaarkomen?

Vroegtijdige ejaculatie betekent namelijk niet dat seks altijd lang moet duren. Een vluggertje – kort, vurig en spannend – kan namelijk ook erg goede seks zijn. Het is wel van groot belang dat beide sekspartners genieten. Want dat is waar seks voor bedoeld is, toch?

Vroegtijdige ejaculatie is het klaarkomen na minimale stimulans; zonder optimaal genot dus. Je hebt geen controle over je ejaculatie. Een algemene richtlijn voor te snel klaarkomen is dat je binnen 2 minuten klaarkomt na penetratie. Om je een beter beeld te geven van wat nu echt te snel is, moet je rekening houden met het feit dat een gemiddelde penetratie ongeveer 7 minuten duurt. Zit je onder de 2 minuten, dan ben je aan de snelle kant.

Als je te snel klaarkomt, waardoor je partner niet kan genieten van de vrijpartij, is het tijd om het roer om te draaien en vroegtijdig klaarkomen aan te pakken. Maar let op: grijp niet zomaar naar zalfjes en crèmes!

Promescent is een veelgenoemde oplossing, maar dit is alles behalve de beste oplossing. Mijn tip: gebruik promescent niet. Om te weten waarom dit middel geen blijvende oplossing is, leg ik je eerst uit wat procescent precies is en waarvoor je het kunt gebruiken. Hoe vaak gebruik je het en wat zijn de alternatieven?

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Wat is promescent?

A new sense of lasting control, noemt de maker van promescent het. Het gevoel dat de controle over je ejaculatie voor eeuwig is. Een nieuw gevoel in de slaapkamer; het idee dat je kunt blijven volhouden tot in het diepst van de nacht. Het gevoel dat genot geen einde kent en vroegtijdig klaarkomen verleden tijd is. Klinkt goed toch? Maar niets is wat het lijkt.

Promescent is een spray die je op je geslachtsorgaan spuit. Het maakt de zenuwen minder gevoelig, waardoor je minder snel klaarkomt. Het is dus in principe een spray die de penis minder gevoelig maakt, voor minder seksuele prikkels zorgt en dus minder snel voor een orgasme zorgt.

Het idee is dat jij de macht krijgt over wanneer dat oh zo mooie hoogtepunt komt. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het ook. Er zijn enkele redenen waardoor je promescent beter kunt vermijden.

Seks in bed

Reden 1: lidocaïne

De eerste reden is een gevaarlijke: promescent bevat prilocaïne en lidocaïne. Prilocaïne wordt in de tandheelkunde gebruikt als lokale verdoving en is in principe ongevaarlijk. De combinatie van prilocaïne en lidocaïne wordt vaak gebruikt als verdoving bij medische ingrepen. Lidocaïne is de boosdoener van de twee en maakt promescent een no go.

Lidocaïne wordt ook als verdovend middel gebruikt; voornamelijk bij plaatselijke pijn of jeuk. Het wordt echter afgeraden bij zwangerschap, omdat de stoffen in de moedermelk terecht kunnen komen en giftig zijn als je ze doorslikt. Dit maakt orale seks meteen gevaarlijk als je gebruikmaakt van promescent.

Daarnaast kan lidocaïne een branderig of jeukend gevoel veroorzaken als je het aanbrengt op je penis. Geen fijn gevoel dus. Consulteer direct een dokter als je hier last van hebt!

Reden 2: meer kwantiteit, minder kwaliteit

De volgende reden die promescent tot een slecht genotsmiddel maakt, is vreemd genoeg precies waar het product voor bedoeld is: je voelt minder tijdens de seks. Door het verdoven van de zenuwen in je penis, merk je met promescent amper dat je seks aan het hebben bent.

Het ultieme doel is een langere vrijpartij waardoor jij en je partner meer genot ervaren. Die plank wordt dus volledig misgeslagen. De langere vrijpartij wordt wellicht gehaald, maar meer genot? Nee, promescent verpest alles wat lekker is aan seks.

En je partner dan? Promescent geeft niet af op je partner, dus in principe zou zij (of hij) niet nóg minder genot van de vrijpartij ervaren dan voordat jullie besloten promescent te gebruiken. Maar ook je partner merkt dat jij niks voelt. Zoals ik al zei: seks draait om het delen van genot. Als je partner merkt dat jij minder geniet, is seks ook voor de ander minder leuk. Ten slotte voel je door de promescent niet meer goed waar je mee bezig bent. Ook dit kan voor je partner slecht uitpakken.

Kortom: meer kwantiteit betekent lang niet altijd meer kwaliteit. Met promescent hou je het wellicht langer vol, maar de seks wordt er absoluut niet beter van. En goede seks is toch waar het allemaal om draait. Kwaliteit boven kwantiteit. Zowel voor jou als voor je partner.

Reden 3: ongemakkelijke spuitbus

De eerste twee redenen waren niet voldoende om je te overtuigen en je besluit toch promescent in huis te halen. Op hoop van zegen. De hoop op een langere vrijpartij.

Je hebt een romantische avond achter de rug met je partner. Al zoenend bewegen jullie je richting de slaapkamer, klaar om samen het bed in te duiken. Klaar voor een fantastische vrijpartij die ongetwijfeld lang gaat duren. Je hebt immers promescent.

Ook als single is dit scenario mogelijk. Je spreekt een leuk iemand aan in de kroeg en de vonk slaat over. Je besluit in een moment van opleving en onbezonnenheid je gesprekspartner mee te nemen naar huis. Op naar een onvergetelijke one night stand. Of misschien wel meer.

Maar voordat de seks begint – of het nu met je partner is of met de leuke vlam uit de kroeg – haal je het busje promescent tevoorschijn. Secuur begin je de spray op je penis te spuiten en probeer je de juiste dosis aan te brengen voor een goede vrijpartij. In de tussentijd kijkt je potentiële sekspartner toe. Dan vertel je de ander dat je bijna klaar bent, maar dat het goedje nog tien minuten moet intrekken. Even wachten nog…

De spanning is verdwenen, weggezakt in het drijfzand van ongemakkelijkheid. De persoon die van plan was om binnen enkele minuten seks met je te hebben zucht en draait zich om. Promescent heeft de sekssfeer om zeep geholpen.

Niemand zit te wachten op een onderbreking tijdens seks. Waar velen al zuchten als iemand zit te klungelen met een condoom, is het zeker geen grapje als je moet wachten tot het goedje is ingetrokken. 10 minuten is namelijk een lange tijd. In die tijd had je haar al lang goed en breed kunnen verwennen. Helaas. Het moment is voorbij. Tijd om te gaan.

Reden 4: een duur grapje

Promescent is dus absoluut niet de oplossing die je zoekt. Het is gevaarlijk, verpest de kwaliteit van de seks en is ongemakkelijk in gebruik. En dan hebben we het nog niet eens over de prijs gehad.

Per vrijpartij ben je al zo’n 2 à 3 euro kwijt om promescent op je penis te spuiten. Dat lijkt niet veel, maar als je je bedenkt hoe vaak je ongeveer seks hebt – en dat is hopelijk heel vaak – kan dit oplopen tot honderden euro’s per jaar. Daar komen ook nog eens verzendkosten bovenop, want de spray wordt vanuit Amerika geleverd.

Als de seks nu echt fenomenaal was, vooruit. Maar je betaalt zo veel geld om je penis te veranderen in een gevoelloze staaf. Niet bepaald mijn idee van een goede investering.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *