Hoe je Psychische Klachten Oplost bij Vroegtijdig Klaarkomen

Het hebben van seks is een belangrijke pijler in een relatie, maar ook voor mensen zonder relatie is seks van belang. Seks hebben met je partner creëert een intieme band, zowel fysiek als psychisch

Je durft je letterlijk bloot te geven en deelt intieme momenten met elkaar. Daarnaast is het hebben van seks vooral ontzettend lekker en een heerlijke uitlaatklep.

Seks is ook de manier waarop jij en je partner kinderen kunnen krijgen. Het is dus voor de voortplanting ook van belang dat je seks kunt hebben met je partner.

Seks is niet alleen lekker en van groot belang voor de voortplanting. Door seks komen er veel stofjes vrij in het lichaam. Deze stofjes hebben allemaal een andere werking.

Door deze stofjes voel je je vaak euforisch, volledig ontspannen en totaal niet gestrest na het hebben van seks. Seks is dus ook een fijne manier om volledig tot rust te komen.

Echter, wanneer je last hebt van psychische klachten wordt het hebben van seks juist lastig. Het kan zijn dat je door deze klachten te snel klaarkomt.

Seks werkt dan dus niet meer ontspannend, maar zorgt voor een gestrest en nog slechter gevoel. Het is dus van belang om zo snel mogelijk van deze psychische klachten af te komen en ervoor te zorgen dat seks weer iets fijns wordt en niet iets waar je bang voor bent.

De effecten van psychische klachten

Er zijn vele factoren en redenen te bedenken die psychische klachten kunnen veroorzaken. Wat de oorzaak ook is, de effecten zijn nooit prettig. Veel stress en spanning kunnen bijvoorbeeld leiden tot een burn-out of depressiviteit. Psychische klachten kunnen echter ook een nadelig effect hebben op het seksleven. Stress en angst kunnen namelijk voor verscheidene seks gerelateerde aandoeningen zorgen.

De twee bekendste klachten bij mannen zijn erectieproblemen en premature ejaculatie. Beide stoornissen hebben een zeer nadelige werking op het seksleven. Het is daardoor van belang om de kern van de klachten zo snel mogelijk te vinden.

Er is namelijk een groot onderscheid tussen klachten die een psychische oorzaak hebben en klachten die veroorzaakt worden door fysieke problemen. Beide problemen vereisen een andere aanpak en het is van groot belang om te achterhalen waar jouw klachten vandaan komen.

Het bezoeken van een huisarts is in dit geval de beste optie. Deze zal door middel van vragen en een eventueel onderzoek kunnen achterhalen wat het probleem is. Wanneer de premature ejaculatie door fysieke klachten veroorzaakt wordt, kan een huisarts medicatie voorschrijven of is in sommige gevallen een operatie noodzakelijk.

Als de klachten van psychische aard zijn, kun je doorgestuurd worden naar een psycholoog of seksuoloog. Zij zullen het gesprek met je aangaan en snel tot de kern van het probleem komen. Zodra het probleem ontdekt is, kan er naar een oplossing toegewerkt worden.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

De meest voorkomende psychische oorzaken

Psychische klachten zijn een veel voorkomende oorzaak van te snel klaarkomen. Mede doordat er een breed scaniebangla aan verschillende psychische klachten is, is de oorzaak van de problemen vaak in de mentale sfeer te vinden.

In het geval van premature ejaculatie zijn er drie psychische klachten die ten grondslag liggen aan de meeste problemen:

 • Angst
 • Erectieproblemen
 • Relatieproblemen

Deze klachten zorgen afzonderlijk, of in combinatie, in de meeste gevallen ervoor dat een man te snel klaarkomt.

Een bezoek aan een psycholoog of seksuoloog kan aantonen of een van deze oorzaken ook in jouw geval van toepassing is. Mocht dit zo zijn, dan is het van groot belang dat deze zo snel mogelijk verholpen worden om zo weer een gezond en fijn seksleven te krijgen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Het effect van deze klachten

De zojuist genoemde problemen zijn allemaal van psychische aard. Wanneer je last hebt van een van deze klachten, of een combinatie van klachten hebt, zal je merken dat je last kunt hebben van premature ejaculaties. De klachten hebben allemaal een andere oorsprong, maar hebben hoe dan ook een slecht effect op je seksleven:

 • Angst: als je al vaker last hebt gehad van te snel klaarkomen, kan het zijn dat je een soort faalangst op hebt gebouwd. Deze angst zorgt ervoor dat er nog meer spanning op je lichaam komt te staan waardoor je nog sneller je hoogtepunt zult bereiken. De angst dat je te snel klaarkomt, zorgt er juist voor dat je ook te snel klaar zult komen.
 • Erectieproblemen: een erectiestoornis is de grote angst van veel mannen. Een man die vaker last heeft gehad van erectieproblemen zal de seks (onbewust) afraffelen en  zeer snel klaarkomen. Het probleem van de erectiestoornis is in dat geval dan gemaskeerd, maar het vroegtijdig klaarkomen maakt de seks er niet beter op. Op deze manier voorkom je dus het ene probleem, maar versterk je het andere.
 • Relatieproblemen: wanneer je last hebt van relatieproblemen, is de kans vrij groot dat je juist geen seks meer wilt met je partner. Seks hebben draait dan vooral om zo snel mogelijk klaarkomen, dan ben je er ook weer vanaf. Door deze manier van seks hebben gaat alle intimiteit verloren en komt de relatie in een nog dieper dal terecht. Snel klaarkomen lijkt in dit geval iets fijns, maar het zal je juist nog meer problemen opleveren.

De prijzige oplossing

Het is duidelijk dat psychische klachten een grote weerslag kunnen hebben op een gezond seksleven. Het is daardoor van belang dat je als man zo snel mogelijk van het te snel klaarkomen afkomt. Wanneer de klachten van psychische aard zijn, heeft het vaak geen zin om medicijnen te gaan slikken. Een logische stap is om een dokter of huisarts te bezoeken. De kans is zeer groot dat deze het advies zal geven om een psycholoog of seksuoloog te bezoeken.

Psychologen en seksuologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten. Zij zullen waarschijnlijk snel de oorzaak van de klachten gevonden hebben en een plan opstellen om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Een psycholoog of een seksuoloog opzoeken is een goede oplossing, maar ook een zeer prijzige als je psychologische hulp niet in je basisverzekeringspakket hebt zitten.

Bezoek Gem. prijs per sessie Gem. aantal sessies Totaalprijs
Psycholoog €95 7 €665
Seksuoloog €50 8 €400

De natuurlijke oplossing

Het bezoeken van een seksuoloog of een psycholoog is een goede oplossing. Mocht je echter dure sessies of prijzige verzekeringen willen vermijden, dan is de natuurlijke methode tegen te snel klaarkomen de oplossing. Deze wijze brengt verscheidene voordelen met zich mee.

De natuurlijke oplossing is ten eerste vele malen goedkoper dan het bezoeken van psychische hulpverleners. Daarnaast zijn er veel huisartsen die niet doorverwijzen naar een psychisch hulpverlener, maar die juist medicatie voorschrijven.

Het gebruik van medicatie leidt echter vaak tot nare bijwerkingen. Terwijl premature ejaculatie wordt verholpen, word je geconfronteerd met andere nare verschijnselen.

De natuurlijke manier maakt geen gebruik van medicatie maar van puur natuurlijke producten. Op deze manier kan de kans op bijwerkingen uitgesloten worden. Het kostenplaatje van deze natuurlijke weg is ook aanzienlijk anders.

Terwijl een psycholoog vele euro’s per sessie kost, kan een natuurlijke weg volgen geheel gratis zijn. Het draait er bij deze methode vooral om dat je je lichaam beter leert kennen en daar zijn weinig kosten aan verbonden.

Overwin psychische klachten

Er zijn verschillende manieren om van psychische klachten af te komen. De eerder genoemde psychologen en seksuologen bieden een oplossing. Hier hangt echter een flink prijskaartje aan. Daarnaast durven veel mannen niet de stap te nemen om met een vreemde te praten over te snel klaarkomen.

Voor een natuurlijke manier kiezen, is daardoor een goede optie om van psychische klachten of te komen. Er zijn verscheidene manieren, technieken en activiteiten die de geest laten ontspannen en psychische stress af laten nemen.

 • Ontspanningsoefeningen: zorgen ervoor dat de stress afneemt en je krijgt rust in je hoofd. De slechte invloed van stress op seks neemt zo drastisch af. Dit resulteert in betere en meer ontspannen seks. Daarnaast houd je het een stuk langer vol.
 • Sporten: door sporten komen er stofjes in je lichaam vrij die je een fijn gevoel geven. Dit kan goed werken tegen de stress. Met sporten kun je enkele spieren trainen die het snelle klaarkomen tegen kunnen gaan. Een sterke en goed getrainde bekkenbodem spier kan bijvoorbeeld uitkomst bieden tegen premature ejaculatie.
 • no more stressPraten: je hoeft niet per se met een deskundige over de problemen te praten om je beter te voelen. Praat met je partner over het probleem.Je partner zal de openheid waarderen en je proberen te helpen met het probleem. Daarnaast kan een gesprek met je partner voor een groot gevoel van opluchting zorgen. Wanneer je partner jouw probleem begrijpt, is jouw angst om te falen waarschijnlijk al gelijk minder geworden.

Psychische problemen kunnen een belangrijke oorzaak zijn van te snel klaarkomen. Sessies volgen bij een psycholoog of seksuoloog kan de oplossing zijn. Het prijskaartje dat hier aan hangt en het feit dat je met een onbekende over te snel klaarkomen moet praten, schrikt veel mannen af.

Op een natuurlijke wijze kun je ook zelf je problemen verhelpen. Ontspanningsoefeningen, sporten en praten met je partner zijn allemaal manieren die jou van je klachten af kunnen helpen. Het fijne hier van is, is dat er geen duur prijskaartje aanhangt en dat het een volledig gezonde en natuurlijke manier is om van jouw problemen af te komen!

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

 • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
 • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
 • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

2 reacties op "Hoe je Psychische Klachten Oplost bij Vroegtijdig Klaarkomen"

 1. Walter

  says:

  Ik ben 25 jaar en kamp al jarenlang met te vroeg klaarkomen. Ik heb al diverse boeken uitgelezen en sites bezocht en onderzocht. Maar heb eigenlijk geen oplossing kunnen vinden. Ik heb de ergste fase zeg maar van premature ejaculatie. Dus met een stijve ben ik binnen de 30 sec. klaar in de vagina. (Dit als het dagelijks wordt gedaan). Wanneer ik bijv. 5 dagen niet klaar ben gekomen. En mijn vriendin komt op mij zitten (te kussen en beweegt heen en weer) dan kom ik al klaar in een half stijve penis. Ik krijg er totaal geen controle over. Heb mijn pc-spier getraind (kan het nu tot 4 sec houden) en start stop systeem of heen en weer (stoppen) helpt ook niet omdat het gewoon doorgaat. Nu kwam ik op jullie site terecht en heb eens alles doorgelezen. Heeft u hiervoor nuttige tips? Zou uw boek wel gebruikelijk kunnen zijn voor mij. Bestaat er ooit een mogelijkheid om tot 10_15 minuten te kunnen penetreren? Ben echt hopeloos. (ps: heb nog geen een medicijn gebruikt, dit laat ik als laatste oplossing)

 2. Walter

  says:

  Ik heb vaak afgetrokken en doe het eigenlijk nog steeds naargelang mijn geilheid. (Duurtijd is ongeveer 2-3 minuten) 2 3 4x verschilt hoogstens 1 minuut. Condoom heb ik ook al verschillende keren geprobeerd. Maar nopes. Ik ben besneden en waarschijnlijk ben ik te gevoelig gewoon. (aangezien ik héél gemakkelijk klaar kan komen met een half stijve) wanneer mijn vriendin bijvoorbeeld op mij ligt en begint te schuren over mijn penis.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *