12 Geheimen Om Samen Klaarkomen Te Stimuleren

De meeste mannen komen veel sneller klaar dan hun vrouwelijke bedpartners. Hoewel het in films altijd gebeurt, is samen klaarkomen heel zeldzaam en behoorlijk lastig. Toch is samen klaarkomen iets wat veel bedpartners graag willen.

“Samen klaarkomen is ontzettend romantisch.”

Omdat samen klaarkomen niet makkelijk is, gaan wij jullie een handje helpen. In deze blog lees je alles over samen klaarkomen. We beginnen met een korte uitleg over samen klaarkomen: wat is het en waarom is het zo aantrekkelijk? Daarna lees je hier 12 geheimen om samen klaarkomen te stimuleren, zodat jullie gezellig samen kunnen klaarkomen tijdens de seks.

Samen klaarkomen: wat is het en waarom is het zo aantrekkelijk?

Seks is één van de meest intieme dingen die mensen doen. Er is geen fysieke afstand tot elkaar en meestal voel je je ook emotioneel verbonden met je bedpartner. Het orgasme, klaarkomen, is het hoogtepunt van de seks. 

Vrouwen komen gemiddeld maar 30% van de keren echt klaar. Daarom faken veel vrouwen hun orgasmes.”

Mannen komen veel sneller en makkelijker klaar dan vrouwen. Dit doet af aan het seksuele plezier voor de vrouw. Het kan zelfs leiden tot relatieproblemen, omdat de vrouw ontevreden is met haar seksleven.

Samen klaarkomen betekent dat jullie tegelijkertijd een orgasme hebben. Dit is ontzettend romantisch, opwindend en ook nog eens heel erg praktisch en prettig. Omdat jullie allebei zijn klaargekomen, blijft er niemand achter met ontevredenheid over de vrijpartij.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Probleem nummer 1: tijd

Zoals ik al eerder zei, hebben mannen veel minder tijd nodig om tot een orgasme te komen dan vrouwen. Voor een vrouw duurt het gemiddeld 20 minuten totdat zij klaarkomt. Voor een man duurt het gemiddeld tussen de 3 en 8 minuten tot hij klaarkomt. Dit maakt samen klaarkomen veel moeilijker, want de man moet zijn orgasme heel lang inhouden. Wat je hieraan kunt doen, lees je straks!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Probleem nummer 2: anatomie

Klaarkomen gebeurt het snelste door stimulatie van de erogene zones. De meest gevoelige erogene zone van de man is de eikel. De eikel zit aan het puntje van de penis en is dus vrijwel altijd betrokken bij seksuele handelingen.

De meest gevoelige erogene zone van de vrouw is de clitoris. De clitoris is nog veel gevoeliger dan de eikel, maar wordt vrijwel nooit gestimuleerd bij penetratie. Bovendien komt niet elke vrouw op dezelfde manier klaar. De één kan wel klaarkomen van penetratie, de ander niet.

De meeste vrouwen komen het makkelijkste klaar van stimulatie van de clitoris, de meeste mannen komen het snelste klaar van penetratie. Hierdoor is het dus erg lastig om samen klaar te komen.

Probleem nummer 3: gebrek aan communicatie

Sommige stelletjes vinden het heel makkelijk om over seks te praten, maar heel veel mensen vinden over seks praten erg ongemakkelijk. Als je samen wilt klaarkomen, moet je precies van elkaar weten hoe jullie het beste klaarkomen. Toch communiceren mensen niet vaak tijdens de seks. Het is cruciaal om dit wel te doen!

12 geheimen om samen klaarkomen te stimuleren

Het is zover, nu we alle uitleg hebben gehad, gaan we jullie helpen samen klaar te komen. Jullie seksleven zal gegarandeerd verbeteren als jullie deze geheimen goed lezen. Lees hier 12 geheimen om samen klaarkomen te stimuleren! Deze geheimen worden opgesplitst in geheimen voor mannen en geheimen voor vrouwen. Ook zijn er een paar geheimen voor jullie samen.

Geheimen voor hem om samen klaarkomen te stimuleren

De focus ligt bij mannen vooral op zorgen dat zij klaarkomt als jullie samen willen klaarkomen. Ook moet je leren je orgasme uit te stellen. De komende paar geheimen zullen licht werpen op deze twee onderwerpen.

Geheim nummer 1: voorspel

Zoals ik eerder al beschreef, komen vrouwen niet vaak klaar van penetratie. Als man moet jij je dus richten op het voorspel! Met voorspel kun je namelijk makkelijker bij de clitoris. Bovendien is het voor vrouwen makkelijker om klaar te komen als ze superopgewonden zijn. Met goed voorspel kun je zorgen dat zij heel erg opgewonden raakt en daardoor makkelijker klaarkomt.

Geheim nummer 2: rondje nummer 2

Een tweede ronde kan wonderen doen voor jullie seksleven. Als een man al een keer is klaargekomen, kan die zijn tweede orgasme beter controleren. Bovendien duurt het de tweede keer langer tot de man klaarkomt. Als je na 5 minuten klaarkomt, kun je je daarna even 10 minuten helemaal op haar richten en vervolgens weer beginnen met penetratie. Dit maakt de kans dat jullie samen klaarkomen aanzienlijk groter.

Geheim nummer 3: pauze

Niet elke man kan meerdere keren klaarkomen in een korte tijd. Je kunt daarom ook proberen te stoppen met penetreren als je het gevoel hebt dat je gaat klaarkomen. Je neemt even pauze, waarin je je bedpartner alle aandacht geeft. Als zij bijna klaarkomt, begin je weer met penetreren en is de kans groter dat jullie samen klaarkomen.

Geheim nummer 4: oefeningen

Om je orgasme te vertragen, zijn er een aantal oefeningen die je kunt doen. Deze oefeningen zullen je helpen het samen klaarkomen te stimuleren, omdat jij meer controle krijgt over je orgasme.

Oefening 1: de knijpoefening

De knijpoefening is een bekende oefening om het orgasme uit te stellen. Met de knijpoefening knijp je het bloed weg uit de penis zodat de erectie verdwijnt. Dit herhaal je een aantal keer. Je begint de oefening door te masturberen. Als je het gevoel hebt dat je bijna klaarkomt, knijp je met je duim en wijsvinger net onder je eikel en wacht je tot het gevoel over gaat. Dit herhaal je een aantal keer, tot je het niet meer volhoudt.

Oefening 2: de start-stopmethode

De start-stopmethode is gericht op het wennen aan hoge opwinding. Je doet deze oefening net als de knijpoefening door opgewonden te raken. Deze keer knijp je echter niet in het topje van je penis als je bijna klaarkomt, maar stop je gewoon met aftrekken. Deze oefening heeft een aantal niveaus, en je kunt hem dus opbouwen en er steeds beter in worden.

  • Niveau 1: lichte zelfbevrediging (nog niet écht aftrekken)
  • Niveau 2: Droog aftrekken
  • Niveau 3: Aftrekken met glijmiddel
  • Niveau 4: Je laten aftrekken door je partner
  • Niveau 5: Je laten pijpen door je partner
  • Niveau 6: penetratie

Oefening 3: Kegeloefeningen

De bekkenbodemspieren zijn heel erg belangrijk bij het leren controleren van je orgasme. Als je klaarkomt, spannen je bekkenbodemspieren zich aan. Veel mannen spannen deze spieren altijd aan tijdens de seks. Hierdoor kom je sneller klaar.

Met Kegeloefeningen leer je in een paar stappen je orgasme beter te controleren zodat jullie makkelijker samen klaarkomen.

Eerst ga je ontspannen op je rug liggen met een kussen onder je knieën. Vervolgens ga je in gedachten alle spieren in je lichaam na en denk je actief aan ontspanning. Haal rustig adem met behulp van buikademhaling.

Span bij het uitademen de bekkenbodemspieren aan. Dit doe je door te doen alsof je je plas inhoudt. Ontspan weer bij het inademen. Hierdoor leer je het verschil tussen het gevoel van aangespannen bekkenbodemspieren en ontspannen bekkenbodemspieren goed kennen. Om te controleren of je je spieren goed aanspant en ontspant, kun je op je zij gaan liggen en stap 3 uitvoeren. Vervolgens leg je je vinger tussen de balzak en de anus. Hier kun je de aanspanning en ontspanning van de bekkenbodemspieren goed voelen.

Geheim nummer 5: durf te vragen

Om te zorgen dat je bedpartner klaarkomt, moet je goed weten wat zij lekker vindt. Dit is belangrijker dan wat jij lekker vindt, jij komt waarschijnlijk toch wel klaar! Communiceer dus goed met je vriendin om erachter te komen waar zij helemaal gek van wordt. Hoe geiler je haar krijgt, hoe makkelijker ze klaarkomt.

Geheimen voor haar om samen klaarkomen te stimuleren

Als vrouw is het belangrijkste dat je weet wanneer jij klaarkomt. De kans is niet groot dat hij niet klaarkomt tijdens de seks, maar voor jou is het ietsje lastiger. Daarom zijn de komende paar geheimen om samen klaarkomen te stimuleren gericht op het zorgen dat jij als vrouw altijd klaarkomt tijdens de seks.

Geheim nummer 7: ken jezelf

Omdat elke vrouw andere dingen ontzettend fijn vindt, moet je goed weten waar jij van klaarkomt. Als jullie samen willen klaarkomen, moet jij klaarkomen en alleen jij kan erachter komen hoe jij klaarkomt.

Neem jezelf dus mee op ontdekkingsreis en leer je eigen lichaam kennen. Vraag ook aan je partner om verschillende dingen te proberen zodat jullie er op een avontuurlijke manier achter komen hoe jij klaarkomt.

Geheim nummer 8: praat

Praat met je bedpartner. Als jij weet hoe jij klaarkomt, betekent dit nog niet dat hij het ook weet. Als jullie samen klaarkomen willen stimuleren, moet je hem dus leren hoe jij klaarkomt. Je kunt dit tijdens de seks met hem bespreken, maar ook voor de seks.

Ook kun je je partner begeleiden tijdens de seks. Pak zijn hand en leid die ergens heen, of fluister in zijn oor wat jij graag wil. Zeg het ook als hij iets doet wat niet werkt, of juist iets dat heel goed werkt. Laat het ook weten als je bijna klaarkomt, want tenzij je gillend en spartelend klaarkomt is er een kans dat hij het eerst niet doorheeft.

Geheim nummer 9: gebruik je eigen handen

Tijdens de seks heeft hij vaak niet de ruimte om zijn handen bij je clitoris te krijgen. Zeker bij een standje als doggy style of missionaris kan dit erg lastig zijn. Jij kunt er makkelijker bij! Gebruik dus je eigen handen om je clitoris te stimuleren als hij je penetreert, zo heb je dubbele pret. Bovendien weet jij het beste wat je lekker vindt en kun je dus jezelf goed verwennen.

Geheimen voor jullie allebei om samen klaarkomen te stimuleren

Om samen klaarkomen te stimuleren moeten jullie goed samenwerken, daarom heb ik ook nog een aantal cruciale geheimen voor jullie allebei om samen klaarkomen te stimuleren.

Geheim nummer 10: experimenteer met speeltjes

Seksspeeltjes kunnen het veel makkelijker maken om sneller klaar te komen voor vrouwen. Zeker een vibrator zal ervoor zorgen dat de vrouwelijke bedpartner een sneller en intenser orgasme krijgt. Hierdoor is de kans groter dat de man het volhoudt tot de vrouw klaarkomt.

Ook kan de man een cockring proberen om het langer vol te houden. Dit werkt niet voor iedereen, maar je kunt het altijd proberen! Lees dan ook gelijk even onze blog over cockrings!

Geheim nummer 11: 15 seconden

Het vrouwelijke orgasme duurt ongeveer 15 seconden. Dit is best wel lang. Als jullie ervoor zorgen dat de vrouw eerst begint met klaarkomen, heeft de man dus nog 15 seconden om ook klaar te komen. De kans is groot dat jij als man al op springen staat en het klaarkomen van je bedpartner zal je nog geiler maken. Hierdoor zal je heel snel klaarkomen!

Geheim nummer 12: cowgirl

Het beste standje om samen klaarkomen te stimuleren, is voor de meeste mensen cowgirl. Dit is het standje waarbij de man op zijn rug ligt en de vrouw bovenop hem zit. Dit standje heeft een aantal voordelen voor stelletjes die samen klaarkomen willen stimuleren.

Ten eerste is dit standje vaak gevoeliger voor de vrouw dan voor de man. Zeker als de vrouw op haar voeten leunt en hurkt, in plaats van op haar knieën zit, gaat de penis heel diep waardoor de g-spot goed gestimuleerd wordt. Ook is dit vaak minder gevoelig voor de man, omdat de eikel minder onder druk staat dieper in de vagina.

Ten tweede kan de man makkelijk bij de clitoris en bij de borsten. Dit zijn twee belangrijke erogene zones. De man kan bijvoorbeeld met zijn ene hand de clitoris stimuleren en met de andere de borsten strelen.

Ten derde kunnen jullie elkaar aankijken en zoenen. Dit maakt de seks extra intiem en je voelt je meer verbonden met elkaar, waardoor jullie sneller samen klaarkomen.

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *