7 Beste Seksstandjes Voor Vroegtijdig Klaarkomen

Af en toe vroegtijdig klaarkomen is de normaalste zaak van de wereld. Menig man dealt ermee; het is vervelend, maar niet zozeer problematisch. Wanneer je echter regelmatig of zelfs zeer vaak last hebt van een vroegtijdige ejaculatie zal je je er onzeker door voelen. Het geeft je het gevoel dat je geen echte man bent en het zorgt voor ongemakkelijke momenten in de slaapkamer.

Als je op het internet zoekt naar oplossingen voor vroegtijdig klaarkomen, zal je ongetwijfeld een lijst aan medicinale mogelijkheden vinden. Dit zijn echter niet altijd veilige en juiste oplossingen voor iedereen. In dit artikel zullen we je alle informatie geven over een natuurlijke manier om dit probleem op te lossen.

In dit artikel geven we je de allerbeste seksstandjes voor vroegtijdig klaarkomen, zodat jij en je seksuele partner weer kunnen genieten van seks!

Vroegtijdig klaarkomen

Hoewel veel mannen er niet over willen praten, komt voortijdige ejaculatie vaak voor. Mannen, van alle leeftijden, kunnen in de greep van hartstocht komen wanneer de dingen ineens beginnen te versnellen, en dan is het soms voorbij voordat het überhaupt is begonnen.

Het kan voor elke man gênant aanvoelen en voor een ongemakkelijk moment zorgen, maar we kunnen niet genoeg benadrukken hoe vaak het eigenlijk voorkomt, dus het is niet nodig om in paniek te raken of je te schamen.

Wel is het uiteraard logisch dat je van de vroegtijdige ejaculatie af wilt komen en daarom zullen we je hieronder de beste seksstandjes geven om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Eerst zullen we echter uitleggen wat vroegtijdig klaarkomen nu eigenlijk is én hoe het veroorzaakt kan worden.

Kan jij vanavond al je orgasme uitstellen? Of zal je voorgoed de pijn en vernedering van erectieproblemen voelen?

Doe deze test en ontdek de kans dat jij jouw vroegtijdige ejaculatie oplost en welke oorzaken er aan ten grondslag ligt.

Wat is vroegtijdig klaarkomen?

Voortijdige ejaculatie is een veel voorkomend probleem waarbij geslachtsgemeenschap doorgaans minder dan twee minuten duurt voordat de man een orgasme bereikt. Te snel klaarkomen is één van de meest voorkomende seksuele angsten waar mannen last van hebben, maar gelukkig zijn er een aantal manieren om te leren hoe je het langer volhoudt – en ervoor te zorgen dat je seksuele partner ook tevreden is. (Bron)

Voortijdige ejaculatie treedt op wanneer een man tijdens geslachtsgemeenschap eerder ejaculeert dan hij of zijn partner zou willen. Vroegtijdig klaarkomen is een veel voorkomende seksuele klacht. De schattingen lopen uiteen, maar maar liefst 1 op de 3 mannen zegt ooit met dit probleem te kampen te hebben gehad.

“Dat iets vaak voorkomt, wil natuurlijk niet zeggen dat het niet vervelend kan zijn.”

Zolang het niet vaak gebeurt, is het geen reden tot bezorgdheid. Je kunt echter de diagnose voortijdige ejaculatie krijgen als je:

  • altijd of bijna altijd binnen een minuut na penetratie ejaculeert.
  • de ejaculatie tijdens geslachtsgemeenschap niet de hele tijd of vrijwel nooit kunt stoppen.
  • je bedroefd en gefrustreerd voelt en de neiging hebt om seksuele intimiteit te vermijden.

Zowel psychologische als biologische factoren kunnen een rol spelen bij vroegtijdig klaarkomen. Hoewel veel mannen zich schamen om erover te praten, is voortijdige ejaculatie een veel voorkomende en behandelbare aandoening. Medicijnen, counseling en seksuele technieken die de ejaculatie vertragen – of een combinatie hiervan – kunnen de seks voor jou en je partner helpen verbeteren.

Het belangrijkste symptoom van premature ejaculatie is het onvermogen om de zaalozing langer dan een minuut na penetratie uit te stellen. Het probleem kan zich echter in alle seksuele situaties voordoen, zelfs tijdens masturbatie.

Vroegtijdig klaarkomen kan worden geclassificeerd als:

  • Levenslang (primair). Levenslange voortijdige ejaculatie kwam altijd al voor, te beginnen met jouw eerste seksuele ontmoetingen.
  • Verworven (secundair). Verworven voortijdige zaadlozing ontstaat nadat je eerdere seksuele ervaringen zonder ejaculatieproblemen hebt gehad.

Veel mannen hebben het gevoel dat ze symptomen hebben van vroegtijdige zaadlozing, maar de symptomen voldoen vaak niet aan de diagnostische criteria voor vroegtijdige zaadlozing. In plaats daarvan hebben deze mannen een natuurlijke variabele premature ejaculatie, die zowel perioden van snelle ejaculatie als perioden van normale ejaculatie omvat. (Bron)

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

7 beste seksstandjes voor vroegtijdig klaarkomen

1.     Vrouw bovenop (cowgirl)

Hoe doe je het: Nou, ze noemen dit seksstandje voor vroegtijdige ejaculatie niet voor niets ‘vrouw bovenop’! Als deze positie echter nieuw voor je is, zullen we het even uitleggen. De man ligt bij dit seksstandje op het bed (of waar dan ook) en de vrouw gaat bovenop zitten.

De vrouw kan rechtop zitten, als dat voor haar werkt, of voorover leunen en het gewicht van haar lichaam op haar armen leggen. Vanaf hier kan de vrouw de heupen bewegen op een manier die het beste aanvoelt voor zowel jou als haarzelf. Sommigen geven de voorkeur aan een in-uit beweging, terwijl anderen kiezen voor een ronddraaiende beweging. Probeer beide en kijk welke het beste past.

Waarom het werkt: Om te beginnen heeft de vrouw de volledige controle. Dit betekent dat zij kan beslissen wanneer jij een climax kan bereiken. Als het lijkt alsof je dichtbij het klaarkomen in de buurt bent, kan de vrouw nog meer naar voren leunen en wordt de penetratie minder diep, waardoor jij het vroegtijdig klaarkomen kunt voorkomen! (Bron)

2.     Sta-en-draagpositie

De sta-endraagpositie vereist dat de man het volle gewicht van de partner vasthoudt, terwijl de vrouw haar benen om zijn middel wikkelt. Dit seksstandje kan de seksuele activiteit verlengen, omdat de concentratie die nodig is om het evenwicht tijdens penetratie te behouden, kan zorgen voor afleiding en het proces van opwinding en uiteindelijke climax kan vertragen.

We raden af om deze positie te kiezen als je niet in staat bent het gewicht van je partner te dragen, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de handeling wordt uitgevoerd in een veilige omgeving die eventuele blessures kan beperken.

Mocht je moeite hebben om te blijven staan tijdens je romantische ontmoeting, dan kan dit seksstandje voor vroegtijdige ejaculatie gevaarlijk zijn. Bovenaan de trap is dus waarschijnlijk geen goed idee! (Bron)

“Als je van de trap valt, is de kans klein dat je nog klaarkomt, maar leuk is anders.”

Waarom het werkt: Bij deze positie heeft de man vooral de controle. De penetratie is minder diep, omdat er een bepaalde hoek wordt gecreëerd en de man daarnaast de snelheid bepaalt waarmee hij de vrouw penetreert.

3.     Lepeltje-lepeltje

Als het missionarisseksstandje een beetje saai voelt voor zowel jou als je partner, probeer dan het lepeltje-lepeltje-seksstandje om de zaken een beetje op te fleuren. Door te lepelen kunnen zowel de man als vrouw een constant tempo aanhouden, wat de kans op vroegtijdig klaarkomen zou moeten verkleinen.

Hoe doe je het: Laat de vrouw op haar zij liggen terwijl de man zijn plaats erachter inneemt, en zorg ervoor dat jullie allebei in dezelfde richting kijken als hij langzaam binnenkomt. Waarom werkt het: Lepeltje lepeltje zorgt voor een langzamere, meer ritmische seksuele ervaring die voor alle betrokkenen een plezierige bezigheid zal zijn. De penetratie is niet erg diep, wat de vroegtijdige ejaculatie voorkomt! (Bron)

4.     “Side by Side”

Hoe doe je het: Terwijl je ligt, tegenover elkaar, moet de vrouw haar bovenbeen om jouw middel wikkelen. Vanaf hier kan jij je penis in haar vagina leiden. Hoewel het eenvoudig klinkt, zal het zeker een beetje manoeuvreren van de heupen van beiden vereisen om de penis in de vagina te krijgen.

Als jouw penis echter eenmaal binnen is, ben je klaar om te gaan. Op dit punt is het gewoon een kwestie van dichter naar elkaar bewegen, terwijl de vrouw haar heupen zo beweegt dat de penis ruimte heeft om naar binnen en naar buiten te bewegen.

Waarom het werkt: zoals je zult merken als je deze positie zelf uitprobeert, is de penetratie niet erg diep. Dat is natuurlijk een goede zaak als je de seks langer wilt laten duren! Je wilt die oppervlakkige penetratie zodat je meer tijd hebt om van elkaar en van seks te genieten.

Je hebt ook allebei controle over de situatie en als je face to face bent, kun je communiceren over wat goed voelt en wat té goed voelt. Op die manier vertraag je met dit seksstandje de vroegtijdige ejaculatie! (Bron)

“Iets minder heftige seks is niet altijd iets slechts.”

5.     Zithouding

Hoe doe je het: De “zithouding” is een intieme en romantische houding waarbij de vrouw op de schoot van de partner kan zitten met haar armen en benen om hem heen gewikkeld. Dit zorgt ervoor dat beide partijen de snelheid, diepte en hoek van geslachtsgemeenschap kunnen regelen, waardoor de mogelijkheid van voortijdige ejaculatie wordt verminderd.

Hoewel het waar is dat de vrouw elk van de parameters kan kiezen, stelt de positie de man wel in staat om langzamer te gaan als hij denkt dat hij te vroeg een climax zal bereiken. Dit kan het beste gebeuren in een comfortabele stoel of aan het voeteneinde van een bed.

Waarom het werkt: In deze positie is wederom de penetratie niet erg diep. Ook kunnen beide partners bepalen hoe snel/diep de penetratie gaat. Dit maakt het één van de beste seksstandjes voor vroegtijdige ejaculatie. (Bron)

6.     Orale seks

Orale seks is een leuk alternatief voor geslachtsgemeenschap. Als vroegtijdige zaadlozing je daadwerkelijk neerslachtig maakt, hoeft je je geen zorgen te maken, er zijn tal van andere leuke activiteiten die je in de slaapkamer kunt ondernemen totdat je je zelfvertrouwen weer hebt opgebouwd.

Orale seks is een alternatief voor volledige penetratie dat veilig is en veel minder inspanning vereist. Je moet echter altijd medische hulp inroepen als de symptomen van vroegtijdig klaarkomen aan blijven houden.

“Orale seks is leuk als alternatief, maar gebruik het niet om voor je probleem weg te rennen.”

De talloze verschillende posities die kunnen worden uitgeprobeerd en getest met orale seks, geven jou en je partner een scala aan plezier dat gevarieerd en leuk is. Dim de lichten, zet romantische muziek op en gaan met die banaan. (Bron)

7.     Verander vaak van positie

De voorgenoemde seksstandjes zijn de beste seksstandjes voor vroegtijdige ejaculatie. Toch is het mogelijk nog steeds problemen te ervaren en daarom is ons advies om regelmatig tijdens de seks te veranderen van standje.

Het gemiddelde koppel gebruikt ten minste twee posities terwijl ze seks hebben, terwijl een relatief kleiner aantal paren er zelfs slechts één gebruikt, en hier ligt nu juist het probleem.

Simpel gezegd: hoe meer posities je gebruikt, hoe groter de kans om vroegtijdig klaarkomen te beëindigen. Dus breng al die handleidingen voor goede seks en seksuele prestatie tevoorschijn en lees de verschillende posities die je kunt gebruiken tijdens seks. Dit hoeven niet per se de beste seksstandjes te zijn voor vroegtijdige ejaculatie. Door de kleine pauzes die je hebt tussendoor de standjes zou vroegtijdig klaarkomen namelijk sowieso voorkomen moeten worden.

Dat zou niet echt als een verrassing moeten komen, als je erover nadenkt. Seksuele handelingen zijn naar hun aard gebaseerd op bepaalde posities. Terwijl de mensheid is geëvolueerd, hebben we variaties op de fundamentele seksuele positie bedacht om ons plezier te vergroten.

Het wordt echter steeds duidelijker dat deze houdingen ook fysiek de uitkomst van een seksuele sessie beïnvloeden en een man daadwerkelijk kunnen helpen om vroegtijdig klaarkomen te beëindigen, omdat ze meestal verband houden met hoe de man presteert en hoe tevreden zijn partner uiteindelijk is.

Het is duidelijk dat er geen enkele positie is die voor iedereen even geschikt is, maar het algemene idee is om een ​​positie te kiezen die de minste belasting van je ledematen veroorzaakt, bijvoorbeeld omdat elke vorm van fysiek ongemak tijdens seks steevast leidt tot vroegtijdige zaadlozing, omdat het lichaam zoekt naar verlossing uit de lastige positie waarin het zich bevindt.

Dit geldt, surprise surprise, ook voor de missionarispositie. Denk er eens over na: als man gebruik je in wezen je armen en benen om jezelf overeind te houden, zodat je in korte tijd verstijft en tegelijkertijd stoot: een perfect recept voor vroegtijdige ejaculatie.

Een beter idee zou zijn om het ‘vrouw bovenop’-scenario te proberen dat we al eerder hebben benoemd, ondanks eventueel ego-gedoe dat je zou kunnen hebben omdat zij, en niet jij, de seksuele actie controleert.

Probeer de voorgenoemde seksstandjes dus af te wisselen. Dit is gewoon een effectievere manier om een ​​voortijdige ejaculatie te beëindigen, omdat het je in een veel minder stressvolle positie brengt. Onthoud dus: verandering van positie kan wonderen verrichten. Waarom probeer je het vanavond niet?

Wanneer moet je naar een dokter?

Praat met je arts als je tijdens de meeste seksuele ontmoetingen eerder ejaculeert dan je zou willen. Het is normaal dat mannen zich schamen over het bespreken van seksuele gezondheidsproblemen, maar laat dat je er niet van weerhouden om met je arts te praten. Voortijdige zaadlozing is een veelvoorkomend en behandelbaar probleem.

“Als je elk probleem zelf zou kunnen oplossen, dan hadden dokters niet bestaan.”

Voor sommige mannen kan een gesprek met een arts de zorgen over vroegtijdige zaadlozing verminderen. Het kan bijvoorbeeld geruststellend zijn om te horen dat incidenteel vroeg klaarkomen normaal is en dat de gemiddelde tijd tussen het begin van de geslachtsgemeenschap en de ejaculatie ongeveer vijf minuten is. (Bron)

Ontdek de effectieve methode om het vanavond al 30 minuten langer uit te houden

In de afgelopen 9 jaar heb ik duizenden mensen geholpen om hun problemen in de slaapkamer op te lossen.

Ik heb een baanbrekende methode ontwikkeld om af te rekenen met het uitstellen van je orgasme/zaadlozing. Je leert onder andere het volgende:

  • De grote fouten die de meeste mannen maken die leiden tot te snel klaarkomen
  • Praktische oefeningen om binnen no-time het langer uit te houden
  • Een wetenschappelijk bewezen methode om je vroegtijdige ejaculatie permanent te verbannen

In mijn methode geef ik de exacte stappen en specifieke instructies om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Drs. Chris Coster (seksuoloog)

Drs. Chris Coster is seksuoloog, relatietherapeut, auteur en oprichter van tesnelklaarkomen.nl. In zijn carrière heeft hij vele mannen geholpen met vroegtijdige ejaculatie via zijn praktijk en ebook. Wil jij ook vroegtijdige ejaculatie aanpakken? Bekijk dan de effectieve Complete Ejaculatie Controle methode op completeejaculatiecontrole.nl.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *