shopify visitor statistics

Te Snel Klaarkomen: 80% Heeft er Ooit Wel eens Last van!

Snel klaarkomen is iets waar ruim 80% van de mannen wel eens last van heeft gehad in zijn leven. Toch is het nog steeds tegelijkertijd iets waar we ons vaak voor schamen. Dat komt doordat het iets is waar mensen niet graag over praten.

Mannen onderling zullen altijd stoere praatjes blijven houden over hoe goed ze in bed zijn en hoe lang ze het vol houden in bed. Als je echter aan de vrouwen vraagt hoe lang de daadwerkelijke penetratie tijdens de seks gemiddeld duurt, dan komt hier een heel ander gemiddelde uit. Dit verschil zit hem puur in het feit dat mannen vaak grootspraak hebben. Het gevoel dat het normaal is dat je er niet altijd even lang over kan doen in bed zal wellicht al wat helpen.

Alles draait om zelfvertrouwen in bed

Als je aan een vrouw vraagt wat ze sexy vinden aan een man, dan zal een groot percentage van de vrouwen wellicht uit zichzelf al zeggen dat een man vertrouwen en vooral ook zelfvertrouwen uit moet stralen. Iemand die structureel lijdt aan een mentaal gebrek aan zelfvertrouwen zal dit echter nooit uitstralen. Het zelfvertrouwen in bed is zodanig belangrijk dat het bepalend is voor je prestaties. Mannen die zelfvertrouwen hebben zullen in het algemeen beter in bed zijn en het langer volhouden.

Mensen met weinig zelfvertrouwen zullen vaak sneller klaarkomen, wat automatisch al wordt geassocieerd met slechte prestaties in bed. Als dit bij jou het geval is, dan zal je daar waarschijnlijk niet vrolijk van worden. Sterker nog, je zal dit in alle facetten van je leven merken, omdat je niet in staat bent om te presteren zoals je dat graag zou willen. Je levensvreugde en het genot van een stapavond zullen hierdoor vaak al veel minder zijn.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe los je het probleem op?

Snel klaarkomen is voornamelijk een mentaal probleem. Omdat je waarschijnlijk snel opgewonden raakt, zal je ook makkelijker last hebben van deze mentale kwestie. Het probleem zit hem dan ook voornamelijk in het feit dat je als bedpartner vaak niet in staat bent om de ander een plezier te gunnen, omdat je constant in je hoofd bezig bent met het niet (of in ieder geval nog niet) willen klaarkomen. Doordat je er steeds aan denkt, is de kans des te groter dat het echter wel zal gebeuren.

Het belangrijkste advies is dan ook om er voor te zorgen dat je compleet ontspannen bent voordat je aan de seks begint. Dit kan je op verschillende manieren doen. Er is geen eenduidige manier om van dit probleem af te komen, want bij iedereen werkt dit anders

Toch kunnen we wel stellen dat een comfortabele sfeer tussen jou en je bedpartner de duur van de seks al minimaal kan verdubbelen. Kortom, zelfvertrouwen is het belangrijkste in bed en door jezelf zeker op te stellen, niet teveel aan je probleem te denken en te zorgen dat de sfeer goed is, zal je probleem waarschijnlijk al minder zijn.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

1 reactie op "Te Snel Klaarkomen: 80% Heeft er Ooit Wel eens Last van!"

  1. Tiana

    says:

    Mooi inzicht. Bij mijn zotheockt naar inzicht in geluk, kwam ik ook op het verschil tussen de aspecten doen’ en zijn’.De miljonair T. Harv Eker zegt:We denken vaak dat de volgorde is:doen -hebben zijn, maarom iets te bereiken moet je het eerst zijn (authentiek)vervolgens ga je dingen doen (met zelfvertrouwen)om het dan te hebben (gerealiseerd / gemanifesteerd).Ik kwam vervolgens na diep nadenken over het waarom van tegenslag op vier aspecten. Zijn, doen, hebben, worden.Vier aspecten waarover je in meer of mindere mate gelukkig kunt zijn.Met als symbolen:Hart gelukkig zijn, onvoorwaardelijk liefhebbenSmiley plezier in wat je doetKadootje geluk hebben, plezier in wat je hebtmaar ook:het Wolkje je uitdagingen. Je ontwikkelt je door te leren. Zonder uitdagingen geen ontwikkeling.Tegenslag is nodig voor het contrast (mooie dingen zijn niet te herkennen zonder iets waartegen ze afsteken.)Weerstand is nodig om sterk te worden en te blijven.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *