shopify visitor statistics

Laat Snel Klaarkomen Niet Langer Jouw Seksleven Dwarsbomen

Het overkomt iedere man wel eens dat hij snel klaarkomt of sneller klaarkomt dan de bedoeling was. Dit hoeft natuurlijk niet direct een probleem te zijn. Af en toe te snel klaarkomen is niets om je zorgen over te maken.

Het is pas een probleem wanneer te snel klaar komen heel vaak of altijd gebeurt. Dit kan voor veel frustratie en teleurstelling zorgen. Dit staat dan ook in de weg om plezier te beleven aan een vrijpartij.

Wanneer je als man snel klaarkomt heeft dit ook invloed op je zelfvertrouwen, het is echter niets om je voor te schamen. Veel mannen krijgen in hun leven te maken met dit probleem en het goede nieuws is dat er verschillende oplossingen bestaan. Wat zijn de oorzaken van snel klaarkomen? En wat kun je er tegen doen? Je leest het in dit artikel.

Wat is snel klaarkomen?

Wanneer is snel klaarkomen te snel? Over het algemeen is te stellen dat wanneer je binnen één a twee minuten klaarkomt, dit te typeren is als snel klaarkomen. Wanneer je dan ook nog eens het gevoel hebt geen controle te hebben over het moment van het orgasme en klaarkomt voor het moment van penetratie, is te concluderen dat je last hebt van een vroegtijdige zaadlozing. Het is ook goed mogelijk dat je als man al klaarkomt tijdens het strelen of zoenen. Sommige mannen hebben hier al last van vanaf hun eerste seksuele ervaring en bij andere mannen treedt dit probleem pas later op.  Het overkomt mannen van verschillende leeftijden. Wanneer dit een enkele keer voorkomt is dit geen probleem, maar wanneer dit regelmatig voorkomt en het een belemmering vormt voor jouw seksleven is het een ander verhaal. 

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oorzaken

Wanneer er sprake is van een vroegtijdige zaadlozing is het verstandig om eerst lichamelijke oorzaken uit te sluiten. Te snel klaarkomen heeft echter wel vaak te maken met een psychische oorzaak. De onzekerheid tijdens de seks en de angst om te snel klaar te komen, veroorzaken dan juist een vroegtijdige zaadlozing. Ook kunnen stress en spanning een rol spelen bij het vroegtijdig klaaromen. Het gaat hierbij vaak om een wisselwerking van lichamelijke en psychologische processen. Te snel klaarkomen is voor een deel genetisch bepaald en anderzijds heeft het te maken met hoe jij omgaat met seks en je lichaam. In de meeste gevallen zal deze belemmering van het vroegtijdig klaarkomen niet uit zichzelf verdwijnen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Op een andere manier genieten

Door je gedachtes tijdens de seks een andere kant op te sturen en dus minder te focussen op het klaarkomen, kun je jezelf helpen om de aandacht te verleggen. Je leert meer genieten en beleeft het moment in plaats van continue bezig te zijn met het klaarkomen. Tijdens de seks is het ook belangrijk om overmatige stimulans te voorkomen. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een condoom te dragen, dit kan de seksuele stimulans vertragen en zorgen dat het langer duurt voordat je klaarkomt. Neem daardoor ook af en toe pauzes tussendoor zodat je het niet te vroeg en  te hoog laat oplopen.

Dit spelenderwijs uitstellen, is ook nog eens iets waar je sekspartner enorm van kan genieten. Daarnaast kun je kiezen voor andere standjes en meer tijd besteden aan het voorspel. Jouw manier van denken over seks veranderen en het ontdekken van nieuwe manieren om seks te hebben, kan een positieve invloed hebben op jouw probleem van vroegtijdig klaarkomen. Dit zorgt op den duur dat je op een meer ontspannen manier de liefde bedrijft met je partner, dat voordelen heeft voor jullie allebei.

Focus op je ademhaling

Veel mensen zijn zich niet bewust van het feit dat de ademhaling een belangrijke rol speelt bij het klaarkomen. Bij een snelle ademhaling zul je sneller klaarkomen dan wanneer je ademhaling rustiger is. Het is mogelijk om meer controle te krijgen over het vroegtijdig klaarkomen wanneer je je gaat focussen op je ademhaling. Je raakt meer ontspannen wanneer je rustig ademhaalt. Zodra de spanning minder hoog ligt en je de aandacht naar jouw ademhaling verplaatst kan dit ervoor zorgen dat je minder snel klaarkomt. Het vergt wel wat oefening maar het is zeker de moeite waard om het uit te proberen.

Natuurlijke manier om minder snel klaar te komen

Er zijn verschillende medicijnen op de markt die vroegtijdig klaarkomen voorkomen of afremmen. Een groot nadeel aan het gebruik van medicatie is dat zij vaak bijwerkingen hebben. Daarom geven wij een aantal natuurlijk tips die je kunnen helpen om minder snel klaar te komen, waardoor je dus langer geniet van het vrijen. Je kunt bijvoorbeeld je bekkenbodemspieren trainen. De bekkenbodemspieren zijn de spieren die beslissend zijn in het proces van het klaarkomen. Deze spieren kan je zelf trainen met behulp van kleine gewichtjes. In verschillende artikelen hier is te lezen hoe dit in zijn werk gaat.

Het orgasme remmen kan je ook doen door eventjes te stoppen tijdens de seks en ongeveer tien seconden onder de eikel te knijpen. Wanneer je dit een paar keer doet, stel je de zaadlozing uit. Een andere tip is om vaker en langer te masturberen. Je probeert dan tijdens de masturbatie zo veel mogelijk het orgasme uit te stellen. Wanneer je dit vaker oefent, kan dit je ook helpen tijdens de seks.

Doorbreek het taboe

Het is goed om te weten dat 1 op de 5 mannen last heeft van snel klaarkomen. Toch blijft het ondanks dit gegeven een taboe om er vrijuit over te praten. In een relatie is het belangrijk om met elkaar te praten, ook over problemen en onzekerheden. Een relatie is immers niet alleen de lusten maar ook de lasten. Voor mannen is te snel klaarkomen een groot probleem wat vaak schaamte opwekt. Wanneer je dit probleem voor jezelf houdt, krop je dus frustraties en spanningen op. Je partner weet niet wat er speelt maar zal in de meeste gevallen wel doorhebben dat er iets gaande is. Door er niet over te praten creëer  je afstand tussen elkaar.

Doorbreek daarom het taboe en praat er over met elkaar. Samen kun je namelijk dit probleem oplossen. Op deze manier groeit het vertrouwen in jullie relatie en staat jullie een verbetering van jullie seksleven te wachten, en dat heeft alleen maar voordelen.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *