shopify visitor statistics

Snel Klaarkomen? 3 Tips om er Voorgoed vanaf te Komen

Hoe kun je snel klaarkomen gaan voorkomen? Is de vraag die in dit artikel behandeld zal worden.

Er bestaan verschillende manieren om het te snel klaarkomen te gaan voorkomen. In dit artikel zal ik je een aantal tips geven die de seks en stuk prettiger zullen maken.

Hier zijn de 3 korte tips onder elkaar met daaronder de uitleg per tip:

Tip 1: masturberen voor de seks

Deze tip heb je misschien al eerder gehoord en voor veel mannen werkt deze ook uitstekend! Wanneer je seks wilt met een vrouw is het slim om vooraf alvast te masturberen. De eikel zal hierdoor minder snel geprikkeld zijn en je krijg het gevoel dat je het langer kunt volhouden.

Je bent na het masturberen misschien iets minder opgewonden en hebt minder zin in seks. Echter kun je de seks wel langer volhouden en wordt het daarom prettiger om seks te hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: condoom dragen

Een condoom is een manier om het gevoel in de eikel te verminderen. Het dragen van een condoom is in eerste instantie misschien niet je favoriete oplossing, maar toch zal dit een groot deel van je probleem kunnen oplossen.

Er bestaan speciale condooms die iets dikker zijn dan normale condooms. De condooms zorgen ervoor dat je minder snel opgewonden raakt en uiteindelijk minder snel klaarkomt. Een condoom zal er zeker voor zorgen dat je iets minder snel klaarkomt, echter is het aan jou of je het prettig lijkt om een condoom te dragen.

Probeer het zeker eens uit, als je normaal zonder condoom seks hebt. Wanneer je gewend bent aan een condoom merk je er op een gegeven moment niets meer van en is de seks met of zonder condoom ongeveer hetzelfde. Echter kom je met de condoom minder snel klaar en kan dat het snel klaarkomen gaan voorkomen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Tip 3: anders ademen

De ademhaling is een belangrijk element wanneer het gaat om klaarkomen. Wanneer je instaat bent om de ademhaling te veranderen is het in de toekomst ook mogelijk om minder snel klaar te komen.

Probeer anders te gaan ademen en op het op deze manier langer te gaan volhouden in bed. Begrijp je dat er een snelle ademhaling nodig is om te kunnen klaarkomen? En het lichaam in het geval dit niet zoiets heel veel moeite heeft om klaar te komen? Dan weet je dat het belangrijk is om het klaarkomen onder controle te krijgen door onder de seks langzamer adem te halen.

Alles bij elkaar

Het is niet altijd een bepaalde oplossing die het snel klaarkomen gaat oplossen. Alle verschillende oplossingen bij elkaar maken een veel grotere kans om een sluitende oplossing voor je te betekenen.

Vind je het vervelend om steeds op je ademhaling te letten of draag je liever geen condoom? Dan is dit misschien allemaal niets voor jou. Het is belangrijk een oplossing te vinden die bij je past en waar jij mee uit de voeten kan.

Lukt het je om deze te vinden en hier vol overgave mee aan de slag te gaan? Dan kun je het snel klaarkomen gaan voorkomen en er in de toekomst van verlost zijn.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *