shopify visitor statistics

Last van Snel klaarkomen? Ontdek hier de Unieke Oplossing

Snel klaarkomen lijkt niet te voorkomen. Het is dan ook absoluut niet gemakkelijk om snel klaarkomen te voorkomen. In dit artikel geef ik de eerste aanzet voor het voorkomen van snel klaarkomen.

Je leest hier verschillende tips waarmee je het klaarkomen kunt uitstellen en je de eerste stappen voorwaarts kunt zetten in een prettiger seksleven. Een prettiger seksleven begint met het toepassen van de juiste technieken en vervolgens leer je hoe je kunt genieten van de seks.

Je leest in dit artikel hoe echte mannen snel klaarkomen voorkomen en hoe dit precies in zijn werk gaat.

Te grote stimulatie

Veel mannen zijn erg begaafd in het stimuleren van de eikel. Er kan hierdoor een groot probleem ontstaan waardoor mannen te snel klaarkomen. Er zijn verschillende oorzaken van het te snel klaarkomen:

  • Volledige focus op klaarkomen
  • Angst om klaar te komen

Mannen denken er vaak alleen aan om klaar te komen. Ze leggen de focus teveel op het klaarkomen waardoor de seks niet lang zal duren en de meeste mannen al snel zijn klaargekomen. Het is heel vervelend om op deze manier seks te hebben en het lijkt meer op de masturbatie van vroeger.

Het is dan ook belangrijk om van deze manier van seks af te stappen, welke je waarschijnlijk gewend bent van het masturberen. Seks met een vrouw is niet te vergelijken met masturberen en kun je het best op een andere manier aanpakken. Heb je angst om klaar te komen? Waarschijnlijk heb je dat op dit moment niet door.

Wanneer je last hebt van te snel klaarkomen kun je namelijk te maken krijgen met angsten. Je krijgt een aversie tegen klaarkomen en probeert het zolang mogelijk uit te stellen. Het probleem is dat er op dit moment juist moeilijk kan worden afgerekend met klaarkomen en je nog sneller klaarkomt.

Leg de focus minder op het klaarkomen, maar probeer te genieten van de seks en bijvoorbeeld ook meer aandacht te besteden aan het voorspel.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Snel klaarkomen voorkomen

Probeer de eikel van de penis niet meer continue te stimuleren. De kans is op dit moment groot dat je te snel klaarkomt en sommige mannen komen op deze manier binnen een minuut klaar. Wanneer je afwilt van het te snel klaarkomen moet je de eikel niet continue willen stimuleren, maar moet er af en toe ook rust worden genomen.

Probeer deze techniek te oefenen onder het masturberen en op deze manier rustiger om te gaan met het stimuleren van de eikel. De zogenaamde start en stop methode is een gemakkelijker methode om het klaarkomen uit te stellen en zorgt ervoor dat je een stuk beter kunt genieten van de seks.

Voor veel mannen is het uitvoeren van de start en stop methode niet altijd even makkelijk. De complete ejaculatie controle is een methode waarin ik precies uitleg hoe de start en stop methode werkt, maar geef ik je ook andere tips en technieken. Het onder controle krijgen van je orgasme wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en je kunt velen malen beter van het seksleven genieten.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *