shopify visitor statistics

Snel Komen? Zo is het Helemaal NIET Nodig! (super tips!)

Heb je last van snel komen? Graag help ik je in dit artikel te verder om te ontdekken waar je probleem precies is begonnen en hoe het komt dat je de ejaculatie niet onder controle krijgt.

Mannen van verschillende leeftijden hebben last van snel komen en hebben het idee er niet gemakkelijk vanaf te kunnen komen.

Het tegendeel is waar! Het is mogelijk om met een aantal eenvoudige stappen meer te leren over het beheersen van jouw ejaculatie.

Hoe jouw probleem ontstaat

Voor een deel is te snel komen genetisch bepaald en voor een ander onderdeel is het hoe je omgaat met seks en jouw lichaam. Te vroeg klaarkomen is een probleem wat vaak pas ontstaat wanneer je seksueel actief wordt met vrouwen.

Je krijgt in de gaten dat het klaarkomen minder belangrijk is en je de seks het liefst zo snel mogelijk wilt volhouden. Ben je iets jonger? Dan ben je bezig met masturberen en wil je het liefst zo snel mogelijk klaarkomen. Je werkt zo snel mogelijk naar het hoogtepunt toe, alles wat daarvoor gebeurt doet je weinig.

Heb je seks met een vrouw? Dan wil je het liever wat langer volhouden en vind je het ook belangrijk om de vrouw iets langer en plezier te geven. Het is dan ook helemaal niet raar dat je het te vroeg klaarkomen op dit moment als een probleem ziet.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Nieuwe manier van denken

Het is voor veel mannen van belang om de gedachtes over seks een andere kant op te sturen. Denk minder aan het klaarkomen, maar focus je meer op het proces ervoor. Je merkt dat je als vanzelf minder tijd gaat besteden aan het klaarkomen en het daardoor langer kan volhouden.

Je begrijpt op dit moment ook dat je de eikel minder moet proberen te stimuleren en je af en toe pauze moet houden. Veel mannen zijn continue aan het penetreren en zijn de eikel daardoor teveel aan het prikkelen.

Probeer deze gedachte zo snel mogelijk om te zetten in een nieuwe manier van seks en vooral bezig te zijn met het langer volhouden van de seks. Je kiest al snel voor andere standjes, besteedt meer tijd aan het voorspel en geniet zelfs nog wanneer je al klaar bent gekomen.

Gelukkig is het ook mogelijk om iets tegen het te snel klaarkomen zelf te doen. Er bestaan verschillende technieken die je hier uitstekend bij kunnen helpen. Probeer voor deze technieken open te staan en je merkt dat het binnen korte tijd de vruchten gaat afwerpen.

Snel komen is zoals je begrijpt dus een probleem dat je kunt gaan verhelpen. Je gaat hierdoor meer tijd kunnen besteden aan de behoeftes van de vrouw en zal uiteindelijk ook zelf meer plezier in de seks gaan hebben.

Veel mannen vinden het vervelend om hun manier van seks te veranderen. Je merkt echter dat je na een aantal keer al gewend raakt en je daarna eigenlijk nooit meer op een andere manier seks met een vrouw wilt hebben. Mijn boodschap aan jou is dus om open te staan voor een andere manier van seks en er echt voor te gaan!

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *