shopify visitor statistics

Snelle zaadlozing: Vergelijkingen en Oplossingen

Tegenwoordig stellen we veel eisen aan het leven. Met de kleine dingen zijn mensen vaak niet meer tevreden, en dat is dan ook precies waar het in beginsel mis gaat.

We hebben hoge verwachtingen van onze carrière, ons lichaam en zeker ook van ons seksleven. Hoge verwachtingen kunnen niet altijd worden waargemaakt.

Een van de belangrijkste redenen dat we niet in staat zijn om aan onze verwachtingen te voldoen, is door de druk die het oplevert. Wanneer je gespannen bent voor jouw bedprestaties, dan is de kans op een snelle zaadlozing groot.

Natuurlijk wil je een snelle zaadlozing voorkomen, maar hoe voorkom je dit? Lees verder om hierachter te komen

Het is vergelijkbaar met een schoolexamen, waar nu eenmaal veel druk op staat. Het is echter maar net hoe je je op deze toets voorbereid en met hoeveel vertrouwen je de toets in gaat. Als je aan de toets begint en je bent enorm nerveus, dan is de kans groot dat je blokkeert.

In dat geval zal je deze toets waarschijnlijk niet gaan halen. Zo is het ook op seksueel gebied. Je legt dan namelijk ook druk op jezelf, dit is hetzelfde gevoel zoals je bij een toets of schoolexamen ook ervaart. In je hoofd ben je steeds maar weer bezig met het niet mogen falen.

Het mentale aspect van seks is dan ook vergelijkbaar met het hebben van faalangst. Hierdoor ben je eveneens niet in staat om optimaal te presteren. Je partner zal dit uiteindelijk aan je merken, omdat je alles behalve ontspannen bent en niet echt kunt genieten van seks. Je bent met je hoofd ergens anders, terwijl het de bedoeling is dat je opgaat in het moment.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een andere reden waarom seks met een belangrijk meetmoment zoals een schoolexamen wordt vergeleken, is het feit dat je je er op kan voorbereiden. Bij een toets heb je vaak een vergelijkbare oefentoets, waardoor je weet wat je kunt verwachten.

Op seksueel gebied kan je ook eerst met jezelf oefenen om je lichaam en het moment van klaarkomen beter aan te voelen. Hierdoor zal het de tweede keer, als het er echt op aankomt, waarschijnlijk beter lukken. Dit is dan ook een goede oefening om jezelf op scherp te zetten voordat je daadwerkelijk seks gaat hebben.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Seks wordt ook wel eens vergeleken met een sportwedstrijd

Een sportwedstrijd kent verschillende fases. Als we bijvoorbeeld kijken naar een voetbalwedstrijd dan kent deze een warming-up, de officiële speeltijd en een nabespreking. Deze fases zijn enigszins te vergelijken met seks.

Bij seks heb je namelijk te maken met een voorspel, de daadwerkelijke seksuele handelingen en vervolgens een ‘knuffelfase’. Hoe elke fase beleeft wordt, is natuurlijk afhankelijk van de personen en de relatie tussen deze twee personen. De nadruk zal dan ook bij iedereen anders liggen.

Toch is de warming-up zeker wel te vergelijken met het voorspel. Je maakt elkaar klaar voor het echte werk. Een langere warming-up is meestal bij sportwedstrijden beter, omdat je dan fitter en frisser aan de wedstrijd kan beginnen.

Bij seks is een langer voorspel ook vaak beter. Je kunt je dan namelijk er mentaal op instellen dat je seks gaat hebben. Als je hier nerveus voor bent, dan is dit zeker een goede manier. Bovendien kan je als man bijvoorbeeld de vrouw alvast ‘pleasen’. Je verlengt niet alleen de duur van de seks, maar verhoogt ook het genot voor je partner.

Als je een goede band hebt met je partner dan is het ook belangrijk dat je na de seks nog even aandacht aan elkaar besteed. Dit kan bijvoorbeeld door te knuffelen met elkaar of door samen na te genieten in elkaar armen.

Een andere reden waardoor seks vaak met een bepaalde sport wordt vergeleken, is het feit dat mensen tijdens het sporten hoge verwachtingen van zichzelf hebben. Wanneer je bijvoorbeeld van mening bent dat je het minstens een half uur moet volhouden in bed, dan kunnen we je vertellen dat dit geen realistische verwachting is. Als je op seksueel gebied onrealistische en hoge verwachtingen van jezelf hebt, dan is de kans op teleurstelling erg groot.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Seks is als een avondje stappen

Seks wordt vaak vergeleken met een avondje stappen. Niet alleen vanwege de verschillende fases, maar vooral ook vanwege de verwachtingen die men ervan heeft en de mate waarin er over de seks wordt nagepraat.

Een avondje stappen gaat meestal gepaard met een gezellig avondje (in)drinken met vrienden. Dit kan je vergelijken met het voorspel, waarbij het enthousiasme oploopt. Vervolgens ga je op pad en blijkt het nachtleven toch tegen te vallen. Je besluit daarom om snel weer af te haken.

Snel klaarkomen is een probleem dat veel mannen ervaren. De focus ligt dan ook te veel op de seks zelf en het moeten presteren. Net zoals de focus bij een avondje stappen ligt op het moet leuk zijn. Daarom is het veel beter om jezelf wat vrijheid te gunnen en minder te denken in termen van ‘moeten’.

Dit doe je door het moment te beleven en dingen te ondernemen zonder daar een verwachtingspatroon aan te koppelen. Vaak zal je dan zien dat zo’n avondje stappen of seks een stuk leuker worden. Leg jezelf dus vooral niet te veel druk op!

De spanning van verliefdheid is vergelijkbaar

Als je verliefd bent, dan krijg je te maken met spanning en kriebels. Een verliefdheid is spannend en brengt allerlei emoties met zich mee. Dit kan een positieve invloed hebben waardoor je jezelf goed voelt en het de relatie met je nieuwe liefde ten goede komt.

Maar wanneer je deze spanning echter omzet in druk op jezelf, geniet je minder van de verliefdheid en van elkaar. Dit kan een negatief effect hebben op je gemoedstoestand en mogelijk kan dit ervoor dat de relatie gedoemd is te mislukken.

Zo werkt het eigenlijk ook op seksueel gebied. We benadrukken dus nogmaals dat het ervaren van spanning en onzekerheid een negatief effect op jou kan hebben. Geniet, en laat de verwachtingen en zelfkritiek los!

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

2 reacties op "Snelle zaadlozing: Vergelijkingen en Oplossingen"

 1. onbekend

  says:

  Beste chris,

  Ik zit er heel erg mee dat ik bij het voorspel al snel klaar kom (dus met de orale seks, pijpen), ik baal hier erg van.. ik heb op internet gezocht naar enige goeie oplossingen maar dan komen ze aan met knijp je penis dicht vlak voordat je komt wat totaal niet werkt..

  Ik zag dat je een boek hebt maar als ik die bestel zien me ouders het gelijk en sta ik erg voorschut.. :s

  zou je me het niet door kunnen mailen en dat ik dan geld over maak naar uw rekening dat zal ik heel erg tof vinden..

  mvg.

 2. Chris Coster

  says:

  Er zijn meer technieken dan de knijpoefening. Voor de ene man werkt dat super, voor de ander weer iets anders.

  Wanneer je het ebook koopt, kan je dat ook doen via PayPal. De afschrijving heeft overigens niet de naam ‘Complete Ejaculatie Controle’ maar de naam ‘CEC door Chris Coster’. Dat is dus behoorlijk discreet.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *