shopify visitor statistics

Snelle Zaadlozing? Gebruik Effectief het Voor- en Naspel

Te vroeg klaarkomen is als scoren in de warming up bij voetbal. Het is een teken dat alles werkt, maar eigenlijk telt het niet.

Als we dan toch bij de vergelijking met sport blijven, hoop je in het geval van je hoogtepunt op zo veel mogelijk blessuretijd. Op deze manier weet je dat je prestatie goed te noemen is en dat je het lang vol hebt gehouden in bed. Te snel klaarkomen kan namelijk zorgen voor een hoop onzekerheden

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de mannen ooit last heeft gehad van een snelle zaadlozing. Hierdoor zou je kunnen stellen dat het een zeer normale zaak is.

De gedachte kan dan ook al enigszins geruststellend werken, toch vinden veel mannen het niet prettig en zoeken ze naar verschillende oplossingen wanneer er structureel sprake is van voortijdig of vroegtijdig klaarkomen.

Een snelle zaadlozing wordt dan ook in het algemeen niet gezien als een genot, maar als een verschijnsel dat verholpen dient te worden. In dit artikel stippen we het belang van voor- en naspel aan. Om nogmaals terug te komen op de vergelijking met een voetbalwedstrijd zou je dit de warming up en de cooling down kunnen noemen.

Het voorspel is van onmiskenbare waarde

Het voorspel wordt door vele mannen onderschat en vaak hoor je dan ook om je heen dat het een onderdeel van de seks is dat gerust mag worden overgeslagen. Bij veel mannen draait het dan ook puur en alleen om de daadwerkelijke penetratie. Toch is dit niet helemaal correct volgens de deskundigen. Om fysieke en emotionele redenen is het voorspel namelijk van groot belang als we deze mensen moeten geloven.

Als het gaat om het fysieke belang van het voorspel dan is dit simpel te verklaren. Het lichaam en met name de schaamstreek moet telkens weer wennen aan fysiek contact met andere lichamen. Een vluggertje is niet voor niets vaak seks zonder voorspel. Het is namelijk zo dat je zonder voorspel automatisch sneller klaarkomt. Met het voorspel geef je je lichaam dus de kans om even te wennen aan seksueel contact.

Met name de penis zal hier profijt van hebben. Het emotionele aspect waarbij je profijt haalt uit het voorspel is het feit dat je tijdens het voorspel vooral bezig bent om elkaar op een liefdevolle manier te benaderen. Deze manier wordt wederzijds gewaardeerd. Bovendien ben je dan niet continue bezig met je probleem.

Een bijkomende reden dat het voorspel van emotionele waarde kan zijn, is het feit dat voorspel meegerekend mag worden in de categorie seks. Je verricht vaak seksuele handelingen tijdens het voorspel, waardoor de tijd die verstrijkt voordat je zaadlozing plaatsvindt in principe al in is gegaan.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Ook het naspel mag je niet vergeten!

Het naspel is ook erg belangrijk bij de seks en kan zeker bevorderlijk voor je relatie zijn. Veel mensen hebben direct na de seks de behoefte om te slapen. Dat komt doordat een stofje in je lichaam dit opwekt. Toch kan het knuffelen na de seks bevestiging geven. De bevestiging dat je van elkaar houdt en dat je van het intieme moment genoten hebt is op relationeel vlak heel wat waard. Knuffelen na de seks wordt dan ook zeker aangeraden.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *