shopify visitor statistics

2 Tips om een Snelle Zaadlozing Voorgoed te Voorkomen

Een snelle zaadlozing is niet altijd even prettig. Je doet waarschijnlijk je best om de seks lang vol te houden. Wanneer je te maken krijg met en snelle zaadlozing zal het moeilijk zijn om langdurig van de seks te gaan genieten.

Gelukkig zijn er een aantal manier om de snelle zaadlozing de baas te zijn. Je kunt met verschillende technieken een langzamere zaadlozing krijgen en minder snel gaan klaarkomen.

Twijfel je of er een manier bestaat om de ejaculatie uit te stellen? Dan haal ik je graag uit deze illusie. Er bestaat namelijk wel degelijk een manier om de ejaculatie uit te stellen. Ik laat je direct zien wat er mogelijk is.

Masturberen voor de seks

Op het eerste oog klinkt het als een hele logische oplossing en dat is het eigenlijk ook. Wanneer je masturbeert voor de seks wordt de eikel van tevoren gestimuleerd en is hij bij de seks uiteindelijk gemakkelijker om minder snel klaar te komen.

Masturberen voor de seks is voor veel mannen een hele gemakkelijke manier om het te vroeg klaarkomen te gaan voorkomen. Merk je dat deze methode voor je werkt? Voer hem dan gewoon uit! Wanneer je het niet prettig vindt om te masturberen kun je dit natuurlijk ook door je vriendin laten doen en oraal bevredigen is hier uiteraard ook een uitstekende methode voor.

Je merkt dat je op deze manier veel gemakkelijker wat spanning gaat verliezen en later ga je daardoor meer van de seks genieten. Het is niet heel moeilijk om spanning te verliezen door te masturberen. Het moet echter niet zo zijn dat je daarna geen seks meer kunt hebben.

Test uit wat het best voor je werkt. Misschien is het prettig voor je om bijvoorbeeld net voor de seks te masturberen of juist een langere periode voordat je seks hebt. Het is in het begin vaak even oefenen, maar uiteindelijk begrijp je beter hoe je lichaam werkt en kun je jezelf hierop aanpassen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Een rustiger voorspel

Om meer plezier te hebben onder de seks is het goed om aan een voorspel te doen. Het is echter belangrijk om op een andere manier voorspel te hebben dan je voorheen deed. Probeer de focus eens iets meer te leggen op ontspanning in plaats van spanning.

Je merkt dat je hierdoor meer ontspannen bent wanneer je gaat beginnen met de penetratie en je het daardoor langer kunt volhouden. Wanneer je net een erectie krijgt moet je eigenlijk direct beginnen met de penetratie en vervolgens af en toe een pauze houden.

Je krijgt in de gaten dat het mogelijk is om zelf te bepalen wanneer je klaarkomt. Veel mannen twijfelen of dit kan, dat is niet nodig. Net als bij de rest van je lichaam ben je instaat om te bepalen hoe je lichaam zich gedraagt.

Het is echter niet gemakkelijk om te bepalen wanneer je wel of niet klaarkomt. Er is veel doorzettingsvermogen nodig om je lichaam echt goed te gaan besturen. Na verloop van tijd het je in de gaten hoe het werk en kun je het lichaam beter besturen zodat het niet meer nodig is om te vroeg klaar te komen.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *