shopify visitor statistics

Te Snel Klaarkomen Voorkomen met deze 4 Adviezen

Te snel klaarkomen is een probleem waar veel mannen van verschillende leeftijden mee te maken hebben. Er zijn meer mannen zoals jij!

Graag laat ik je in dit artikel zien op welke manier je met te snel klaarkomen kunt omgaan en wat je aan dit probleem kunt doen.

Te snel klaarkomen is voor veel mannen een probleem dat moeilijk lijkt op te lossen. Wanneer je met seks bezig bent is het immers moeilijk jezelf te remmen en kun je het bijna niet voor elkaar krijgen om het zo te hebben als jij dat wilt. In dit artikel laat ik zien dat het toch op een andere manier kan, je kunt je prestaties in bed verbeteren!

Advies #1: langer volhouden

Om het langer vol te houden kun verschillende strategie├źn kiezen die het mogelijk maken om het langer vol te houden. Graag laat ik je zien dat dit op heel uiteenlopende manier kan:

  • Een speciale zalf die de eikel verdooft
  • Een verandering van je geest
  • Op een andere manier seks hebben
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Advies #2: een speciale zalf??

Het klinkt misschien een beetje griezelig, maar veel mannen maken er gebruik van. Er bestaat een speciale zalf waarmee je de eikel kunt verdoven. Door het verdoven van de eikel is het noodzakelijk om de eikel meer en intensiever te stimuleren zodat je klaarkomt. Je komt op deze manier dus minder snel klaar.

Helaas blijkt dit niet altijd de ideale oplossing te zijn. Het is immers niet heel charmant om voor de seks een speciale zalf op te smeren. Daarnaast moet de zalf ver van tevoren op de eikel gesmeerd worden en is het dus noodzakelijk om hiervoor uitgebreid de tijd te gaan nemen. Seks is meestal iets waarmee je spontaan begint. De meeste mannen hebben dan ook geen zin in dit voorbereidende werk.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

Advies #3: een verandering van je geest

Om een verandering in de geest te veranderen is het belangrijk seks op een andere manier te gaan zien. De meeste mannen denken alleen aan zo snel mogelijk klaarkomen en daardoor gebeurt dat dan ook uiteindelijk.

Veel mannen realiseren zich niet dat ze hierdoor te snel klaarkomen en nooit van hun probleem gaan afkomen. Het is belangrijk je te focussen op de seks zelf en het langer volhouden, het gaat niet om het klaarkomen.

Advies #4: op een andere manier seks hebben

Veel mannen zijn continue bezig met penetratie. Het is onverstandig om de eikel continue te stimuleren, je neemt op deze manier geen tijd voor jezelf en kiest er eigenlijk voor zo snel mogelijk klaar te komen.

Wil je de seks op een andere manier beleven? Leg de focus dan bijvoorbeeld meer op een naspel, dan maakt het minder uit dat je heel snel klaarkomt. Veel mannen zien penetratie als seks en vinden alles daarbuiten eigenlijk niet van kwaliteit. Probeer seks op een andere manier te benaderen en ook het voorspel met aandacht te gaan beleven.

Lukt het je om meer te genieten van alles wat seks te bieden heeft, maar richt je jezelf minder op klaarkomen? Dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *