shopify visitor statistics

Onderzoek: Te Snel Klaarkomen is de Nummer 1 Angst!

In dit artikel zijn de angsten van mannen als het gaat om hun prestaties in bed te lezen. Een top drie is naar aanleiding van een uitgebreid onderzoek samengesteld. In dit onderzoek werden mannen tussen de 20 en 50 jaar oud gevraagd om enkele intieme vragen over hun seksleven te beantwoorden.

Uit dit onderzoek blijkt dat de mannen zichzelf een ruime voldoende geven als het gaat om hun prestaties. We zijn benieuwd of de vrouwen er hetzelfde over denken. Dat is echter een kwestie die we in een vervolgonderzoek zullen bespreken. De top 3 van angsten worden hier wat uitgebreider toegelicht:

#3 vergeleken worden met vorige bedpartners

Je zou het haast niet zeggen, omdat deze angst eerder voor zou komen bij vrouwen, maar ook mannen zijn wel eens onzeker over hun prestaties. Ze zijn vooral bang om daarbij te worden vergeleken met bedpartners die de ander voorheen heeft gehad en waar wellicht een betere match mee was. Ondanks dat mannen zichzelf dus een hoog cijfer geven, zijn ze toch ook nog wel eens bang om relatief minder goed te worden beoordeeld.

Het feit dat vrouwen dit hardop uit zouden spreken is daarbij met name een zorg. Wanneer dit gebeurt, zal er in het vervolg nog meer druk op de prestaties liggen, wat weer andere problemen op zou kunnen leveren. Kortom, vergelijkingen met anderen gebeuren onbewust maar worden vaak niet gewaardeerd.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

#2 het geslachtsdeel wordt afgekeurd

Iets wat mannen nagenoeg niet kunnen veranderen zijn de afmetingen van het geslachtsdeel en de vorm ervan. Wanneer een vrouw deze afkeurt om verschillende redenen, zal een toekomst op seksueel gebied erg lastig worden. In dat geval zal er dus ook een grote kans zijn dat er geen relatie in zit.

Een geslachtsdeel kan afgekeurd worden omdat deze te kort is, maar wat vrouwen erger blijken te vinden is een dunne penis. Als dit het geval is, zullen mannen dus eerder onzeker over hun geslachtsdeel worden. Afkeuring van de penis zal dus gevolgen hebben voor een toekomst met de ander, zowel binnen als buiten het bed.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

#1 te snel klaarkomen

Op nummer 1, als het gaat om de angsten van mannen die ze hebben bij de seks, staat de vroegtijdige zaadlozing (met andere woorden het feit dat mannen soms te vroeg klaar komen). De schrale troost is hierbij dat het iedere man wel eens overkomen is. Bovendien zijn er enorm veel tips op het web te vinden over hoe je een vroegtijdige zaadlozing kan voorkomen. Daardoor is het niet meer vanzelfsprekend dat iemand dit structureel zou overkomen.

Toch hoop je vooral dat zoiets niet gebeurt wanneer je voor het eerst met iemand de lakens deelt. In dat geval zou het namelijk bij de meeste mannen schaamte opleveren. De vraag is dat maar of er nog een vervolg gaat komen op seksueel gebied. Bovendien zal de man minder zelfverzekerd een volgende afspraak of ontmoeting in gaan, wat het voor beide partijen lastig kan maken.

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *