shopify visitor statistics

3 Kant-en-Klare “Te Snel Klaarkomen” Oplossingen

Voor te snel klaarkomen zijn verschillende oplossingen te bedenken.

In dit artikel bespreek ik graag drie mogelijk oplossingen die je helpen om het te snel klaarkomen uit je leven te gaan helpen.

Je krijgt op deze manier in de gaten hoe je meer kunt gaan genieten van de seks en welke oplossing het best bij je past.

De oplossingen die in dit artikel worden besproken zijn:

Oplossing#1: ademhaling veranderen

Je merkt het meestal niet, maar wanneer je opgewonden bent zal de ademhaling enorm veel sneller gaan. Wanneer je minder snel wilt klaarkomen is het verstandig om te denken aan ademhalingsoefeningen.

Je kunt jezelf op deze manier gemakkelijker laten ontspannen en ervoor zorgen dat je daardoor minder snel klaarkomt. Om de ademhaling te veranderen is het noodzakelijk om heel veel bewuster mee aan de slag te gaan. Het veranderen van de ademhaling is een proces waar je in de loop van tijd aan zal gaan wennen.

Het veranderen van de ademhaling doe je in het beginsel door te beginnen met ademhalingsoefeningen. Wanneer je goed bent in het doen van ademhalingsoefeningen kun je jezelf ook verder tot rust gaan brengen en hierdoor minder snel klaarkomen. Is je ademhaling rustiger? Dan merk je dat je minder snel zult klaarkomen, probeer hier dus zo snel mogelijk aan te werken om meer plezier aan seks te beleven.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Oplossing #2: minder penetratie

Je vindt het misschien heel prettig om een vrouw te penetreren, maar je stimuleert de eikel hier enorm mee. Wil je het klaarkomen beter onder controle krijgen? Dan is het verstandig om je minder met penetratie bezig te houden en je meer op de andere onderdelen van seks te gaan richten.

Je gaat merken dat het op deze manier veel gemakkelijker wordt om het klaarkomen uit te stellen en dat je doordoor langduriger seks kunt gaan hebben. Merk je dat dit veel voor je verbetert? Probeer het dan nog spannender te maken door nieuwe standjes uit te proberen en door meer tijd te gaan steken in het voorspel.

Denk je dat er een oplossing voor te snel klaarkomen voor je bij zit? Ga dan gewoon aan de slag en test het uit. Je merkt dat je al snel meer plezier in de seks gaat hebben en je jezelf er een groot plezier meedoet. Het gaat echter niet alleen om jou! Ook je vriendin zal een leukere tijd beleven doordat jij minder snel klaarkomt.

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je ejaculatie uit te stellen, bekijk je het Complete Ejaculatie Controle ebook.

(Slechte!) oplossing #3: Emla zalf

Emla zalf is een soort zalf dat je op de eikel kunt smeren zodat je minder snel klaarkomt. Het is belangrijk de zalf ruim van tevoren op de eikel te smeren zodat de eikel onder de seks minder geprikkeld wordt. Emla zalf is ZEKER NIET mij favoriete oplossing om te snel klaarkomen op te lossen.

Het is belangrijk te realiseren dat de zalf ook bijwerkingen heeft! Je moet bijvoorbeeld de seks van te voren plannen, omdat de zalf echt van tevoren op de eikel gesmeerd moet gaan worden. Daarnaast is de zelf zeer duur en is het slechts een tijdelijk oplossing… en wat vind jij van het idee van het gedeeltelijk verdoven van je eikel? Niet echt een fijn idee vind je niet…

Ontdek de unieke aanpak om het 30 minuten langer uit te houden in bed

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik exacte stappen en specifieke instructies geef om vroegtijdige ejaculatie compleet te verbannen en eindelijk te genieten van langdurige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over mijn methode:

Complete Ejaculatie Controle Risicovrij Uitproberen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *